Quote:Glede Turka, res malo dolgo odlaša s svojo izjavo. Če je stvar v pieteti, pa tudi ni na mestu, da se ob Hudi jami (btw to smo tko vsi že vedeli) vsi ti politiki naslajajo in se kažejo ter modrujejo. Vsak večer se slikarijo ob kosteh in govorijo, kako zgroženi, da so, naša vrla nacionalka pa to lepo kaže. Še najbolj na jetra mi gre Štrovs (bil je nekaj časa moj sosed tu v hiši) s svojim bebastim moraliziranjem. Imamo kostnico in lepo (brez kamer) bi lahko kosti spravili tja, primerno obeležili, potem pa iskali krivce in obsojali.
Lp,Igor
Štrovs to je oni sekretar očalar? On je že po videzu "malo kritičen". Narava je nezmotljiva in bebavim običajno tudi da bebav videz..
Tudi sam sem zato,da se zadeve opravi v tišini,če pa dober premisliš je pa to zopet skrivanje zgodovine pod preprogo.
Obvestilo za javnost bi bilo na mestu. Razpihovanje in igranje raznih lažnih dušebrižnikov,se da pa elegantno in nenasilno zaustaviti.
No zadeva je šla v javnost in Turčin jo je označil za drugorazredno!!! To je problematična zadeva s stališča prizadetih -živih. Kdo ve koliko jih je,ki ne vedo kje so njihovi svojci končali in kako?
V glavnem Turka kot človeka in mojega predsednika ne morem po tej njegovi izjavi več spoštovati.

Lp Alojz