Petra. wrote on 20.07.2013 at 11:47:50:ja na tem forumu smo jih spoznali že kar precej.
v glavnem svet brez denarja kampanjo bi lahko naredili
in pa kampanjo za na volitve: Volite nikogar! kar je moj prijatelj govoril že pred 18 leti. zdaj v zadnjem letu pa sem končno opazila, da so to začeli omenjati tudi drugi ljudje.

in pa spoznanje, da smo državljani talci lastne države.
ko nas bo to ozavestilo veliko, pol ni več meja za krasno življenje polno ljubezni in svetlobe. hiško z vrtom ima lahko vsak slovenec, brezplačno. to pride slovenijo ceneje kot vsi pufi za vse neumnosti kar si politiki skorumptirani dovolijo. dovolj imamo zemlje in gozdov, da bi bili lahko siti in pozimi ogrevani. vsi!
To sem sam prav tako govoril že pred skoraj 20-timi leti, da je to naivno, ko narod voli sebične in pohlepne ljudi ter hkrati pričakuje, da bodo poskrbeli za ostali narod.
In ker med kandidati ni bilo drugega kot primitivci, enostavno ni bilo kaj za voliti.
Problem je, da je v poštenih in skromnih ljudeh premalo agresivnosti ter odločnosti, da bi se združili ter uničili mafijsko oblast.
Skromen človek je skromen človek in se je pripravljen podrejati ter marsičemu odrečti...A to ni prav.
Ne moreš pa na silo ukinjati denar,
ker ljudje niso na takšni stopnji, da bi bili sposobni shajati brez denarja. Šele, ko bo večina na takšni stopnji zavedanja, da bo vladala poštenost in medsebojno spoštovanje ter zavedanje, da smo vsi eno, bo denar sam po sebi izgubil pomen.
saj, zato pa treba idejo širit, da jo sliši čim več ljudi. verjemi, da je čas zdaj ravno taprav, da se ideja tudi udejani, kmalu. valda težko z danes na jutri, ampak nekako sumim, da smo že umerjeni v to smer. vse kar smo do zdaj poznali, razpada. to, da smo slovenci že sami po sebi skromni in neagresivni, točn to je pa naša vrlina in smo že precej blizu tega, kamor sledi ves svet.
volkovi naj se pa kar pogrizejo med sabo. nam ne bo treba res nič nardit kokr to, da smo kar smo in nameravamo v najvišje dobro vseh.