Quote:satis wrote on 10.03.2009 at 11:04:31:Se hecaš, da se imam jaz za duhovno?

Pa saj je vsakemu količkaj normalnemu, ki pokuka na tale forum jasno, da razen svete trojice ni duhoven nihče.
Če pa kdo kaj drugače misli, je takoj razglašen za bedaka in kretenčka in prej ali slej mrkne.
Štekaš? Ni problem v duhovnosti, ker itak nobeden ni kaj dosti duhoven, ampak v nizki ravni komunikacije.
Torej praviš, da inkvizicija še vedno živi. Ti boš prva gorela

Velika je tvoja glava, kaj vse notri gre,na žalost same neumnosti.

Resnica je daleč in blizu, zate na žalost daleč.
Daleč pa zato, ker si ne dovoliš, da bi pokukala izven svoje uboge verice.

Kaj pa imaš proti sveti trojici

Brahma Višnu Šiva a ti ni nič znana sveta trojica ?
Pa vero imet v sveto trojico , mi širimo ljubezen, dobrega duha in pozitivnost, kdor je proti, gori. ha ha ha

Taka je božja resnica, 11 zapoved

Blagor tistim, ki razumejo.

Lep pozdrav
Nahatee

Mi neverniki bomo zažgani na grmadi ,

ker ne verjamemo vernikom, ki razglašajo samo dobroto tega sveta v imenu božjem.
Jaz že študiram da bi se zapisu u kakšno alelujo,da bom varen pred božjim srdom vernih.
SATIS je še kej prostora pri vas,bi me zasčitila pred teboj.? Oprostite gospodična Satis saj vam verjamem, da verujete zaradi lastnega strahu,da vas ne bi kak nevernik krstil v imenu zlobe.
Res smo golazen mi,ki trdimo,da je na svetu tudi prostora za zlobne in ,da imajo oni iste pravice kot vi verni. Takšna je vera,ki se ji reče razumevanje,spoznanje,vedenje. Op0rostite gospodična Satis saj bomo pridni obljubljamo,samo grmade ne!!!!.
Lp Alojz