Boštyxz wrote on 20.08.2012 at 14:42:52:Heh, žal niti ne ločiš med m o j o voljo in Stvarnikovo V o l j o , Ki sta P o p o l n o m a Drugačni

Namreč, Stvarnik Je Stvarnik in jaz sem Njegova Ustvarjena duša .
Noooo, a vidiš zdaj, kaj vse imaš še za razumeti ?

?

Lp + #
Daj ne mi spet kle teh tvojih gnilih hrusk izpred 100 let prodajat.
Kaksna stvarnikova locena volja? Vcasih se mi res zdi kod da bi zivel v srednjem veku. Ni stvrnikove volje! Ce ima svobodno voljo samo clovek, vse ostalo je ELEMENTARNO samodogajanje, debil... Saj ne rabi stvarnik poganjat planete, osoncja galaksije, atome,... niti ne more vplivati na samodogajanje, vsak vpliv je posledica samodogajanja!
Vreme in vse podnebne spremembe so ravno tako odraz samodelovanja, tukaj sploh ni nobene volje, pustmo manjse cloveske posege, ti pa se neke zle duhce vmesas v to.
Stvarnik rece cloveku moja volja je tudi tvoja volja, je eno in isto in edina volja, stvarnik je samo prek cloveka v svobodi in ce clovek kaj naredi naredi stvarnik, dogajanje v elementarnem je to avtomatsi nezavedni proces.
Ce pride huda poplava in odnese vas nedolznih ljudi boste vi verniki rekli, da je bog ze imel razlog za to, ciscenje dus in podobne bedarije, bog nima razloga, ker to je alementarno samodelovanje oziroma posledica tega, tukaj ni volje ni nobenga kaj tebi ni jasno?
Tebi kaj razlagat je kot bi razlagal zidu, smo 2012 Bosty ne 1800!!!
Prvo bi bilo zdravo da zamenjas besedo stvarnik za univerzum, kot sem ti ze povedal. Ce delujes vzklajeno ti lahko univerzum izpolni vse zelje, tukaj ni volje je samo igranje po zakonu namesto proti njimi.