M.L. wrote on 28.09.2008 at 12:57:59:Alojz in Sandib wrote on 28.09.2008 at 12:17:33:M.L. wrote on 27.09.2008 at 22:12:39:satis wrote on 27.09.2008 at 21:08:15:No, Lojze, zmeraj bolj prijetno kokodakaš, tako da se bomo počasi že kaj zastopili.

Drugače pa, če bo vse tako peklensko drago, nam bo res ostalo v bodoče samo še upanje na posmrtno blaginjo, kjerkoli že jo dočakamo, ker jo bo za časa našega življenja vse manj.
Ja res je satys, segajo nam že tudi po upanju in posledično uničujejo in zavirajo našo duhovno rast.
Pa lep pozdrav.
Vidiš M.L.
Vedno nekaj,kar se pokaže kot tvoja zmota. Večno življenje in možnost življenjske re-animacije (isto telo-ista duša isti duh) ni zate upanje!!! Kaj pa je zate upanje?
Glej,da ti ne bo zopet zmanjkalo drete in se boš potem potuhnil toliko časa,da mi bo kdo nasprotoval in se boš zopet hitro priključil s kakšno svojo pikro bedarijo in sodbo.. Komuniciraj direktno z menoj!!! Po treh postih boš zopet pobegnil in se potuhnil. To je v tvojem karakterju.Si pač vedež,ki svojega vedenja ne zmore braniti, obsojati drugače misleče pa zna. Malo dogmatično in dišeče po RKC..
Lojzek, Lojzek, kaj pa govoriš, do zdaj si še vedno odnehal ti. Postavljaš mi vprašanja na katera ti vedno podam odgovor. Vedi prej bo tebi zmanjkalo neumnosti, kot pa meni Resnice. Ne vem kje vidiš moj zmoto in kaj si zopet našel zoper mene. Če bi bil sposoben dvogovora ali večgovora, bi se lahko drugače pogovarjali in prišli vsaj do približno skupnih iztočnic.
Ja Lojzek, še veliko stvari ne spoznaš in jih še ne moreš dojeti, zato le bodi malo bolj ponižen in nikar si ne misli kaj si.
Pa če ti ne bom takoj odgovoril, ne obupaj in bodi malo bolj potrpežljiv, ne morem celi dan viseti na forumu. Sicer pa že tako ali tako v nekaj urah zasvinjaš vse teme, da človek iz tega tvojega blebetanja še komaj kaj tekočega razbere.
No pa lep pozdrav in malo več potrpežljivosti nam želim.
Zopet tvoje svinjanje M.L.
Kaj in kdaj si mi ti odgovoril na eno samo moje vprašanje?
Sedaj te sprašujem:
Kaj predstavlja vsak med nami kot človek v kontekstu univerzuma?
Kaj je smisel našega življenja?
Kaj pomenijo v univerzalnem kontekstu pojmi -Oče-sveti duh-Sin?
Kaj pooseblja Marija devica?
Kdo se lahko okliče za samospoznanega človeka?
Ali je zemeljsko življenje samonastalo,ali ga je ustvaril tvoj Bogec?
Kdaj in kako,ga je ustvaril,če ga sploh je kdaj ustvaril?
Kako se navzven izraža vsaka X pojavnost-atomi-življenje?
Kaj pomeni elementarna vesoljna samobitnost in kaj pomeni življenjska vesoljna samobitnost? Kakšno vlogo tu igra človek?
Ali smo ljudje samo na Zemlji ? Kje so še če so ljudje po tebi?
Kako mi dojemamo čas in ali ga pravilno?
Kakšna je zgradba našega,osončja,galaksije,atoma,kvarka?
Ali naši možgani delujejo na EM izmenično valovanje galaksije,kako in zakaj?
Katera sila je nosilna sila vseh sil?
Kdaj bomo postali samospoznani ljudje!
Sedaj se izkaži M.L.!!! Da vidimo kako poznaš svojega bogca na katerega se sklicuješ,da lahko neodgovorno žališ!!!!
Sedaj bova videla kdo naj v bodoče uči koga