Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 6265 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Zmaga novinarjev
Reply #15 - 23.01.2009 at 13:46:20

Alojz in Sandib wrote on 23.01.2009 at 13:45:18:
Quote:
Igor P. wrote on 10.12.2008 at 23:50:50:
Alojz in Sandib wrote on 24.09.2008 at 17:24:43:
satis wrote on 23.09.2008 at 23:47:55:
Zakaj slabe izhode? Sprememba je vedno dobrodošla, vsaj glede na to, da je Janša imel neki diktatorski način vladanja, ki je ljudi deloma dušil, dušil njihovo svobodo.... Veliko ljudi mu je zamerilo, ker je dajal preveliko moč Cerkvi, pa rehabilitacija Rožmana, domobrancev, to je že favorita Peterleta neslo na volitvah.

Satis pravilno ugotavljaš.Prvo kar sem naredil sem poklical kabinet JJ in mu lepo zrecitiral napake njegove vlade.Pred devema letoma sem mu napisal,da ne bo dobil naslednjih volitev. Pahorju pa sem tudi napisal,da si njegov program naj nekam vtakne. Slovenci trenutno nimamamo politika,ki bi znal delati v globalnem smislu in bil hkrati samozavesten.Slovenija bi lahko bila država,ki bi poznala državno rento za vsakogar.S takšnimi 'kekci' kot so danes na politični sceni- nikoli.

Če slovenci nimamo človeka, ki bi znal vodit 2 mil. ljudi, a ti vidiš kje koga(morda ne med politiki), ki bi znal vodit 2 mil ovc?

Jaz v bistvu nisem zadovoljen z prejšnimi, niti sedanji mi ne dišijo. Že v štartu delajo prevelike pizdarije.

Potemtakem smo obsojeni na propad, razpad sistema.

Mogoče bi rabili novega TITA, da povedel ovce na pravo pot. Tongue

Sam bi rekel temu razvoj. Nedvomno bo sedajšni sistem razpadel, vendar za to nismo "krivi" ljudje. Za tem sistemom se bo nekaterim kolcalo, tako kot se kolca Titoistom. Prehod bo iz vertikalnega reda v horizontalni za kar pa je potreben realni čas. To pomeni čas, ki temelji na gibanju planetov.

Lp,Igor

LJUDJE SMO ZA VSE SVOJE TEGOBE RAVNO TOLIKO KRIVI, KOT JE KRIV SAM BOG ,KI JE VEČNO SEDAJ VSEOBSEŽNA VESOLJNA SAMOBITNA POJAVNA- KONSTANTA.
KDOR RAZUME OK.,KDOR NE, TUDI OK.!!!! Undecided Undecided

Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Pages: 1 2