Poet wrote on 10.10.2008 at 08:50:57:Bošty
Totalno nerazumevanje človeške narave! Ti ne poznaš ne sebe ne ostalih, oz. sodiš vse ljudi na osnovi lažne biblijske predstave. Lasje pa res ne začnejo odpadati od preveč sexa, pa kje ti živiš bizgec Boštjanov? Potem si ti zgleda po glavi kosmat kot Bigfoot, ker si težko predstavljam, da si neki jako strasten ljubimec!

In če nisi neki strasten ljubimec, te nobena ne bo šljivila pet posto, samo mogoče Desanka Šakič!

Bošty, niti smrt ni tragična, ampak izkoristiti kost za glodanje, da sam nekaj brezpredmetno žališ, to pa je brezveze veš, s tvoje strani mislim. Pa ti niti ne zamerim, v končni fazi je vse genau.
Glej, ubogi brate ; jaz nisem Lojzeta kokakor želel žaliti, kot to zmotno vidiš ti .

Glede moje kosmatosti, pa ti res lahko povem, da imam blizu pol metra dolgo čupo, ki pa mi že izpada po vrhu, ravno zaradi prestrastnega sexovanja .

Glede tega, koliko me "šljivijo" bejbe, pa ti moram priznati, da me vsak dan bolj + vsak dan boljše + vsak dan več .

In, tudi meni ni čist' jasno kako to, vendar pa Hvala Dobremu Bogu , ker mi jih pošilja

Ampak nič zato, glej, ni panike

.
Lep pozdrav , čaw , ...
by Boštyxz + #

#