Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 30
(Read 85416 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: modrost v vsakodnevnem življenju
Reply #90 - 05.08.2008 at 16:20:57

S

Sedaj ko si končal in si doumel,da nič ne veš,lahko sprašuješ!

Kdo smo,kam gremo,zakaj smo samopozabljeni,kdaj bomo ponovno samospoznani,ecc?
Najmanj cenim ljudi katere sam imenujem 'Naučeni papagaji'. Njihovo samovšečno- naučeno kopirano neumnost- zavoham in začutim na kilometre.  
Sedaj se šele lahko normalno pogovarjava,- če želiš!

Lp Alojz Wink Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

S
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #91 - 05.08.2008 at 18:13:07

Alojz in Sandib wrote on 05.08.2008 at 16:20:57:
S

Najmanj cenim ljudi katere sam imenujem 'Naučeni papagaji'. Njihovo samovšečno- naučeno kopirano neumnost- zavoham in začutim na kilometre.  

Lp Alojz Wink Cool

poglej ga poglej še par uric ni minilo pa bi se že spet igral alojzek.
ne bluzi ga, sem ti povedal da mas gnilo zelje to meni nič nekoristi še manj bi pa lahko zvedel kaj od tebe.

pa še nekaj slab nos maš precej zamašen. Wink

Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #92 - 05.08.2008 at 19:53:00

Alojz in Sandib wrote on 05.08.2008 at 14:44:52:
Quote:
S je preveč v slabomiselnem stanju, potrebuje  nekaj časa. Bo že.

Lp, Igor

Aygor

Maratonci (samospoznani) tečemo zadnji krog. S jih bo tekel še veliko (civilizacijskih valov),da bo dojel, kdo sploh je! Bamby bo pa še kr in kr srnca-delno samozavedni- gozdni prebivalec!

Lp Alojz Grin Grin

Lojzek, ti ga pa res pihneš, kako boš ti tekel zadnji krog, če se pa ve, da se vedno samospozabiš in si hočeš nočeš vedno na začetku. Pa zdaj nam ne govori zopet svoje večno nikoli začeto-večno nikoli končano, ampak spoznaj že enkrat svojo neumnost, ki jo tako vneto zagovarjaš in poveličuješ.

Za vsa norčevanja in poniževanja drugače mislečih od tebe, pa boš dobil tudi zasluženo plačilo.

Pa lep pozdrav in zasluženo plačilo vedno pride.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #93 - 05.08.2008 at 20:20:36

M.L. wrote on 05.08.2008 at 19:53:00:
Alojz in Sandib wrote on 05.08.2008 at 14:44:52:
Quote:
S je preveč v slabomiselnem stanju, potrebuje  nekaj časa. Bo že.

Lp, Igor

Aygor

Maratonci (samospoznani) tečemo zadnji krog. S jih bo tekel še veliko (civilizacijskih valov),da bo dojel, kdo sploh je! Bamby bo pa še kr in kr srnca-delno samozavedni- gozdni prebivalec!

Lp Alojz Grin Grin

Lojzek, ti ga pa res pihneš, kako boš ti tekel zadnji krog, če se pa ve, da se vedno samospozabiš in si hočeš nočeš vedno na začetku. Pa zdaj nam ne govori zopet svoje večno nikoli začeto-večno nikoli končano, ampak spoznaj že enkrat svojo neumnost, ki jo tako vneto zagovarjaš in poveličuješ.

Za vsa norčevanja in poniževanja drugače mislečih od tebe, pa boš dobil tudi zasluženo plačilo.

Pa lep pozdrav in zasluženo plačilo vedno pride.

Si pa kr.....n Vidiš kako si zaostal zadnji krog v naravni reprodukciji. Še nisi dojel pa že ocenjuješ.Ne dojemaš maratoncev. Si pa omejen.Niti ne prebereš pa že skačeš kot noj. Si res noj*

Lp' Alojz Grin Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #94 - 05.08.2008 at 20:29:04

M.L. S.

mali-lažnivi-slaboumni

Masta srečo,da imam obiske in so ravno pri jedi,pa sem malo uše Grin Grinl.Jutri momka vaju naučim lepega vedenja!

Lp Alojz Tongue Tongue Tongue
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #95 - 05.08.2008 at 20:36:15

Alojz in Sandib wrote on 05.08.2008 at 20:29:04:
M.L. S.

mali-lažnivi-slaboumni

Masta srečo,da imam obiske in so ravno pri jedi,pa sem malo uše Grin Grinl.Jutri momka vaju naučim lepega vedenja!

He he, Alojz, pa da ja ne boste na stara leta postali "odvisnik od interneta"!!!!! Ha ha, to bi bil pa pravi pravcati štos, hi hi  Grin Cheesy Grin.

Bok
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #96 - 05.08.2008 at 20:56:41

M.L. S.

mali-lažnivi-slaboumni

Kako bi lahko ti Lojzek učil lepega vedenja, če še pa osnovnega bontona ne poznaš. A, še ne veš, da svojega gosta ponižuješ, če ga pustiš samega za mizo, pri jedi ali pa ne, in oddideš delat kaj drugega.

Zdaj se že pa res smešiš.

No pa lep pozdrav in ne pusti gostov samih.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

S
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #97 - 05.08.2008 at 21:25:58

Poet wrote on 05.08.2008 at 20:36:15:
M.L. S.

mali-lažnivi-slaboumni

He he, Alojz, pa da ja ne boste na stara leta postali "odvisnik od interneta"!!!!! Ha ha, to bi bil pa pravi pravcati štos, hi hi  Grin Cheesy Grin.

Bok

ja zanimiv tole pred pol leta je še trdil da nima niti kompa,da ga pri prijatelju sandibu uporablja ta razlaga njegove teorije ga je kar mal zasvojila de si je mogu prov komp prisvojit Wink
kje je zdaj tvoj prijatelj sandib a sta se zarad kompa sprla al kej Wink
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #98 - 05.08.2008 at 21:31:22

Yo, S, piše da si se šele 2 dni nazaj včlanil na ta forum. Kaj si potlej teh šest mesecev deloval kot guest ali pa pod kakšnim drugim nickom, če veš kaj vse je Alojz zganjal na tem forumi?

No, Echkartov video si bom kmalu ogledal bolj podrobno pa bova takrat lahko kakšno bolj konkretno rekla. Da vse le ne bi ostalo na ravni predavatelj-poslušalec, tu je namreč trik!

Bok
Back to top

IP Logged

S
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #99 - 05.08.2008 at 21:39:18

Poet wrote on 05.08.2008 at 21:31:22:
Yo, S, piše da si se šele 2 dni nazaj včlanil na ta forum. Kaj si potlej teh šest mesecev deloval kot guest ali pa pod kakšnim drugim nickom, če veš kaj vse je Alojz zganjal na tem forumi?

No, Echkartov video si bom kmalu ogledal bolj podrobno pa bova takrat lahko kakšno bolj konkretno rekla. Da vse le ne bi ostalo na ravni predavatelj-poslušalec, tu je namreč trik!

Bok

ja prebereš prvih 50 strani PDČ pa mi je tud to ostal u spominu Wink
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #100 - 05.08.2008 at 21:45:43

S wrote on 05.08.2008 at 21:39:18:
Poet wrote on 05.08.2008 at 21:31:22:

Bok

ja prebereš prvih 50 strani PDČ pa mi je tud to ostal u spominu Wink

Uffff, to je pa velik strani, madonca! Jaz bi se kar malo posračkal v hlačke (hec mora bit!) če bi moral it brat tulk enih strani za nazaj!! Če ni res, pojem svoj lasten dežnik!

Živeli!  Smiley
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #101 - 05.08.2008 at 22:20:40

Evo, da bodo ljudje razumeli kako veličastno življenje v resnici je, dajem samo tukaj zdele tlele ekskluzivno na tale forum čudovito staro staro srbsko pesmico zvano Ivanova korita, ki jo poje prelestna Merima Njegomir!!! Klikni na link in odpri zakrknjeno srčece milo drago, ki tam sameva v gosti črni jami, smrk, smrk,  Cry Cry Cry!!!! http://www.youtube.com/watch?v=CZe_OxQJBQs

Juhej, opa, opa!!! Žive naj vsi narodi, ki hrepene dočakat dan, da koder Sonce hodi, prepir iz sveta bo pregnan!   Cool Cheesy WinkCool Cheesy

Živeli!  Smiley
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #102 - 06.08.2008 at 11:33:05

Alojz, poglej tega S-laboumnega, nič nima za povedat, nekaj tuhta pa ne stuhta, prikazuje video, ki ga še sam prevedel ni, seda pa še Sandib-a pogreša. Popolna tema.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #103 - 06.08.2008 at 12:34:01

Alojz in Sandib wrote on 05.08.2008 at 14:18:23:
Alojz in Sandib wrote on 05.08.2008 at 14:11:35:
[quote author=ajgor link=1217767298/60#73 ožakar kr' pokakca.idate=1217937895]S-laboumni si želi resnico. Trenutna resnica je, da si S kot slaboumen.

Lp, Igor

Dobro si se tole spomnil Aygor  Cheesy S-laboumni ! Ki ni dojel,da je isto tako kot mi vsi, individualni življenjski samoizraz večno-sedanje vseobsežne vesoljne življenjske samobitnosti,ki je večno-sedaj sam vse. To pa pomeni tudi Slaboumna,zahojena,temačna,razsvetljena,dobra,zlobna,samozavedna,pogojno zavedna,delno zavedna,nezavedna in samospoznana. S-laboumni misli da je dasa -tudi toje Stvarnik sam-vseobsežna vesoljna življenjska individualna večno-sedanja samomanifestacijsa. Rebus za S-laboumne?

S-laboumni

Ajde mojster' samospoznani'! A si to kar tu piše, ali nisi? Razumeš to svoje večno-sedanje življenjsko dejstvo? Opiši,odgovori,saj znaš,
tako trdiš! [/quote]

Ja res je Poet,obstaja realna nevarnost da postanem internetni  odvisnik . Raje sem to kot,pa mali-lažnivi-slaboumnež. Poglej mojstra S Echartovega oboževalca, a se mu še sanja ne kakšen privrženec komercialne duhovnosti je!! Ga prosim naj mi postavi vprašanje ali naj mi nanj odgovori, se mi pa možakar kr' pokakca.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #104 - 06.08.2008 at 14:01:56

S wrote on 05.08.2008 at 18:13:07:
Alojz in Sandib wrote on 05.08.2008 at 16:20:57:
S

Lp Alojz Wink Cool

poglej ga poglej še par uric ni minilo pa bi se že spet igral alojzek.
ne bluzi ga, sem ti povedal da mas gnilo zelje to meni nič nekoristi še manj bi pa lahko zvedel kaj od tebe.

pa še nekaj slab nos maš precej zamašen. Wink

Hmm, ne zamašen, ampak zakajen . Vem zakaj , čeprav Alojz tega (še) ne ve .

Uh, Alojz, ... ampak tale te je pa "zavohal", a, a,a,... na "kilomeeetre", ...

+ lep večkilometrski dan Wink, ... vam želimo , ...

Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 30