Etrex wrote on 01.10.2008 at 16:51:57:Boštyxz wrote on 01.10.2008 at 08:05:53:Nič nisem priznan od Gospoda Boga, vsaj kolikor jaz vem da še ne (za1X)

.
Lp
Boštyxz + #

#
Ok pa ti bom povedal eno modrost v vsakodnevnem zivljenju, ce ti ne ves nekaj zase, verjemi ne ve noben.
Tvoj modri pa je v tebi in ko ti ves, obratno ve tudi modri, ko ti ne ves nekaj zase, tudi modri ne ve. Enostavno kajne?
Pa se nekaj za v premislek, ti trdis da vse odlocitve prepuscas modremu in da si itak bebec, ki ne rabi razmisljati.
Tvoja pravljica v RKC stilu govori, da vse odloca modri, jaz pa tebe vprasam, se ti sanja zakaj ti je modri dal svobodno voljo?
E to bi rad slisal Bosty...

L.p.
No, še tole ti modro odgovorim :
Glej ; Modri nebi bil Modri, če nebi vsega vedel že prej, še preden je po svojem Modrem načrtu ustvaril tudi mene in tebe .

In, kako torej potem lahko rečeš, da Modri nečesa ne ve ?
Glej, to predstavo imaš napačno, čeravno si prav povedal, da je Modri tudi v nas vseh .
In, ravno danes sem razmišljal, kake težave imam z vsemi cerkvenimi duhovniki - ravno take kot sedaj z teboj

.
Glede svobodne volje pa je logično, da nam jo je Modri Bog moral podeliti, zato, da se svobodno odločimo za ali proti njemu ( za Njegov Modri red, ali proti Njegovemu modremu redu ), da se ne bomo na koncu imeli na nikogar izgovarjati zakaj smo se nekaj odločili tako in ne drugače, ampak bomo posledice pripisali samo sami sebi .

Pa lep pozdrav iz Slovenskih dobrav, čav , ...

...
by Boštyxz + #

#