Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 19 20 21 22 23 ... 30
(Read 85693 times)
Etrex
5

Re: modrost v vsakodnevnem življenju
Reply #300 - 08.09.2008 at 18:53:35

Bosty, pa meni tudi ne pozabi prinest vodikovega sira, ko gres kaj obiskat one lepe, baje jim tam gori ne manjka tekocega vodika.

No ti samo prinesi Bosty da poskusimo to cudo.

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #301 - 10.09.2008 at 10:16:21

S wrote on 07.09.2008 at 10:23:07:
Boštyxz wrote on 06.09.2008 at 15:42:16:
Alojz in Sandib wrote on 06.09.2008 at 15:09:34:
Boštyxz wrote on 06.09.2008 at 14:59:25:
Da . Jaz sem Stvarnikova stvaritev. Nisem pa tudi Stvarnik sam , kot tudi ura ni urar , čeprav jo je ustvaril mojster urar .

Pa moder dan vam želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... Cheesy Cool Cheesy...

by Boštyxz + # Kiss#

Bebavo razmišljanje,ki ne preseže smrti in nevednosti.

Urar in ura sta eno.Ni ure brez urarja in ni urarja brez ure eden drugega potrjujeta v njuni enosti.

Ni Vesoljne samobitnosti brez človeka in ni človeka brez vesoljne samobitnosti eden drugega potrjuje v njuni večno-sedanji enosti.

Gospod nevedni 'trontelj' tako ti imenuješ tiste,ki ne razumejo tvojih duhcev.

Uuuuu, joj, ti pa si en , ... nerazumnež  Cry.

No, ti bom pa drugače razložil, morda boš kaj bolje razumel :

Praviš, da sta urar + ura "eno" .

In, potem praviš, da ni ure brez urarja, in ni urarja brez ure.

-------------------------------------------------------------------------

KDO je bil prej, ura, ali urar. Questioning Exclaim Questioning

Vidiš ; Urar je že lepo živel + obstajal več let, še PREDEN je izdelal svojo PRVO uro . Exclaim

Torej, je bil urar PRED svojo prvo izdelano uro . Exclaim

In, kako je bil potem on "eno" z uro, če pa sploh še ni obstajala prej, ker jo še NI naredil ?

Pa se sedaj malo zamisli, kaj si narobe razumel .

LP

Boštyxz + # Kiss#

bosti a ne vidiš da je ura kot urar materija.
in ta materija je manifestacija stvarnika in stvarnik sam. ENO
urar je sebi nadel ime jaz sem pa urar.
zakaj že
ker je določen del materije poimenoval ura. Wink

Ura je izdelek ( materialni ) , od izučene duše mojstra v ( duhovnega ) . Exclaim Cool

Ta nam znana materija pa je izdelek Stvarnika, vendar iz drugega bitja kot sam Stvarnik, ker je bilo to bitje drugačne Polarnosti  Exclaim. ( in, to "Enost" z  Stvarnikom, je "prerezalo/presekalo" ravno to Prvoustvarjeno bitje)

Če pa je Urar sam sebi nadel ime po izdelovanju svojih izdelkov, pa je tudi Stvarnik lahko nadel sam sebi ime po izdelavi svojih stvaritev. Cool

Lep pozdrav + dobro stvarjen dan, vam želimo , še napreeejjjjjjj, ...

by Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #302 - 10.09.2008 at 10:32:38

Boštyxz wrote on 10.09.2008 at 10:16:21:
S wrote on 07.09.2008 at 10:23:07:
Boštyxz wrote on 06.09.2008 at 15:42:16:
Alojz in Sandib wrote on 06.09.2008 at 15:09:34:
Boštyxz wrote on 06.09.2008 at 14:59:25:
Da . Jaz sem Stvarnikova stvaritev. Nisem pa tudi Stvarnik sam , kot tudi ura ni urar , čeprav jo je ustvaril mojster urar .

Pa moder dan vam želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... Cheesy Cool Cheesy...

by Boštyxz + # Kiss#

Bebavo razmišljanje,ki ne preseže smrti in nevednosti.

Urar in ura sta eno.Ni ure brez urarja in ni urarja brez ure eden drugega potrjujeta v njuni enosti.

Ni Vesoljne samobitnosti brez človeka in ni človeka brez vesoljne samobitnosti eden drugega potrjuje v njuni večno-sedanji enosti.

Gospod nevedni 'trontelj' tako ti imenuješ tiste,ki ne razumejo tvojih duhcev.

Uuuuu, joj, ti pa si en , ... nerazumnež  Cry.

No, ti bom pa drugače razložil, morda boš kaj bolje razumel :

Praviš, da sta urar + ura "eno" .

In, potem praviš, da ni ure brez urarja, in ni urarja brez ure.

-------------------------------------------------------------------------

KDO je bil prej, ura, ali urar. Questioning Exclaim Questioning

Vidiš ; Urar je že lepo živel + obstajal več let, še PREDEN je izdelal svojo PRVO uro . Exclaim

Torej, je bil urar PRED svojo prvo izdelano uro . Exclaim

In, kako je bil potem on "eno" z uro, če pa sploh še ni obstajala prej, ker jo še NI naredil ?

Pa se sedaj malo zamisli, kaj si narobe razumel .

LP

Boštyxz + # Kiss#

bosti a ne vidiš da je ura kot urar materija.
in ta materija je manifestacija stvarnika in stvarnik sam. ENO
urar je sebi nadel ime jaz sem pa urar.
zakaj že
ker je določen del materije poimenoval ura. Wink

Ura je izdelek ( materialni ) , od izučene duše mojstra v ( duhovnega ) . Exclaim Cool

Ta nam znana materija pa je izdelek Stvarnika, vendar iz drugega bitja kot sam Stvarnik, ker je bilo to bitje drugačne Polarnosti  Exclaim. ( in, to "Enost" z  Stvarnikom, je "prerezalo/presekalo" ravno to Prvoustvarjeno bitje)

Če pa je Urar sam sebi nadel ime po izdelovanju svojih izdelkov, pa je tudi Stvarnik lahko nadel sam sebi ime po izdelavi svojih stvaritev. Cool

Lep pozdrav + dobro stvarjen dan, vam želimo , še napreeejjjjjjj, ...

by Boštyxz + # Kiss#

Sam Bošty! Ti si resnično spil preveč grozdja od Malega Lulčka, da bi sedaj lahko trezno trosil cvetke po tem forumu.

Sploh pa: če Urar ne proizvede nobene ure sploh ni noben Urar! Ura potrjuje samega Urarja, Urar pa Uro, jasno? Ker če Urar ne izdela nobene Ure, ja kaj pa je potem? Potem je Mizar, ali pa pivec grozdja od Malega Lulčka, ne pa Urar, a me zastopiš ti nažingana pokveka ti, hihihi?  Grin Cheesy
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #303 - 10.09.2008 at 11:43:34

To me veseli ; Nažingana pokveka. Poet najdeš vedno pravi izraz.Bravo.

Jaz bi dal Boštyu ime .Tat vodikovega kravjega mleka iz Saturna,ki je zbežal iz Zemlje, zaradi lastne opitosti.
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #304 - 11.09.2008 at 06:36:16

heh, Poetko, ti pa si en Matijko  Grin Tongue Cheesy Wink...

Glej, logično, da Urar še ni Urar, dokler ne izdela prve ure, torej, samo dejanja štejejo/potrjujejo . Exclaim

Četudi je bil ta naš poznejši urar samo teorijo/znanje za izdelovanje, pa je šele pozneje , po dejanjih/rezultatih postal Urar  Cool.

Kdor ni nikoli ustvaril sonca, lune, zemlje, na kateri je mogoče prebivati, rastlin, živali in človeka, ta prav gotovo ne ve, kako naj vodi vsa bitja, jih ohranja in pripelje do njihovega končnega poslanstva .
Stvarnik-Bog pa vse to zmore, in On je tudi postavil večni red, zunaj katerega nihče ne more ničesar doseči in načrtovati .

Toliko v razmislek, kaj mi je govoril Gospod  Kiss . O pitju vina, pa imaš itak na Global Warming razloženo  Cool.

Pa lep pozdravčaw, ...

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #305 - 11.09.2008 at 11:07:38

Boštyxz wrote on 11.09.2008 at 06:36:16:

Glej, logično, da Urar še ni Urar, dokler ne izdela prve ure, torej, samo dejanja štejejo/potrjujejo . Exclaim

Četudi je bil ta naš poznejši urar samo teorijo/znanje za izdelovanje, pa je šele pozneje , po dejanjih/rezultatih postal Urar  Cool.

Kdor ni nikoli ustvaril sonca, lune, zemlje, na kateri je mogoče prebivati, rastlin, živali in človeka, ta prav gotovo ne ve, kako naj vodi vsa bitja, jih ohranja in pripelje do njihovega končnega poslanstva .
Stvarnik-Bog pa vse to zmore, in On je tudi postavil večni red, zunaj katerega nihče ne more ničesar doseči in načrtovati .

Toliko v razmislek, kaj mi je govoril Gospod  Kiss . O pitju vina, pa imaš itak na Global Warming razloženo  Cool.

Pa lep pozdravčaw, ...

from Boštyxz + # Kiss#

Bošty

Tvoje klobasanje mi gre že lepo rahlo na k....Ti si čisto običajen samozavedni (žal) živ drekec,ki s svojim k...vim bogom zasmrajuje vse.
Ti bebec ne ločiš elementarne vesoljne samobitnosti (atomi-molekule,planeti,osončja galaksije) od lastne večno-sedaj iste morfogene življenjske matrice.

Tebe zavajajo planeti (telo) da si pa večno-sedaj živ moraš pa vprašati lastno življenjsko matrico o kateri se tebi  'ti majmun' niti ne sanja. Nekaj časa lahko človek (samospoznani) tebe prenaša s tvojimi letečimi kravami in sirarnami na Saturnu, ampak, ko je dovolj je dovolj, tega tvojega sranja zblujenega.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #306 - 11.09.2008 at 11:47:21

Alojz in Sandib wrote on 11.09.2008 at 11:07:38:

Pa lep pozdravčaw, ...

from Boštyxz + # Kiss#

Bošty

Tvoje klobasanje mi gre že lepo rahlo na k....Ti si čisto običajen samozavedni (žal) živ drekec,ki s svojim k...vim bogom zasmrajuje vse.
Ti bebec ne ločiš elementarne vesoljne samobitnosti (atomi-molekule,planeti,osončja galaksije) od lastne večno-sedaj iste morfogene življenjske matrice.

Tebe zavajajo planeti (telo) da si pa večno-sedaj živ moraš pa vprašati lastno življenjsko matrico o kateri se tebi  'ti majmun' niti ne sanja. Nekaj časa lahko človek (samospoznani) tebe prenaša s tvojimi letečimi kravami in sirarnami na Saturnu, ampak, ko je dovolj je dovolj, tega tvojega sranja zblujenega.

Kaj zdaj ločuješ življenje, če pa je vse eno, kot pravi "S"  Questioning Exclaim

A si se že razjezil Alojz ? Eh, spoštovanje mojega življenja v besedi pa taaakooo  Tongue Roll Eyes Huh Wink Cheesy Grin Smiley Cool.

No, pa dober + manj jezen + moder dan ti želimo , še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjj, ... Cool Roll Eyes...

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #307 - 11.09.2008 at 11:52:19

Boštyxz wrote on 11.09.2008 at 11:47:21:
Alojz in Sandib wrote on 11.09.2008 at 11:07:38:

Pa lep pozdravčaw, ...

from Boštyxz + # Kiss#

Bošty

Kaj zdaj ločuješ življenje, če pa je vse eno, kot pravi "S"  Questioning Exclaim

A si se že razjezil Alojz ? Eh, spoštovanje mojega življenja v besedi pa taaakooo  Tongue Roll Eyes Huh Wink Cheesy Grin Smiley Cool.

No, pa dober + manj jezen + moder dan ti želimo , še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjj, ... Cool Roll Eyes...

from Boštyxz + # Kiss#

Ti k...v fič firič ne ločiš kdaj govorimo o ciklični naravni samoreprodukciji življenja in kdaj govorimo o RE-animacijskih ciklih podvajanja lastne celovite biti. Majmun na Saturn in M.L. vzemi s seboj. Majmun zato,ker želiš učiti,a si samo  samozaveden in neveden živ drekec.Jasno?
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #308 - 11.09.2008 at 17:37:52

Joooooooooj, kako lep besedni zaklad ima ta naš Alojz   Wink Cheesy Grin Grin Grin Grin Grin ...

In, ljudje, da smo samozavedni in hkrati nevedni drekci po njegovo ?  Shocked Huh Sad Cry Embarrassed Tongue
Zanimivo, zanimivo, kaj vse si bo še izmislil ta naš Alojzij  Grin Wink Cheesy Smiley Grin Cool Grin Roll Eyes Grin Tongue Grin

Lp ...

Boštyxz + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #309 - 24.09.2008 at 19:12:22

Boštyxz wrote on 11.09.2008 at 17:37:52:
Joooooooooj, kako lep besedni zaklad ima ta naš Alojz   Wink Cheesy Grin Grin Grin Grin Grin ...

In, ljudje, da smo samozavedni in hkrati nevedni drekci po njegovo ?  Shocked Huh Sad Cry Embarrassed Tongue
Zanimivo, zanimivo, kaj vse si bo še izmislil ta naš Alojzij  Grin Wink Cheesy Smiley Grin Cool Grin Roll Eyes Grin Tongue Grin

Lp ...

Boštyxz + #

Ja ljudje smo samozavedni vsi,samospoznani pa ne.    Cheesy -TI BOŠTY SI NAMIŠLJENO MOJSTER MODREGA BOGCA,KI LETEČE KRAVCE PASE PO SATURNU:

Ne bodi populist.Ali ni dovolj politika za to? Povej kaj konkretnega,kar naj bi koristilo vsem nam v življenju.

Lp Alojz
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #310 - 25.09.2008 at 14:39:39

Vsem  nam večno koristi večno Modri Mojster Bog  Exclaim Roll Eyes Kiss .

Ne rabiš drugega  Exclaim Cool Kiss .

Lep + dober moder dan , vam vsemskupaj želimo, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... Cheesy Roll Eyes...

from Boštjan Z. + # spiritual company + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #311 - 25.09.2008 at 14:44:32

Boštyxz wrote on 25.09.2008 at 14:39:39:
Vsem  nam večno koristi večno Modri Mojster Bog  Exclaim Roll Eyes Kiss .

Ne rabiš drugega  Exclaim Cool Kiss .

Lep + dober moder dan , vam vsemskupaj želimo, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... Cheesy Roll Eyes...

from Boštjan Z. + # spiritual company + # Kiss#

Kozmična sirota, g. Bošty, alias kopron iz kozmične sirotišnice.  Cry  Cry  Cry
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #312 - 25.09.2008 at 14:51:20

Jaz - koristoljubec koristoljubnega koristnega Mojstra Vsemogočnega Boga Večnega .  Kiss Cool Roll Eyes.

Še kaj ?  Roll Eyes

Oh ja, še marsikaj  Wink Cheesy Cool

Pa lep pozdrav iz Pozitivnih Sončaw , ... Cheesy Cool Roll Eyes...

from Boštjan + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #313 - 25.09.2008 at 14:59:44

Boštyxz wrote on 25.09.2008 at 14:51:20:
Jaz - koristoljubec koristoljubnega koristnega Mojstra Vsemogočnega Boga Večnega .  Kiss Cool Roll Eyes.

Še kaj ?  Roll Eyes

fdrom Boštjan + # Kiss#

A je ta tvoja kozmična sirotišnica kje pr Levcu? A je to sirotišnica za otroke s posebnimi potrebami?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #314 - 25.09.2008 at 15:02:57

Poet wrote on 25.09.2008 at 14:59:44:
Boštyxz wrote on 25.09.2008 at 14:51:20:

Še kaj ?  Roll Eyes

fdrom Boštjan + # Kiss#

A je ta tvoja kozmična sirotišnica kje pr Levcu? A je to sirotišnica za otroke s posebnimi potrebami?

Ne za norce s posebnimi potrebami.To so norci nad norci!!!!
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 19 20 21 22 23 ... 30