Alojz in Sandib
|
Boštyxz wrote on 03.03.2012 at 21:57:36:Alojz in Sandib wrote on 02.03.2012 at 21:02:11:Boštyxz wrote on 02.03.2012 at 20:09:00:Alojz in Sandib wrote on 01.03.2012 at 15:10:33:Boštyxz wrote on 01.03.2012 at 14:56:41:No, glej, Alojz, za razliko od tvoje, pa moja na srečo N I zemeljska duša. Pa študirej zdej .
Lp + # Samo če mi pripelješ eno svojo kravo iz Saturnusa ti bom verjel Bošty.Hecam se mi je malo mar,kakšna je tvoja duša in od kje.Jaz vem,da je človeška- ne božja! Glej, nimam jaz nobene krave v lasti . Še manj pa v bivšem Saturnusu, ki je zdaj v lasti HELLA KGaA Hueck & Co. Ti se kar hecaj, - neresnež , ... se bom pa še jaz malo Sicer pa so krave tudi na skoraj vseh planetih v našem osončju, razen na Marsu , kjer imajo neke vrste ovco , podobno kozi . Lp + # Bošty naroči tiste koze iz Marsa za v Saharo tam je peska kolikor češ.Železo (rjo) bomo pa pomešali z njim. Koze imajo zagarantirano pašo. Ljudje pa meso razen če tiste koze niso iz rje. Eh, Alojz, ti bi kozam kar pesek futrou, a, ??? Ma, lejga, to nebo šlo . ne gre tako, žal-pač . Kajti tega Stvarnik Ni predvidel tako, kot si ti domišljaš, temveč drugače . No, rjavina mlada, lep pozdraw, čaw Bošty Če ne bi občutil,da si po srcu dober,bi te že zdavnaj ignoriral. Ker pa vem,da si v biti dober ,se rad hecam s teboj. Preveč si naiven,ker si dober po srcu.
|