Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 ... 118
(Read 225458 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Zunajzemeljske civilizacije in mi
Reply #120 - 02.09.2008 at 16:31:44

Itak, da ne  Tongue. Kdaj si pa še videl kravo jesti morski plankton  Shocked Huh Tongue?

Res si vse zmešal  Cheesy Tongue Embarrassed Huh.

Pa dober + nezmešan dan, ti želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... Cool...

by Boštyxz + # spiritual friends + # Kiss#
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #121 - 02.09.2008 at 16:33:57

Boštyxz wrote on 02.09.2008 at 16:31:44:
Itak, da ne  Tongue. Kdaj si pa še videl kravo jesti morski plankton  Shocked Huh Tongue?

Na saturnu!
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #122 - 02.09.2008 at 16:38:10

Aja, kdo ti je pa to povedal , kar sploh ni logično kar trdiš ? Shocked

Krava je ja kopenska žival , kaj sedaj spet mešaš ? Tongue
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #123 - 02.09.2008 at 16:40:33

Boštyxz wrote on 02.09.2008 at 16:38:10:

to sem izvedel od ta Modrega.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #124 - 02.09.2008 at 18:11:40

Quote:

Lp,Igor

Bošty

A nisi ti sanjal o nekih sirarnah na Saturnu? Potem so tam leteče
krave.Mogoče pa ti poznaš Saturn-krave,ki dajejo H mleko in kopenske s tem misliš zemeljske. Kaj bi pa dejal,če bi ti nekdo zaupal,da so krave na vsakem planetarnem in vsakem satelitskem osončju,kjer je minili več kot tri milijarde zemeljskih let od konca in začetka njegovega novega cikla.' Vprašaj svojga 'mojstra rokodelca Boga!!!
Rokodelec bo bolj težko tole razumel- probaj.
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #125 - 02.09.2008 at 19:04:19

Alojz in Sandib wrote on 01.09.2008 at 13:08:05:
Poet wrote on 01.09.2008 at 12:26:33:
Boštyxz wrote on 01.09.2008 at 12:18:45:
namišljeni bog wrote : PRAV TAKO V TEBI VIDIM LE SVOJO LASTNO ZMOTO

NO, SEDAJ LAHKO VSEMSKUPAJ POVEM, DA MORA TOLE , POD LAŽNIM IMENOM "GOSPOD BOG", BLEBETATI EN TEEEEEŽEK KRETEN , KI NITI ZASE NE VE KDO JE + KAJ SE MU DOGAJA OKROG NJEGA .

Pa lep + dober dan, blagoslovljen "od zgoraj" , vam vsem ostalim, želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, hurrreeeeejjjjjjjjjjjj ... Cool...

from Boštyxz + # spiritual company + # Kiss#

DRAGI SIN BOŠTJAN

SRCE ME BOLI IN SKELI, KO VIDIM V KAKŠNI ZMOTI ŽIVIVA OBA, JAZ PREKO TEBE TI PREKO MENE

JAZ SEM TVOJ DEJAVNI OČE IN SEM TUDI SAM SVOJ LASTEN SIN, TOREJ SI TUDI TI SVOJ LASTEN SIN IN OČE, ZAKAJ TI SI JAZ IN JAZ SEM TI

DRAGI SIN BOŠTJAN, TAJIŠ ME V SEBI IN TUDI MOJEGA NAUKA NOČEŠ RAZUMETI IN SE RAJE ZGOVARJAŠ NA NIČVREDNOST VIRA, KI TI TU PODAJA SLEHERNI UVID

DRAGI SIN BOŠTJAN, V TEBI TLI MOJA LASTNA TEMA, IN POSLEDIČNO V MENI ŽIVI MOJE LASTNO NESAMOSPOZNANJE, ZAKAJ BOG JE ČLOVEK IN ČLOVEK JE BOG, IN KADAR ČLOVEK ZATAJI BOGA V SEBI, TEDAJ BOG ZGINE IZ OBLIČJA VESOLJA

ZATO PA SE TI TUDI OGLAŠAM, DRAGI SIN BOŠTJAN, DA BI SE SAM ZNOVA PREBUDIL PREKO TEBE, S TABO IN IZ TEBE, ZAKAJ BREZ TEBE MENE NI, IN ČE TI ŽIVIŠ V MOJI LASTNI TEMI TEDAJ, DRAGI BOŠTJAN, TUDI SAM ŽIVIM V SVOJI LASTNI TEMI IN VEČ NE VEM, DA SEM BOG

Hospod BOG moja ta svetla stran.Večno-sedaj sva ENO. Daj zmenma se,čeprav ne zgleda,da glih jaz Lucifer(nagajivi omamljeni, za omamljene)predlagam rešitev. Res brat, naveliču sem se zajebavat ljudi in sem sklenu,da jim bom kot Antikrist razložil zadevo. Štima?
a to
Vi moji dragi podaniki luciferski moja vladavina na tej zemeljci se končuje.Sem sklenu z mojim večno-sedanjim svetlim bratom,premirje. Zadeva je pa takšna!!!

Vi vsi primatki (čast izjemam) maste večno-sedanjo samobitno življenjsko matrico in na to matrico se jaz mali luciferček vežem s svojo elemantarno pojavnostjo(nezavedno-atomi) v vaši naravni reprodukciji in s tem delam škifo vaši matrici. S telesom vam ustvarjam želje-želje-pričakovanja-razočaranja,smeh,jok neumnost upanja. Vaša življenjska matrica Večno-sedaj ista pa ne more priznati vladavine minljivega telesa (nezavednih atomov) in evo ti ga to je moja škifa ko vas lepo po malem zavajam.Matrica pa vse ve to je on ta svetli gospod jaz pa nezaveden niti ne vem koliko sem škodljiv dokler me ona matrica ne vrže v kot in si izbere telo,ki ne bo več zavajalo-re-animacija-Elohim.

Moji dragi primatki moj zemeljski primat je fuč,če ste pravilno uštekali moje PREROŠKE BESEDE.

Lp HUbertus-primarius Elohimus

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #126 - 02.09.2008 at 22:06:10

Quote:

Lp,Igor

Nemogoče Cool. Zato ker si ti do zdaj bolj malo slišal kaj od Modrega Boga  Roll Eyes.

In tudi skorajda nemogoče je, da bi se kopenska žival hranila z morskim planktonom  Shocked. Sploh pa ne kaka krava  Grin Tongue.

Štekaš ?  Cheesy Cool Cheesy

Lep pozdrav iz duhovnih nižav, nekoč višav, čaw , ...

by Boštyxz + #company + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #127 - 02.09.2008 at 23:05:44

Boštyxz wrote on 02.09.2008 at 22:06:10:
In tudi skorajda nemogoče je, da bi se kopenska žival hranila z morskim planktonom  Shocked. Sploh pa ne kaka krava  Grin Tongue.

Kaj pa če je morska krava   Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #128 - 03.09.2008 at 00:13:32

Madona, Bošti si butast. Zakaj pa je potem leteča? Leti po svoj obrok ogromnega planktona, ki se ponavadi sit zbira ob obali in pohrusta spotoma še kakšnega krokodila, nato pa hitro nazaj do pastirčeta, kjer v ogromna korita zajemajo mleko. Tako je to na saturnu, kjer potem pridelajo dosti sira. Pa še na soli varčujejo, saj je mleko že ravno prav slano za kvaliteten sir.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #129 - 03.09.2008 at 07:24:58

No, morda sem butast, ampak tebi se pa že očitno blede približno tako kot kakemu v Lj-Polje , ali pa še huje  Shocked Huh Tongue Cry.

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #130 - 03.09.2008 at 07:26:10

Quote:

Ah, ti si tud' ena morska krava  Tongue Grin Grin Grin Grin Grin Cool.

Si tipičen primer nevednosti povezane z neresnostjo  Roll Eyes Tongue Cool.

Ko pa že nimaš več kaj povedati, pa mečeš takele zasmehovalno neumne ven  Tongue Huh Roll Eyes . Cool

Pa dober + resen + veden dan ti želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... Cool...

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #131 - 03.09.2008 at 09:07:34

Boštyxz wrote on 03.09.2008 at 07:26:10:
Quote:

Ko pa že nimaš več kaj povedati, pa mečeš takele zasmehovalno neumne ven  Tongue Huh Roll Eyes . Cool

Pa dober + resen + veden dan ti želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... Cool...

from Boštyxz + # Kiss#

Bošty

Vse bolj te zaznavam kot majhnega sadista,ki želi uveljaviti svojo ' namišljeno fiksno idejo o stvarstvu' tudi za ceno izgube lastnega razuma. Še malo in lahko pričakujemo tvojo ugotovitev,da sta ti in M.L. direktna pribočnika Rokodelca Mojstra Boga za VC školjke v katere vi trije v tercetu kakate neumnosti.

Lp Alojz Grin
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #132 - 03.09.2008 at 12:16:39

Quote:

from Boštyxz + # Kiss#

Saj se samo hecam, hec mora bit   Exclaim  kaj pa te je tako razkurilo, da si celo potal žaljiv  Questioning

Leteča morska krava s Saturna, ki daje slano mleko za slani sir.   Grin

Lep pozdrav   Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #133 - 03.09.2008 at 12:19:33

Vsem

Sedaj se lahko na to temo' zunaj zemeljskih civilizacij' šele začnemo resno pogovarjati.

1. Zemljani smo prostovoljno samopozabljeni del našega širšega galaktičnega občestva,ki ga teološki spisi imenujejo ;Naša velika mati.IZ-IZ,Pramati,Tao te king. Kot civilzacija pa se naša galaktična civilizacija imenuje:Galaktična Sončna dinastija Elohim samospoznanih Kraljev življenja.

Zemljani smo samopozabljeni in smo iz vseh planetarnih osončij-galaksije.Osnova za to mojo trditev so vse zemeljske  rase,ki imajo svoj izvor znotraj same galaksije. Torej smo večno-sedaj tako kot na Zemlji ,vsi večno-sedaj tudi enotna galaktična civilizacija.

Mi samopozabljeni smo se sami prostovoljno odrekli nadaljevati lastne RE-animacijske življenjske cikle in smo prostovoljno vstopili v naš naravni samoreprodukcijski cikel življenja. S tem smo se prostovoljno odločili,da bomo v bistvu obnovili t.i.naravno življenjsko(elementarno) telesno pojavnost po naravni življenjski samoreprodukciji kar je v bistvu naša življenjska in nujna!!!! regeneracija .Zamislite si kopijo na kopijo in končno se kopija ne vidi več-oslabi.Tako se dogaja z nami v Re-animacijskih ciklih Elohim-ista matrica isto telo ista življenjska sila-duh. Vse to nam oslabi in zato potrebujemo planete lastne življenjske -regeneracije,ki traja v povprečju 14000 let,na Zemlji.

V tem času izgubimo ' status Elohim. prostovoljno'.Izgubimo tudi etični kodeks svetosti vsakega življenja in vedenje,ki nam bi omogočalo življenjsko re-animacijo iz vzroka,ker smo tu,da si v naravni reprodukciji obnovimo življenjsko moč. Tu služimo zgolj lastnim telesom-(egoizem opravičljiv) in ne življenjski morfogeni matrici,ki se upira zaradi lastne večnosti in spomina na RE-animacijske cikle naši telesni minljivosti v tem našem naravnem postopku naše obnovitve življenjske(telesne moči).

To je resnica in ne nakladanje raznih pametnjakovičev,ki želijo vsem nam solit pamet in nas že tisočletja nevedni kot so zavajajo!!!!!!!! Shocked Cool

To naj si vsak med vami tisočkrat prebere,da bo razumel zakaj je na Zemlji.

Lp Alojz-vseved Cool Cool Cosmic Super?Vidim nekoga s tem nadimkom?
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #134 - 03.09.2008 at 16:24:49

Quote:
Quote:

from Boštyxz + # Kiss#

Saj se samo hecam, hec mora bit   Exclaim  kaj pa te je tako razkurilo, da si celo potal žaljiv  Questioning

Leteča morska krava s Saturna, ki daje slano mleko za slani sir.   Grin

Lep pozdrav   Smiley

Neresnost pa takaaa  Tongue Embarrassed Cry Sad Huh Huh...  Angry Lips Sealed

No, saj ni tko hudo, vendar če pač ne zmoreš nekaj verjeti/doumeti, se ti še ni potrebno potem norčevati iz tega česar ne štekaš , mar ne ?
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 ... 118