[quote author=Sandib link=1215594921/75#80 date=1216405730]
Boštyxz wrote on 18.07.2008 at 14:12:07:Glej, Alojz ; vprašanje se je glasilo takole ;
Boštyxz wrote :
Ti praviš takole ;
Stvarnik je toliko intelegenten večno-sedaj kot je njegova najitelegentnejša individulna življenjska (človek) samomanifestacija.
Torej, sedaj bom vzel za primer tebe ( upam, da ne zameriš ) Roll Eyes .
Ti praviš, da Stvarnik ni nič bolj inteligenten kot recimo ti ? Shocked Roll Eyes Questioning
A sem pravilno razumel ?
Bošty
Sedaj si dobil dva odgovora.Ker ne znaš postavit proti argumenta se zvijaš kot povožena kača. Stvarnik ni nič bolj inteligenten kot je njegova najintelegentnejša (človeška) individualna samomanifestacija. Stvarnik je večno-sedaj vseobsežna vesoljna samopojavnost. Iz t.ega vzroka je vsaka individualna pojavnost od osnovnega delca do človeka on sam! Jaz nikoli nikjer nisem rekel trdil,zavajal,lagal in si izmišljal tako kot si ti. Nikjer nisem napisal,da sem inteligenten oz se imam za takšnega. Jaz vem to,ti se moraš to naučiti!!
Vidi se da si M.L. učenec. Začel si polagati svoje besede in misli v tuja usta.Do sedaj sem bil prepričan,da ti je laž tuja sedaj vidim,da ti ni !
Lp Alojz
Ja, dobro jutro, Alojz

.
Kot vidim, si mi le nekaj napisal

.
In, da, ... spet si v zmoti glede mojih "učiteljev"

Nikoli ni M.L. bil moj učitelj, pa če se "na glavo" postaviš, ali pa še kam

, .......

No, torej, sedaj k stvari :
Ti praviš , da ; "Stvarnik ni nič bolj inteligenten kot je njegova najintelegentnejša (človeška) individualna samomanifestacija. "
Sedaj me pa zanima

: , če ti z svojo vsevedno sposobnostjo" lahko ustvariš samo ENO najmanjšo travnato bilkico, katerih je Stvarnik ustvaril nešteto samo po naši Zemljici, da ne omenjam vseh Planetov, vseh Vesolij + vsega ostalega

.
ČE pa je zdaj to preveč zate, pa mi povej, če si z svojo domnevno "vsevedno inteligenco" mogoče kdaj ustvaril vsaj majhen, najmanjši prahec ?

Po moje, je zrnca peska nekoliko lažje ustvariti kot malo travnato bilko

.
No, sedaj se izkaži z svojo "vsemogočno inteligenco" , za katero praviš, da je enaka celo samemu Stvarniku

.
Namreč, z vsem znanjem, ki ga premoreš, bi sedaj končno znal + zmogel ustvariti že kar cel nov planet, tako kot jih je Stvarnik ustvaril na milijone + milijone , a ne

.
No, in, potem bi lahko nadaljeval še z ustvarjanji novih Vesolij , po istem postopku

Kaj meniš, zakaj ti to še ni uspelo ?

Pa ne zgovarjaj se sedaj spet na kake "rdeče luči" in podobno

, ker se ti bodo še vrabci na strehah začeli smejati , okejjj

No, pa dober + vesel sončen dan, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...
from Boštyxz + #

#