Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 28
(Read 90761 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Sodobna Noetova barka
Reply #75 - 18.07.2008 at 11:01:01

Alojz in Sandib wrote on 17.07.2008 at 16:45:37:
Bamby

Si si že rezerviral mesto ? Mislim, tam kamor nas pošiljaš tako širokogrudno!

Preteklost v -sedaj - v prihodnost
            1  realizirana večno-.-sedaj  2 akumulirana vrednost časa
3.večno-sedaj navzven enotno izražena vrednost časa dveh  vrednosti        

Bo ta prikaz dovolj za tvojo pot v n........ ? Pozdravi naše brate tam!!!

Lp Alojz Grin Grin Grin Cool

Bamby

Za miške! Da se naučijo- in da ne najedajo več!
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #76 - 18.07.2008 at 11:34:56

Alojz, težke "blokade" se porajajo v tebi, verjetno zaradi tiste tvoje "rdeče luči" o kateri si govoril. Shocked Roll Eyes Cry

Se mi počasi dozdeva, da si ti že bolj na poti v "umorišnico", kot vsi ostali  Huh Sad Shocked Tongue Cry

In, btw, še vedno se izmikaš odgovoru iz 3. strani SNB  Roll Eyes Tongue Cool.

No, pa dober + neblokiran dan, vam vsem želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyx + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #77 - 18.07.2008 at 13:28:29

Bošty

Nikakršen problem. Vsi mi smo individulna življenjska samomanifestacija
Stvarnika samega. Torej se vseobsežna nikoli začeta nikoli končana samozadostna,samodelujoča vesoljna konstanta (Stvarnik) individualno samoizraža skozi vse večno-sedanje samomanifestacije. Koder je vsak konec sočasno začetek in obratno na večno-sedanjo točko prehoda akumulirane in realizirane vrednosti vsake X pojavnosti Stvarnika samega. Ker pa sta akumulirana in realizirana vrednost večno-sedaj v medsebojni interakciji EM izmeničnega  valovanja-rotacije(prehajanja druga v drugo  -zato se ciklično staraš in zopet rojevaš umiraš-rojevaš večno-sedaj),je ravno EM sila posledica in vzrok teh njunih medsebojnih prehodov.Obe vrednosti navzven večno-sedaj izražata enotno vrednost vsakega X pojava-Stvarnika samega.EM Sila je ravno posledica medsebojnega učinkovanja dveh vrednosti znotraj enotne xmept* vrednosti pojava.

Če želiš,da ti zasveti zelena luč v glavi moraš to razumeti.

Lp Alojz Grin Grin Grin Tongue Cool
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #78 - 18.07.2008 at 14:12:07

Glej, Alojz ; vprašanje se je glasilo takole ;

Boštyxz wrote :

Ti praviš takole ;
Stvarnik je toliko intelegenten večno-sedaj kot je njegova najitelegentnejša individulna življenjska (človek) samomanifestacija.

Torej, sedaj bom vzel za primer tebe ( upam, da ne zameriš ) Roll Eyes .

Ti praviš, da Stvarnik ni nič bolj inteligenten kot recimo ti ? Shocked Roll Eyes Questioning

A sem pravilno razumel ?

No, sedaj pa upam, da mi kmalu razložiš , kaj si mislil z tole zadevo, brez izgovorov kot npr.: " mi sveti redeča luč v glavi ..." , in podobno .  Roll Eyes. Hvalaaa  Cool.

Pa dober + razložen dan, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyxz + # Kiss#

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #79 - 18.07.2008 at 20:22:49

Še vedno nič duha + sluha od Alojza ?

No, nič zato, ... grem še malo z raketo naokrog, z prijatli' , pogledat, če je še kje še kaka podobna "blokada", podobna "prometeju", ali podobno podobnim  Wink Cool Roll Eyes, ...

Let's go  Cool

Starting engines now , ...  Cool Smiley Cool

bye, ... from Boštyxz + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #80 - 18.07.2008 at 20:28:50

[quote author=kopron link=1215594921/75#78 date=1216383127]Glej, Alojz ; vprašanje se je glasilo takole ;

Boštyxz wrote :

Ti praviš takole ;
Stvarnik je toliko intelegenten večno-sedaj kot je njegova najitelegentnejša individulna življenjska (človek) samomanifestacija.

Ti praviš, da Stvarnik ni nič bolj inteligenten kot recimo ti ? Shocked Roll Eyes Questioning

A sem pravilno razumel ?

Bošty

Sedaj si dobil dva odgovora.Ker ne znaš postavit proti argumenta se zvijaš kot povožena kača. Stvarnik ni nič bolj inteligenten kot je njegova najintelegentnejša (človeška) individualna samomanifestacija. Stvarnik je večno-sedaj vseobsežna vesoljna samopojavnost. Iz t.ega vzroka je vsaka individualna pojavnost od osnovnega delca do človeka on sam! Jaz nikoli nikjer nisem rekel trdil,zavajal,lagal in si izmišljal tako kot si ti. Nikjer nisem napisal,da sem inteligenten oz se imam za takšnega. Jaz vem to,ti se moraš to naučiti!!
Vidi se da si M.L. učenec. Začel si polagati svoje besede in misli v tuja usta.Do sedaj sem bil prepričan,da ti je laž tuja sedaj vidim,da ti ni !

Lp Alojz  Shocked Tongue Undecided Grin Cool
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #81 - 18.07.2008 at 20:55:08

Boštyxz wrote on 18.07.2008 at 20:22:49:
No, nič zato, ... grem še malo z raketo naokrog, z prijatli' , pogledat, če je še kje še kaka podobna "blokada", podobna "prometeju", ali podobno podobnim  Wink Cool Roll Eyes, ...

Bošty tok si obseden s to blokado, če bi se le uspel vsaj malo zazreti vase, bi sam ugotovil zakaj je tako.
Največja blokada je v tebi samemu.    Smiley
Back to top

IP Logged

Annabel
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #82 - 18.07.2008 at 21:34:32

Hajli, halo,
sem čist nova tu....Se še v fazi uvajanja Smiley
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #83 - 18.07.2008 at 22:49:52

Ni problema ti se kar ogrej, pa kaj povej.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Annabel
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #84 - 18.07.2008 at 22:57:09

Vsi so že offline, samo midva še ne spiva? Wink
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #85 - 18.07.2008 at 23:13:40

Quote:

Bošty tok si obseden s to blokado, če bi se le uspel vsaj malo zazreti vase, bi sam ugotovil zakaj je tako.

Problem je, da ima več blokad in zanje potrebuje raketo s prijatelji, ki jih hodijo samo gledat.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #86 - 18.07.2008 at 23:48:56

Quote:
Quote:

Problem je, da ima več blokad in zanje potrebuje raketo s prijatelji, ki jih hodijo samo gledat.

Lp, Igor

Ajgor ta pa je dobra  Grin, pa saj res, pozabila sem še na prijatelje in raketo.   Grin

Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #87 - 19.07.2008 at 00:18:51

Pa verjetno še muhi enodnevnici zavida, tako kot Bambi.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #88 - 19.07.2008 at 08:45:01

[quote author=Sandib link=1215594921/75#80 date=1216405730]Boštyxz wrote on 18.07.2008 at 14:12:07:

Boštyxz wrote :

Ti praviš takole ;

A sem pravilno razumel ?

Bošty

Sedaj si dobil dva odgovora.Ker ne znaš postavit proti argumenta se zvijaš kot povožena kača. Stvarnik ni nič bolj inteligenten kot je njegova najintelegentnejša (človeška) individualna samomanifestacija. Stvarnik je večno-sedaj vseobsežna vesoljna samopojavnost. Iz t.ega vzroka je vsaka individualna pojavnost od osnovnega delca do človeka on sam! Jaz nikoli nikjer nisem rekel trdil,zavajal,lagal in si izmišljal tako kot si ti. Nikjer nisem napisal,da sem inteligenten oz se imam za takšnega. Jaz vem to,ti se moraš to naučiti!!
Vidi se da si M.L. učenec. Začel si polagati svoje besede in misli v tuja usta.Do sedaj sem bil prepričan,da ti je laž tuja sedaj vidim,da ti ni !

Lp Alojz  Shocked Tongue Undecided Grin Cool

Ja, dobro jutro, Alojz  Cool.

Kot vidim, si mi le nekaj napisal  Roll Eyes.

In, da, ... spet si v zmoti glede mojih "učiteljev"  Exclaim Tongue Cool

Nikoli ni M.L. bil moj učitelj, pa če se "na glavo" postaviš, ali pa še kam  Grin Tongue Wink Cool Grin, ....... Grin Cool Grin

No, torej,  sedaj k stvari :

Ti praviš , da ; "Stvarnik ni nič bolj inteligenten kot je njegova najintelegentnejša (človeška) individualna samomanifestacija. " Exclaim

Sedaj me pa zanima Exclaim: , če ti z svojo vsevedno sposobnostjo" lahko ustvariš samo ENO najmanjšo travnato bilkico, katerih je Stvarnik ustvaril nešteto samo po naši Zemljici, da ne omenjam vseh Planetov, vseh Vesolij + vsega ostalega Exclaim Exclaim Exclaim.

ČE pa je zdaj to preveč zate, pa mi povej, če si z svojo domnevno "vsevedno inteligenco" mogoče kdaj ustvaril vsaj majhen, najmanjši prahec ? Questioning Exclaim Questioning
Po moje, je zrnca peska nekoliko lažje ustvariti kot malo travnato bilko Roll Eyes Cool.

No, sedaj se izkaži z svojo "vsemogočno inteligenco" , za katero praviš, da je enaka celo samemu Stvarniku  Shocked Huh Tongue Roll Eyes Exclaim.

Namreč, z vsem znanjem, ki ga premoreš, bi sedaj končno znal + zmogel ustvariti že kar cel nov planet, tako kot jih je Stvarnik ustvaril na milijone + milijone , a ne  Shocked Roll Eyes.

No, in, potem bi lahko nadaljeval še z ustvarjanji novih Vesolij , po istem postopku  Roll Eyes Cool

Kaj meniš, zakaj ti to še ni uspelo ? Roll Eyes

Pa ne zgovarjaj se sedaj spet na kake "rdeče luči" in podobno  Angry Grin  Tongue, ker se ti bodo še vrabci na strehah začeli smejati , okejjj   Exclaim Roll Eyes

No, pa dober + vesel sončen dan, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #89 - 19.07.2008 at 20:24:52

Boštyxz wrote on 18.07.2008 at 14:12:07:

Boštyxz wrote :

Ti praviš takole ;

A sem pravilno razumel ?

No, sedaj pa upam, da mi kmalu razložiš , kaj si mislil z tole zadevo, brez izgovorov kot npr.: " mi sveti redeča luč v glavi ..." , in podobno .  Roll Eyes. Hvalaaa  Cool.

Pa dober + razložen dan, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyxz + # Kiss#

Bošty, a si ti zaostal?
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 28