Alojz in Sandib
|
M.L. wrote on 01.09.2008 at 07:59:03:Alojz in Sandib wrote on 31.08.2008 at 22:10:33:M.L. wrote on 31.08.2008 at 22:05:09:Alojz in Sandib wrote on 31.08.2008 at 21:55:25:M.L. wrote on 31.08.2008 at 21:47:41:Etrex, narobe razmišljaš, a morda jaz nisem napisal, da mora človek gojiti ljubezen tudi do sebe, ali si eden tistih, i ne vidijo kaj berejo, ampak vidijo tisto kar mislijo. Probaj malo bolj pobliže pogledati in ne kar od daleč se že dreti, da to pa ni to.
Pa lep pozdrav M.L. Prijav se za meniha,duhovnika,pridigarja v RKC in tam širi svoje miselne zablode,ki ti jih je vcepila ta civilizacijska tema,ki te je okupirala in zmanipulirala po tvoji svobodni volji,ki pa je res zelo šibka. KO boš stopil v RKC te bodo ljudje kmalu opljuvali tako kot bodo celotno RKC. Lp Alojz Lojzek, najlepše hvala za tvoje dobrosrčne nasvete, ampak jaz že imam svojo pot izbrano. Kar se pa pljuvanja tiče sem se pa že navadil. Saj veš tisto, kako je rekel Jezus; tisti, ki boste hodili po mojih poteh, se vam bo enako godilo kot meni. No pa lep pozdrav in več ljubezni Lojze. M.L. Vidiš kako si zmanipuliran od RKC doktrine in dogme. Mali lažnivec ti še ne veš,da smo mi vsi potencialni Jezusi Kristusi bk frdamani,zahojeni faruški.Ti boš koga kaj naučil 'mali blefer.'Iščeš avtoritete zunaj sebe,ker sam sebi nisi dovolj in samospoznan bingelj  zafurani. Lp Alojz Vsi smo prišli z enim namenom na zemljo, da bi postali Božji otroci, z takšnem početjem kot ga ti zganjaš, ne boste ti in tebi podobni nikoli dočakali svojega zastavljenega cilja. Saj veš kako je rečeno; veliko poklicanih, malo izvoljenih. Lojzek, moral boš ubrati drugačno pot, če boš hotel doseči svoj zastavljen cilj. No saj prav za prav tako ne veš več kaj si nekoč hotel postati, ko si odšel na našo preljubo Zemljico, zaradi odvzema spomina na prejšnja stanja. Pa lep pozdrav in predvsem več ljubezni do bližnjega. Ti si pa zmotko faruški. Vsi smo na Zemlji-PROSTOVOLJNO!!!! Farizeji te lažejo,ker so zmotkoti tko kot si ti.Bleferski manipulatorji. TVOJA SVOBODNA VOLJA TE JE NAREDILA BEDAKA: IN TVOJA SVOBODNA VOLJA BO ODLOČILNA VEČNO_SEDAJ je bila je in bo ZATE. TI SI KRALJ ŽIVLJENJA LASTNEGA IN VESOLJNEGA.TI SI VEČEN TUDI ČE TE SEDAJ S KLADIVOM UDARIM PO TISTI ZELJNATI GLAVI, SI BIL SI IN BOŠ VEČNO_SEDAJ ISTA ŽIVLJENJSKA MATRICA,ki v naravni reprodukciji življenja menja elementarno telo-JASNO ZELJNATA GLAVCA? IN TI LAHKO PO SVOBODNI VOLJI ŽIVIŠ TAM KJER ŽELIŠ NA ZEMLJI,NA NEBU v naravni reprodukciji,ali v reanimacijskem področju (RAJ) ELOHIM-SAMOSPOZNANIH od koder smo vsi mi PROSTOVOLJNO ODŠLI. NE ME VEČ BASAT S FARIZEJI,KI SO ISTE OMOTCE KOT VI V VELIKI VEČINI-ČAST IZJEMAM.  LP ALOJZ
|