Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 20 21 22 23 24 ... 28
(Read 90707 times)
ajgor
Ex Member

Re: Sodobna Noetova barka
Reply #315 - 23.08.2008 at 18:12:15

Boštyxz wrote on 23.08.2008 at 18:01:18:
Quote:
Tukaj sem razložil razliko med hecem in zabavo. Neverjetno, da tudi tega ne razumeš. Vidim, da bom moral za tebe pisati daljše poste z osnovnim besediščem.

Lp, Igor

ja, ampak vseskupaj ( hec + zabava), je samo tvoja neresnost ki je podobna SNB . Exclaim Cool
Lp
Bošt' + # Kiss#

Govorim ti o razliki med hecem in zabavo, ti pa kot kaka mula to združuješ in zganjaš trmo. Poskušaj že enkrat sprevideti razliko med tema dvema besedama. Slovenski jezik je zelo bogat, veš Bošti in zato toliko različnih besed, vsaka pa ima svoj pomen, čeprav se površnemu razumu ne bo zdelo tako.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #316 - 23.08.2008 at 18:14:32

Quote:
Tukaj sem razložil razliko med hecem in zabavo. Neverjetno, da tudi tega ne razumeš. Vidim, da bom moral za tebe pisati daljše poste z osnovnim besediščem.

Lp, Igor

ja, ampak vseskupaj ( hec + zabava), je samo tvoja neresnost ki je podobna SNB . Exclaim Cool
Lp
Bošt' + # Kiss#

Bošty

Zate so Norvežani bebci,ker shranjujejo semena in ustvarjajo banko vseh zemeljskih semen? Bi bil zate bebec tudi človek (sodobni Noe),ki bi želel shranjevati življenjski genom celotne zemeljske favne? Sam delam na tem  dodal bi še genom tistih,ki danes tlačimo Zemljo. Preveč optimistično zate,ali utopično? Sam ti povem,da je zadeva v vseh pogledih tudi etično- moralnih čisto sprejemljiva.
Hop Bošty sedaj pa udari. Najprej Norvežane popluvaj, nato mene in potem pokliči svoje duhce iz Venere in naj ti oni povedo svojo opcijo SNB.

Lp Alojz Shocked Roll Eyes Embarrassed
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #317 - 23.08.2008 at 18:14:46

Quote:
Quote:

Lp, Igor

Lp
Bošt' + # Kiss#

Govorim ti o razliki med hecem in zabavo, ti pa kot kaka mula to združuješ in zganjaš trmo. Poskušaj že enkrat sprevideti razliko med tema dvema besedama. Slovenski jezik je zelo bogat, veš Bošti in zato toliko različnih besed, vsaka pa ima svoj pomen, čeprav se površnemu razumu ne bo zdelo tako.

Lp,Igor

CheesyHeh, da, ampak še vedno se tu lepo odslikava tvoja NERESNOST  Cool ( ob hecu + zabavah ) .

Pa dober + bolj resen dan, ti želimo , še napreeejjjjjjj, jujujujujujujuhuhej, ... Cheesy Cool Wink, ...

by Boštyxz + # spiritual team + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #318 - 23.08.2008 at 18:15:57

Alojz in Sandib wrote on 23.08.2008 at 18:14:32:
Quote:

Lp, Igor

Lp
Bošt' + # Kiss#

Bošty

Zate so Norvežani bebci,ker shranjujejo semena in ustvarjajo banko vseh zemeljskih semen? Bi bil zate bebec tudi človek (sodobni Noe),ki bi želel shranjevati življenjski genom celotne zemeljske favne? Sam delam na tem  dodal bi še genom tistih,ki danes tlačimo Zemljo. Preveč optimistično zate,ali utopično? Sam ti povem,da je zadeva v vseh pogledih tudi etično- moralnih čisto sprejemljiva.
Hop Bošty sedaj pa udari. Najprej Norvežane popluvaj, nato mene in potem pokliči svoje duhce iz Venere in naj ti oni povedo svojo opcijo SNB.

Lp Alojz Shocked Roll Eyes Embarrassed

Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #319 - 23.08.2008 at 18:17:09

Seveda, v moji neresnosti pa se odraža resnica.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #320 - 23.08.2008 at 18:23:01

Quote:
Seveda, v moji neresnosti pa se odraža resnica.

Lp,Igor

No, no, no, sedaj se pa že ven vlečeš, + spreobračaš besede, v "neumnost vsakdanjega življenja", kamor te tudi vleče . Cool
Eh, kaj čmo, tak si  Tongue. Upam, da se nekoč poboljšaš  Roll Eyes.

Ali pač misliš, da si ŽE dovolj dober ? Questioning?

Lp

Bošt' + #
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #321 - 23.08.2008 at 18:27:42

Imaš prav res imaš neumno življenje, pa še zmotno. Misliš, da ljudi vleče v takšno življenje? Verjetno boste ostali sami, Bošty+team.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #322 - 23.08.2008 at 18:35:37

Quote:
Imaš prav res imaš neumno življenje, pa še zmotno. Misliš, da ljudi vleče v takšno življenje? Verjetno boste ostali sami, Bošty+team.

Lp,Igor

Heh, skorajda ne boš verjel  Cheesy Shocked Cheesy : vsak dan nas je več  Cool .

Zahvaljujoč Mojstru Mojstrov - Bogu Stvarniku Vsevišnjemu . Kiss Kiss Kiss

( za zahvaljujoče )

Pa lep pozdrav iz duhovnih nižav, nekoč višav, čav , ... Cool...

by Boštjanko + # spiritual team + # Kiss#
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #323 - 23.08.2008 at 18:39:20

Pa redno plačujejo članarino?

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #324 - 23.08.2008 at 18:40:43

Quote:
Pa redno plačujejo članarino?

Lp,Igor

Kakšno članarino neki  Shocked Huh Shocked Questioning Questioning Questioning

Grin Cheesy Grin

Cool Roll Eyes Cool

Boštjan + # Kiss#
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #325 - 23.08.2008 at 18:42:07

Ja s kesanjem vendar.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #326 - 24.08.2008 at 10:55:16

Glej, zanje tolk' ne vem  Roll Eyes. Zase pa vem  Cool.

Pa dober + veden dan, vam želimo , še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, hurrreeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, ...

by Boštyxz + #spirits + # Kiss#
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #327 - 24.08.2008 at 21:06:23

Boštyxz wrote on 21.08.2008 at 07:57:07:
Grin Grin Grin, ... joooooooj kolk' ste v zmoti  Shocked Sad Tongue Shocked Shocked Huh.

Mislim, glede M.L. . ( in očitno-verjetno še za marsikoga+ marsikaj )  Namreč, to sploh ni oni "U." , heh  Grin Cheesy Grin

In, zanimivo me skoraj preseneča to, da Alojz - ob vsej svoji domnevni vsevednosti - niti tega ne ve, da M.L. ni oni U., ampak je to nek drugi U  Exclaim Cool.

Zanimivo, zelo zanimiva je ta Alojzova domnevna vsevednost , ko je šele včeraj ugotovil to, kar sem jaz vedel že prej , namreč, da sem resnicoljuben  Cheesy Wink.

Je pa še zanimivo, kako vam gre M.L. takole precej "v nos", ... ker ga ne prepoznavate kot takega - kot si ga v svojih umskih predstavah želite da bi ga imeli  Grin .

In, ker potem ne najdete nobene prave primerjave zanj, potem so vas samo še žaljivke kot smo videli , "zahojenec", "hinavec" , itd, čeprav sem se sam prepričal, to, kar sem tudi že slutil prej, da je popolnoma drugačna oseba kot si mislite vi  Cool.

Daj Alojz, sprijazni se z tem, da ponujamo pač nekaj boljšega kot ti  Cool .

No, kaj čemo zdaj, dragi brat M.L., ko nas ta pokvarjen svet samo še zbada z žaljivkami kot ; zahojenci, 2-ličneži, luciferčki, lažnivi, lumpi, ... Embarrassed

Eh, nič, ... gremo naprej, - po začrtani Stvarnikovi poti naprej  Cool Roll Eyes Cool, tale SNB ( + SAB)  , pa naj se potopi kakor se sama hoče  Tongue Roll Eyes.

Najlepša zahvala pa predragemu Bogu-Stvarniku-Vsevišnjemu-Najboljšemu-Najljubeznivejšemu-(pre)Dobremu -Svetemu-Očetu  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

za vse milosti, katere prejemam večno  Roll Eyes Kiss Roll Eyes.

In, imejmo lep + predvsem dober dan, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjj, hurrreeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,  Cheesy Smiley Cheesy

by Boštyxz + #spiritual team + # Kiss#

Ja Bošty, res je, svet je zelo pokvarjen in neveden, zato je treba nevednim oprostiti in odpustiti, kar nam slabega storijo, želijo ali žalijo na vse mogoče načine, saj veš, da takšni ljudje še ne vedo kaj delajo.

Kot praviš, po začrtani poti naprej v pomoč vsem in sebi. Pa še zahvaliti se ti moram, ker si v bran postavil svojo dobro besedo zame.

No pa lahko noč in dopuščajmo še nevednim bratom.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #328 - 24.08.2008 at 23:40:14

M.L. wrote on 24.08.2008 at 21:06:23:
Boštyxz wrote on 21.08.2008 at 07:57:07:
Grin Grin Grin, ... joooooooj kolk' ste v zmoti  Shocked Sad Tongue Shocked Shocked Huh.

Mislim, glede M.L. . ( in očitno-verjetno še za marsikoga+ marsikaj )  Namreč, to sploh ni oni "U." , heh  Grin Cheesy Grin

In, zanimivo me skoraj preseneča to, da Alojz - ob vsej svoji domnevni vsevednosti - niti tega ne ve, da M.L. ni oni U., ampak je to nek drugi U  Exclaim Cool.

Zanimivo, zelo zanimiva je ta Alojzova domnevna vsevednost , ko je šele včeraj ugotovil to, kar sem jaz vedel že prej , namreč, da sem resnicoljuben  Cheesy Wink.

Je pa še zanimivo, kako vam gre M.L. takole precej "v nos", ... ker ga ne prepoznavate kot takega - kot si ga v svojih umskih predstavah želite da bi ga imeli  Grin .

In, ker potem ne najdete nobene prave primerjave zanj, potem so vas samo še žaljivke kot smo videli , "zahojenec", "hinavec" , itd, čeprav sem se sam prepričal, to, kar sem tudi že slutil prej, da je popolnoma drugačna oseba kot si mislite vi  Cool.

Daj Alojz, sprijazni se z tem, da ponujamo pač nekaj boljšega kot ti  Cool .

No, kaj čemo zdaj, dragi brat M.L., ko nas ta pokvarjen svet samo še zbada z žaljivkami kot ; zahojenci, 2-ličneži, luciferčki, lažnivi, lumpi, ... Embarrassed

Eh, nič, ... gremo naprej, - po začrtani Stvarnikovi poti naprej  Cool Roll Eyes Cool, tale SNB ( + SAB)  , pa naj se potopi kakor se sama hoče  Tongue Roll Eyes.

Najlepša zahvala pa predragemu Bogu-Stvarniku-Vsevišnjemu-Najboljšemu-Najljubeznivejšemu-(pre)Dobremu -Svetemu-Očetu  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

za vse milosti, katere prejemam večno  Roll Eyes Kiss Roll Eyes.

In, imejmo lep + predvsem dober dan, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjj, hurrreeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,  Cheesy Smiley Cheesy

by Boštyxz + #spiritual team + # Kiss#

Ja Bošty, res je, svet je zelo pokvarjen in neveden, zato je treba nevednim oprostiti in odpustiti, kar nam slabega storijo, želijo ali žalijo na vse mogoče načine, saj veš, da takšni ljudje še ne vedo kaj delajo.

Kot praviš, po začrtani poti naprej v pomoč vsem in sebi. Pa še zahvaliti se ti moram, ker si v bran postavil svojo dobro besedo zame.

No pa lahko noč in dopuščajmo še nevednim bratom.

Vidva sta pa res dva mučenika človeštva, besede Jezusa uporabljata za povzdigovanje sebe nad druge.  

Živ primer tega sta, kako se sveta beseda obrne okoli in uporabi sebi v korist.

Vidva skupaj sta res pojava, veliki namišljeni guru in njegov dvorni norček.   Grin

Kam kdo paše pa se že ve   Wink

Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #329 - 24.08.2008 at 23:53:16

Saj jima nič ne koristi.

Zavajata nekaj okoliških bunkucev in se potem skupaj kesajo.
Pa še nobeden ne ve točno zakaj.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 20 21 22 23 24 ... 28