, ... joooooooj kolk' ste v zmoti

.
Mislim, glede M.L. . ( in očitno-verjetno še za marsikoga+ marsikaj ) Namreč, to sploh ni oni "U." , heh

In, zanimivo me skoraj preseneča to, da Alojz - ob vsej svoji domnevni vsevednosti - niti tega ne ve, da M.L. ni oni U., ampak je to nek drugi U

.
Zanimivo, zelo zanimiva je ta Alojzova domnevna vsevednost , ko je šele včeraj ugotovil to, kar sem jaz vedel že prej , namreč, da sem resnicoljuben

.
Je pa še zanimivo, kako vam gre M.L. takole precej "v nos", ... ker ga ne prepoznavate kot takega - kot si ga v svojih umskih predstavah želite da bi ga imeli

.
In, ker potem ne najdete nobene prave primerjave zanj, potem so vas samo še žaljivke kot smo videli , "zahojenec", "hinavec" , itd, čeprav sem se sam prepričal, to, kar sem tudi že slutil prej, da je popolnoma drugačna oseba kot si mislite vi

.
Daj Alojz, sprijazni se z tem, da ponujamo pač nekaj boljšega kot ti

.
No, kaj čemo zdaj, dragi brat M.L., ko nas ta pokvarjen svet samo še zbada z žaljivkami kot ; zahojenci, 2-ličneži, luciferčki, lažnivi, lumpi, ...

Eh, nič, ... gremo naprej, - po začrtani Stvarnikovi poti naprej

, tale SNB ( + SAB) , pa naj se potopi kakor se sama hoče

.
Najlepša zahvala pa predragemu Bogu-Stvarniku-Vsevišnjemu-Najboljšemu-Najljubeznivejšemu-(pre)Dobremu -Svetemu-Očetu

za vse milosti, katere prejemam večno

.
In, imejmo lep + predvsem dober dan, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjj, hurrreeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,

by Boštyxz + #spiritual team + #

#
Ja Bošty, res je, svet je zelo pokvarjen in neveden, zato je treba nevednim oprostiti in odpustiti, kar nam slabega storijo, želijo ali žalijo na vse mogoče načine, saj veš, da takšni ljudje še ne vedo kaj delajo.
Kot praviš, po začrtani poti naprej v pomoč vsem in sebi. Pa še zahvaliti se ti moram, ker si v bran postavil svojo dobro besedo zame.
No pa lahko noč in dopuščajmo še nevednim bratom.