Quote:Bošty

Um ima neverjetno sposobnost vpijanja podatkov, kot goba ki vase vsrkava vodo, tako um spravi informacije. In tudi tako je tvoj um posrkal vase informacije vseh verskih knjig, ki si jih kdaj bral. Kot se kaže so bile to v večini knjige Jakoba Lorberja. In sedaj ti um govori takole;
Ko se kaj sklada s temi informacijami, so to dobri duhci, sam Stvarnik in oh in sploh
Ko pa se kaj ne ujema so pa slabi duhci in sam Satan
Informacije ki ne klapajo nikamor pa malce prirediš ali pustiš za kasneje.
To ti je tudi Ajgor zelo dobro napisal;
Si pomislil, da je vse to tvoj um, ki premleva informacije in jih razvršča v predalčke med dobre in slabe. Tiste vmes, pa pušča za kasnejši čas.
Ko boš spoznal naravo svojega uma boš lahko imel uvid v to in potem boš lahko ti gospodar UMA namesto da bo UM gospodar tebi.
Lep pozdrav
Precej blizu

.
Vendar, jaz tale moj "um" , čedalje bolj "kenslam"

In, tale moj "um" , tako kot si opisala , da je sprejel/posrkal marsikatere informacije, ravno tako v teh poslednjih letih tudi opušča/odpušča/pozablja/kensla/odpravlja/prečiščuje vse tiste nepotrebne informacije, ki so še od prej + se ne ujemajo

.
In, ja, ... tale moj "umček", mi pravi še maaarsikaj, ... vendar - DA ; jaz ga na srečo poslušam ČEDALJE MANJ

.
Namreč, čedalje bolj poslušam glas srca

.
In, kot kaže, ga bom tudi čedalje bolj

. Zahvaljujoč Mojstru Stvarniku

.
No, pa dober + zahvalen dan, vam želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...
by Boštyxz + #

#
No, pa dober +