gape wrote on 16.03.2008 at 13:23:23:kolkr sm jest razumel, v ameriki ne obstaja tak zakon ...
je pa fora nekako v tem, da je pravosodje nekako ne-ameriško ...
sodišča majo tud drugo zastavo ...
ampak a niso lih na te davčne zakone v 30. pohopsali une mafijske big bosse, ki jim niso mogli nič druzga dokazat? 8to jest iz filmov zdej...)
Quote:ID je identifikacija ...
RF sm pozabu
je pa definitivno to identifikacija - nosilca čipa - preko radijskih valov - daljinsko ... na kolk deleč? kolkr poznam tehnologijo, kolkr moči daš oddajniku ...
Radio Frequency IDentification
nevarnost teh valov... ne vem, jest mam zadnje čase res hude probleme s spanjem, pa jih še nikol v življenju nisem mela.. sam ajde, mam stresno življenje te cajte, loh je tud od tega... sam k grem spat začnem slišat neko piskanje prov... sem misla da je elektrika in sem šla odklopit vse naprave kar jih mam pa ni nehal... dones mi je mati povedla, da je 50 m stran na cerkvenem turnu mobitelova antena... da je slučajno zvedla zanjo zadnjič, noben živ boh nam ni za kej tacga niti povedal in po moje da bi nas mogli vprašat, če jo hočmo, pa nas niso.. ker se ve... ne glede kolk raziskav se nardi (in kdo jih plača) da mobiteli niso nevarni, a ne :p
mislim, da si bom mogla dat premert te stvari en dan... pa mal bl naštudirat te stvari, premal vem o tem.. in tud o tem, kaj se da v takih primerih naredit...
Quote:niti ne kapital ... lastniki kapitala ... niti ne oni ... njihovi lastniki ... čita huri ... agenda
težko je verjet, a ne, da bi bli lahko ljudje tolk neznansko pametni in totalno nečloveški... sej men tud
Quote:ponavljajo množični mediji
ko pa nekdo neki razkrije, razkrije zase ... kaj use sm jest že razkril pa ti niti veš ne ... niti drugi ... veliko večino sicer šeram ... ampak ... maste drugi nekoliko premal pozornosti da bi use ujel ...
pa sm to samo jest
pa kdo mi kej verjame?
sploh?
lol

sej ne bi hotel da ti en verjame zato, ker si ti tako rekel... je že bolš da pride sam do tega... sam če en ne bi šel naprej, se drugi enih stvari mogoče nikol ne bi niti vprašal...