Boštyxz wrote on 10.07.2008 at 12:56:51:Aaampak, dana pa BO tudi ta možnost Človeštvu , čez cca 700 let

.
To nam bo enostavno podarjeno od Stvarnika

.
Seveda pa bo ta Njegova odločitev odvisna spet od nekega 3. dejavnika

.
No, pa da ne bom preveč razodel skrivnosti ki nas še čakajo,
bom zaključil, ...
Samo kaksne bedarije, pa ti resno mislis da kdo verjame taksnemu speranemu sranju no razen ekstremnih posameznikov tipa M.L.?
Vidim kako si ti predstavljas boga, ko bi le vedel koliko si dalec od resnice.
Kaj lahko naredi nerazumevanje svetih spisov

Dano nam bo od stvarnika cez 700 let, veselite se , kajti bo cisto enostavno dano, se pretegniti se ne bo treba ze bos dobil paket. Dano nam ne bo popolnoma nic... Pa kaksno bedarijo bos se privlekel na dan? Dej povej kaj je bilo clovestvu ze dano razen ze danega?
Tebi ta bogec kar mece pakete na glavo

Ti se kar tolazi in zgovarjaj na nekega izmisljenega boga. Tega boga si skreiral, kot se druge totalne bedarije, ki jih lahko spregleda samo "popoln slepec", zato da imas obcutek da od nas ni nic odvisno, da si lahko zagotovis lazen obcutek varnosti ko se skrivas za bogom.
Vse je od clovestva tu na zemlji odvisno, pa tebi ni jasno, da je stvarnik skozi nas s svobodno voljo in samozavedanjem z razlogom?
Ni razlog da smo mi lutke in da zdaj z nami igra bog vesoljni sah.
Kaj niso to verjeli ljudje kaksnih 50 in vec let nazaj? V postopku pranja mozganov z bogom, ki je ze od vedno, samo da danes so pa vecinoma ljudje res toliko pri pameti da ne verjamejo, ker so spoznali kaksna nemogoca in nesmiselna bedarija je to.
Bog bo odlocil

Se spomnim se v osnovni soli, ko je potekalo mnozicno neuspesno pranje pameti pri verouku. Ze takrat sem si mislil, da pa kaj nabivajo, kaknim bogom neki. Taksnega boga si naj zabiojejo nekam.
Tako da Bosty bog ne odloca, ti odlocas za boga, ker on odloca skozi ljudi, skozi temo ne-samospoznanjem ali samospoznanjem in zavedanjem boga.
Zal to tebe se caka da spoznas, za razliko vecine ki ne verjame vec zgodbicam za do 5let o bogu in podobnemu sranju. Danes pa potekajo drugacne bolj prefinjene in trdovratne manipulacije.
Sistem je vedno narejen da so ovce ograjene, pod kontrolo.
Ko spoznajo da se da leseno ograjo preskociti, pride visja in se pod napetostjo.
O mimogrede, govoris da spoznanje ki ga je razkril Alojz ni dokazljivo in da je celo teorija

, dej povej mi kje ni dokazljivo, to bi pa res rad slisal? Po drugi strani so pa tvoje (oprosti) bedarije popolnoma znanstveno dokazljive

Pa veliko skrivnosti nas se caka ja super, meni pa se zdi cas da spoznamo da skrivnosti sploh ni, da je vse razlozljivo.
Ce je skrivnost in se nekaj ne da objasniti, je to popolnoma jasno je nevednost. Ti bi s svojim razmisljanjem moral it res kake 100-200 let nazaj in bi tam bolj uspesno strasil okrog s temi danes vec neuporabnimi umotvori.
Ja veliko skrivnosti nas caka a nobene nismo se docakali, ce smo pa jo pa povej za to skrivnost bosty, le povej to bi mi pa bilo v veselje, pa da razcistimo se to o skrivnostih.
L.p.