Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 29
(Read 69951 times)
Poet
Ex Member

Re: Sodobna Noetova barka
Reply #60 - 07.07.2008 at 13:20:08

Lumpečino Malo!

Ko sva se že pred meseci "zgovarjala" o tem in onem, in onem in tem, si bil ravno tako kilav in kodrlajsast in župniško-v-rit-lezačast, da si kar hudo dvigoval pritisk miroljubnim državljanom podalpske deželice in udeležencem tega foruma.

Zakaj ne bi vidva, presvitli Mali Lumpek in pa presvitli Bošty Koprončino jedna, malo zamenjala postajo, odnosno pogled in svet, ker sta prav utrujajoča s svojo ritno Biblijo, ki jo povsod nosita v riti, in jo ravno tako dezinterpretirata kot vsa duhovniška tolovajska raja, h kateri se komolčita?

Saj si vaju kar predstavljam kot dva še posebno tečna mormona, ki potrkata na vrata miroljubne starke, rečeta svega in svašta, potem pa mili gospe film poči in vaju naklesti kot dva pajaca na horuk in hej slovani! Saj sta kot dve kvizlinški podrepni muhi, ki bljuvata duhovni drekec kamor koli že odbrenčita in pristaneta.  

Bzzzzzzzz, Mala Lumpečina in Bošti Ošti Koprončina jedna!!!!
Pa da nista vidva kršila etičnega kodeksa šele 50 let nazaj in prvič lazita po tejle naši Zemljici, in pljuvata take oksimorone. No dajta, povejta stricu Poetu, sta šele včeraj ugriznila v Jabolko Spoznanja in sta šele danes ugledala luč sveta? Nekaj bo na tem, bzzzzzz, podrepni muhici.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #61 - 07.07.2008 at 14:15:40

Hja, Poetko, ... ko že toliko govoriš o bibliji + marsičem, ... daj, povej , kje v Bibliji piše , kako je bila narejena Sfinga ? Povej, kje v Bibliji piše o prebivalcih drugih Planetov ? Kje Biblija piše o sestavi Osončij, Galaksij, Vesolij , in končno celotnega Stvarjenega Stvarstva ? Kje Biblija razlaga o naši duši + duhu ? Kje ima Biblija zapisana obsmrna doživetja ljudi ? Kje bi v Bibliji našel vse to, kar jaz + M.L. razlagava ?

Vidiš, vsega tega naštetega  ni v Bibliji, ker je bilo pač izgubljeno skozi stoletja . Namerno + nenamerno  Tongue Embarrassed Angry.

In, kako nas ti lepo "po mežnarsko" potlačiš med župnike, medtem ko  jaz + M.L. razlagava o skorajšnjem propadu RKC , kar je že napovedano ( še ena potaplajoča barka  Wink ).

Ti ti bebec lumpavi ti , ... Grin Tongue Tongue Tongue

No, kot vidim, me zelo malo razumeš + doumeš .

Pa dober + doumljen dan, še naprejjj, juheeejjjjjjj, ...

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #62 - 07.07.2008 at 15:25:38

KissBošti

Ti moraš najprej osvojiti celotno civilizacijsko teološko izročilo,ki je večno-sedaj isto. Iz tega razloga je geografsko in etnično časovno prilagojeno enemu našemu posamičnemu 28ooo letnemu civilizacijskemu ciklu.
Kje kaj piše?Povsod piše!!!

1.Mojzes 2.22
IN  gospod bog pravi: Glej človek je postal kakor eden izmed nas,(množina Elohim-samo spoznani naše širše  galaktično občestvo)
ker sedaj pozna dobro in zlo.Da sedaj ne stegne svoje roke po drevesu življenja (samo spoznanju izgon iz raja-širšega občestva),da bi jedel in živel vekomaj!! (mora se dopolniti čas-ko bomo zopet postali samo spoznani).

Bošty najprej moraš znati brati in razumeti vsa teološka izročila,da bi spoznal kaj se v njih dejansko sporoča nam padlim.

Ker si pa cerkveno in krščansko zmanipuliran,ti to ni dostopno!!!

Lp Alojz Grin Cheesy Shocked Roll Eyes Undecided Tongue Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #63 - 07.07.2008 at 15:52:01

Alojz in Sandib wrote on 07.07.2008 at 15:25:38:
KissBošti

Ti moraš najprej osvojiti celotno civilizacijsko teološko izročilo,ki je večno-sedaj isto. Iz tega razloga je geografsko in etnično časovno prilagojeno enemu našemu posamičnemu 28ooo letnemu civilizacijskemu ciklu.
Kje kaj piše?Povsod piše!!!

1.Mojzes 2.22
IN  gospod bog pravi: Glej človek je postal kakor eden izmed nas,(množina Elohim-samo spoznani naše širše  galaktično občestvo)
ker sedaj pozna dobro in zlo.Da sedaj ne stegne svoje roke po drevesu življenja (samo spoznanju izgon iz raja-širšega občestva),da bi jedel in živel vekomaj!! (mora se dopolniti čas-ko bomo zopet postali samo spoznani).

Bošty najprej moraš znati brati in razumeti vsa teološka izročila,da bi spoznal kaj se v njih dejansko sporoča nam padlim.

Ker si pa cerkveno in krščansko zmanipuliran,ti to ni dostopno!!!

Lp Alojz Grin Cheesy Shocked Roll Eyes Undecided Tongue Cool

Glej, ... vsa teološka izročila sploh niso verodostojna Exclaim. Zato mi je pa razkrito marsikaj, kar tebi (še) ni  Cool , čeprav se ti dozdeva, da že vse veš  Wink Cool.

Glede manipulacij, pa bi lahko rekel, da se cerkvenih manipulacij uspešno branim, za1X  Cool . Zahvaljujoč Gospodu Bogu  Kiss Cool

Pa dober + uspešen dan, še naprejjj, juheeejjjjjjj, ...

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #64 - 07.07.2008 at 18:40:39

Bošty

Teološko izročilo je v veliki meri verodostojno-problem je ker je nerazumljeno in napačno interpretirano!!! Izrablja se za namene cerkva.Lp Alojz Cool
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #65 - 07.07.2008 at 19:19:22

Boštyxz wrote on 07.07.2008 at 15:52:01:
Glede manipulacij, pa bi lahko rekel, da se cerkvenih manipulacij uspešno branim, za1X  Cool . Zahvaljujoč Gospodu Bogu  Kiss Cool

Pa dober + uspešen dan, še naprejjj, juheeejjjjjjj, ...

from Boštyxz + # Kiss#

Bost ti pa jih res meces: Uspesno se branim cerkvenih manipulacij.
Samo cerkvenega gospoda boga imam zigosanega v zmanipulirano pamet.

Juuuhhhhheeej kako zmanipuliran z gospodom bogom sem hej, kajne Bost?
Ustvarjas nekega namisljenega boga, Bost to pa je popolnoma cerkveno, idealno za taksne pajace juhej.

Ce kaj narobe gre juhej saj gospod bog nad mano je hej in sranje lahko delamo naprej, juhhhejjjj kako veselo je biti zmanipuliran, hej hej.

Priporocam ti da poisces eden taksen prirocen kolicek in prosis bliznjega da te enkrat posteno lupne po kepi, mogoce ti bo odneslo ven tisti kos namisljenega govna od gospoda boga.

Pa ja... hej hej zelim ti zmanipuliran v glavo zdebiliran dan se naprej, juhej hej hej.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #66 - 07.07.2008 at 21:42:43

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin , ... heh, ti pa si "za hece",  ni kej' , ... + imej se hecno, še napreeejjjjjjj, juheeejjjjjjjjjj,  Wink Grin Grin Grin Cool

by Boštyxz + #

(p.s., saj, za vsakega pride enkrat čas , da spozna Mojstra Gospoda Stvarnika  Cool )
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #67 - 08.07.2008 at 15:48:48

Grin Cheesy Grin Grin Cheesy Grin Cheesy Grin Cheesy Grin Cheesy Grin Cheesy Grin Cheesy Grin Cheesy Roll Eyes

Jaz poznam veliko razlicnih mojstrov in vsi so ti stvarnik mojster skozi clocveka Tongue Pride pa cas ko spozna clovestvo mojstra Elohim.

Ampak Bosty bo spet vzel stvarnika v roke in ga razdelil na prafaktorje.

Jaz pa povem: Bosty stvarnik je samo eden in ta ni razdeljen ne na dele ne na nivoje. Vse to se tebi zdi de je nekaj bolj gor nekaj bolj dol, samo zaradi razlicnih izrazov enega in istega in edinega stvarnika.

Ce pa ze toliko vztrajas, (pa da se se malo nasmejemo seveda) ce je del stvarnika izven stvarstva, oziroma nevem kako si ti to predstavljas, zato bi bilo lepo da poves, kako in kaj je ta stvarnik?

Povej ce ima lastno razmisljanje, voljo, kaj mu to omogoca?Pa realno prosim.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #68 - 08.07.2008 at 15:54:43

Za začetek ;
Stvarnik JE Stvarstvo , ker je Stvarstvo V Stvarniku , v Njegovem telesu.  Exclaim

Torej, Stvarstvo JE Stvarnikovo telo. Exclaim

Še kaj več želiš da izveš realno ?

Realno ali resnično ?

Nič manj + nič več kot to  Cool.

Pa dober + resničen dan, še naprejjj, juheeejjjjjjj, ...

from Boštyxz + # Kiss#

Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #69 - 08.07.2008 at 16:00:45

O kar preseneca me da si se priblizal resnici.

Da bosty stvarstvo je stvarnik in zdaj pa ti meni povej, kje za boga vidis kaksnega gospoda? Neko loceno inteligenco, ali bitje, ali kajstvem kaj vse si prijavil? Roll Eyes
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #70 - 08.07.2008 at 16:07:35

No, da te še bolj presenetim, - ti še malo bolj odprem oči ;

To Stvarstvo nebi moglo biti "stvarjeno", če nad njim nebi pazljivo + budno bdela taista superinteligenca od samega Stvarnika.

In, ta inteligenca , se je nekoč , v vseh večnih večnostih poimenovala Gospod J.J.S. - BOG .

Še kaj ?

Oukayy  Cool

čaw'

from Boštjan Z. + # Kiss#

Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #71 - 08.07.2008 at 16:15:05

Torej je ta superiorna inteligenca invidualna stvarniku?

Mi smo tudi del stvarnika, smo njegov (najvisji) samoizraz se strinjas?

Torej smo tudi mi del te superiorne inteligence ali mislis da je ta rezervirana za stvarnika samega?
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #72 - 08.07.2008 at 17:47:20

Etrex wrote on 08.07.2008 at 16:15:05:
Torej je ta superiorna inteligenca invidualna stvarniku?

Mi smo tudi del stvarnika, smo njegov (najvisji) samoizraz se strinjas?

Torej smo tudi mi del te superiorne inteligence ali mislis da je ta rezervirana za stvarnika samega?

Mi nismo Njegov "najvišji samoizraz"  Tongue. Logično da ne  Grin Tongue Cool
Razlaga je spodaj , z primerom zakaj  Cool .

On je samosvoj Edini Samoizraz. Nič manj + nič več kot to  Cool.

In, da - mi resda smo tudi del te Max-Superinteligence , heh, - vendar  v tako majhnem merilu, da smo skorajda "nule" proti Njej, -  Vsevišnjemu Stvarniku Huh Cry. Torej le bežne "sence"  Wink Cry Tongue.

Primer ; kar poglej sebe ; niti najmanjšega "prahca" , ali travice nisi sposoben ustvariti. Tongue Wink Grin Cool

Nasprotno pa - poglej kaj vse je že ustvarila ta Vseobsegajoča Inteligenca Stvarnikova Huh Roll Eyes Cool.

Spet po tretji, zadnji ( tvoji) strani , pa imamo tudi mi prostovoljno močžnost približati se tej Inteligenci -Stvarniku, v znanju/inteligenci in  v moči ( Sveti Duh )  Exclaim.

To pa nam bo avtomatsko podeljeno, če se približamo k Njegovi Volji + Njegovim dejanjem  Cool. ( drugače se SNB potopi  Wink Grin Grin Grin Cool )

Pa dober + dejaven dan, še naprejjj, juheeejjjjjjj, ...

by Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #73 - 08.07.2008 at 18:18:33

Bošti

Ti se vedno uloviš v lastnem podajanju snovi. Večno-sedaj ko boš to dojel boš vedel za kaj živiš. Človek ni sposoben ustvarit življenja,to je res (življenje je večno-sedaj iz Življenja) je pa večno-sedaj njegov skrbnik,gospodar, in ciklični selilec. Stvarnik se samorealizira ravno zato v človeku (samo spoznanem) da lahko sam skrbi večno-sedaj za svojo celotno življenjsko vesoljno pojavnost. Stvarnik sam je preko lastne človeške samomanifestacije sam sebi garancija,da bo večno-sedaj vesoljno živ in samospoznan preko lastne človeške pojavnosti. Človek  samospoznan je v seh pogledih Stvarnik sam samo spoznan. Stvarnik sam  je večno-sedaj človek kakor vsa vesoljna pojavnost.Vse je njegova podoba-človek pa je najvišja možna podoba Stvarnika samega. Ti vežeš Stvarnika na nek začetek -začetka ni so zgolj ciklični konci-začetki,začetki -konci znotraj dimenzije večno-sedaj. To tebe bega,ker si izgubil občutek za to dimenzijo večno-sedaj ne včeraj ne jutri zgolj večno-sedaj.

Če mi boš sedaj še ugovarjal potem vem,da nisi še pripravljen na lastno samo spoznanje.

Lp Alojz Smiley Wink Roll Eyes Cool
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #74 - 09.07.2008 at 07:08:44

Dobro, potemtakem  Cool.
Ker si ti meni ugovarjal, lahko samo sklepam, da še nisi pripravljen dojeti kar sem razlagal, ker se še vedno motiš Roll Eyes.
Tako enostavno bom to zaključil, kot zaključuješ tudi ti. Cool

Pa dober + enostaven jasen dan, še naprejjj, juheeejjjjjjj, ...

from Boštyxz + # Cool#

(p.s., če je neka stvar večna, potem je logično, da nima začetka + tudi konca ne  Cool )
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 29