Boštyxz wrote on 16.10.2008 at 19:19:12:Ker, ravno to je bistvo, - da nas Bog spreminja v Njemu bolj + bolj podobna bitja .
To je nemogoce, to ti je ze Poet razlagal in jaz ze 100x.
Zato ker si ovca, kar ti spustijo se bo prilepilo nate, ce ti vrzejo drek ga bos sprejel (kar tudi pocnes)... Raziskuj in razmisljaj raje na svojo pest, pa ti garantiram da ne bos vec v tako bebastem stanju, ali kar cela grupa nevem koliko ovac se skriva za uporabnikom Bosty.
Namrec ti sam se spreminjas, pa kaj mislis da te vodi bog kot kaksno bedasto marioneto? To ti pa je vesoljno bistvo. Tebi se ocitno niti ne sanja kaj sploh je bistvo. Tu ni nobenega pomena samo tvoja osebna blodnja. Tvoje pisanje je samo en velik nesmisel.
Bosty ti pac ni namenjeno... Izgovori si besedo JAZ in kaj mislis da tvoja bit obstaja na danes napacnemu razumevanju casa?
Torej zdaj pa par vprasanj, ki mi bojo odgovorila kje sploh si, ker vse mesas, me zanima koliko globoko si v Lorberjevi riti in njegovim RKC klonom boga iz leta 41.
1.Povej mi lepo na razumen in tako prepricljiv nacin, ker drugace brezveze, ker od dreka vec ne vidis realnosti in delujes popolnoma iz domislije in se ta je naucena: Ali lahko kdorkoli karkoli in kjerkoli kaj ustvari iz nic, obratno nekaj izgine v nic, to vkljucuje vse, zivljenje, elementarno vrednost in duhovno, energijsko vrednost stvarstva?
2. Povej mi, ce trdis da se blizas z razvojem bogu, je logicno da postanes nekoc enak njemu, je tako?
Boštyxz wrote on 16.10.2008 at 19:19:12:Ker, ravno to je bistvo, - da nas Bog spreminja v Njemu bolj + bolj podobna bitja.
Torej, bi se mu v neki oddaljeni prihodnosti morali precej približati.
3.Ker dojemas svojo bit kot ustvarjeno od boga in preblizujoco njemu, te sprasujem, po kaksnih kriterijih te je bog ustvaril? Tvojo samobitnost tvoj JAZ? Zakaj je ravno tvoja bit kar naenkrat nastala od boga? Ki je tu povezava ce te prej ni bilo? Objasni lepo da bo povezano.
To je tista duhovnost, ki ji nisi dorasel a jo tako rad omenjas, v tem vprasanju se vidi koliko si duhovno zrel. Si unikatna samobitna zivljenska pojavnost, to je to *zivljenje, tu ni ustvarjanja, to je tista najvecja modrost in globina vsega- Samozavedanje samega sebe.
Evo ti se na vse odgovorim kar takoj, To pa zato ker je lahko samo tako. Ta tvoj JAZ je kralj zivljenja, ne v smislu vrednosti, ampak funkciji to ti je bistvo. Ta tvoj JAZ si kreira zivljenje, samo ti sam, ki si vecno zdaj. Preteklost in prihodnost so iluzija z trenutnega cloveskega vidika. Vse se izteka v tocki zlitja vecno zdaj, s tem se nic ne izgubi nic ne pridobi. Sam samcat atom ne mores uniciti, ne ustvariti, nobeden temu ni bil nikoli prica, je nemogoce!
Za prakticen primer; vse na zemlji, nam lepo pokaze, kaj je enotna naravna zakonitost. Na zemlji nikoli nic ne zmanjka (ceprav se nic ne pridodaja, tisocletja je vse eno in isto izolirano), pa je lahko clovestvo se bolj pohlepno, kar vzame, pride nazaj v taksni ali drugacni obliki.
Razlog obsesivnega grabljenja materijalnega in strah pred izgubo, je ravno v nerazumevanju tega dela resnice.
Premisli kje je danes clovestvo, v cisto napacnemu grebatorskemu delovanju in ce bi razumeli ta sistem, ne bi ljudje umirali od lakote, pa se vedno bi imeli vsi vse!
Ce bi to razumeli, ne bi bil v strahu da bo kaj izginilo, koncalo tudi umrlo, ker je to samo ples med akumulacijo in realizacijo v sticni tocki vecno zdaj. Ta notranja zlitja ali ples ki je vsepovsod na vseh nivojih, je navzven poenotena nespremenljiva konstanta. Tu imas stvarnika, je lahko stvarnik se kaj vec, ce pa popolnoma vse hkrati?
Na tem nivoju razmisljaj in spoznal bos resnico, kot sem jo sam.
Ne more nobeden spodbiti teh dejstev, veliko jih je poskusalo, duhovno zrelih, ozavescenih a zal prevec izkrivljeno, enostavno ne gre, seveda ce si realen in ne bluzis kar neki ampak spilas po notah resnicnosti.
Zdaj pa Bosty prosim, ne bluzi mi vec, ce ne razumes vprasaj, ne mi pa svoje domislije prodajat, ker imam dovolj svojo in je resnicno neomejena vsemogocna, vse lahko pocnem v njej, tudi tvoje letece krave pasem po saturnu ce si mi zahoce.
In ce si duhovno ozavescen kot se imas, ne bos svoje domislije metal okrog za resnico, ali resnice nekega tepca Lorberja, ki se ima za nosilca bozjih sporocil, vsi smo enako bozji, z enako bozjimi sporocili!
Realnost je realnost, domislija pa sodi za v umetnost, ne pa za norce brit s prodajanjem tega kot resnice! Razigravat kaksno zivljenje je na saturnu in kup neomejenih bedarij, ki niso za nikamor.
L.p.