Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 25 26 27 28 29 
(Read 69904 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Sodobna Noetova barka
Reply #390 - 13.10.2008 at 06:47:15

Tudi ti si šele začetnik, in se nikar ne povzdiguj  Exclaim.

Pa dobro jutro  Cool.

by Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #391 - 13.10.2008 at 10:05:51

Nič se ne povzdigujem, ampak večnemu praktikantu in učencu, pa ni preveč za verjeti.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #392 - 13.10.2008 at 13:18:48

No, ja, preveč morda resda ne, nekaj pa le , ker ...  izkušnje so že na poti  Cool, .

Lp  Cool
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #393 - 15.10.2008 at 20:51:18

Boštyxz wrote on 12.10.2008 at 08:40:44:
Namreč, ljudje se moramo odvaditi razmišljati po človeško, in se navaditi razmišljati po Božje  Exclaim.

No lepo spet sem te dobil ti vragec mali!

Ne bom razglabljal, da ko to prebere clovek se mora samo se zjokat.

Fora je ker si govoril v P.D. topicu o sekti in prepisovanju le te, ter s tem grupiranja in RAZLIKOVANJA!

Naj bi osel stopil na led samo enkrat, ampak ti nisi osel ti si usekan uosu.

Kako se bos zdaj izmuznil, dokazal si da se razlikujes, ker nisi clovek, si bog, ce razmisljas po bozje si pac bolj bog in socasno visje na lestvici anede Bostjancek? No resnica je da se hudo motis in razmisljas po oslovsko, resnica je tudi da se boste taksni bozjemisleci morali navaditi razmisljati po clovesko.

To je sploh bistveno kar hoce sporociti Alojz, si clovek in bodi clovek, kaj si lahko se kaj ce si pac clovek? Dokler dela domislija si lahko bog a v realnosti si clovek, delas kot clovek, spis, jes, resujes probleme se ucis, vse... pa se lahko na glavo postavis.

Poznas se kaksno zivljensko obliko, ki je nekaj a v svoji bolni domisliji hoce biti nekaj drugega? Pa ravno to je bistvena zmota clovestva.

So pa tudi takoimenovani ljudje bogovi Elohim, ti pa so Bosty ne bos verjel najbolj cloveski, ker so odreseni vseh izkrivljenih zablod.
So tisto in zivijo zato za kar v resnici je vloga cloveka. Pa bog v temu primeru ni kot nekaj vec, so le sejalci, skrbniki in varuhi zivljenja, samo zato je uporabljena beseda ljudje bogovi ali kralji zivljenja.

Tako imamo namrec novo spoznanje- sekta spiritual tim Bosty, nadljudi z bozjim ponosom, ki razmisljajo samo eno, kako bojo kazali sredinca "navadnim ljudem" medtem ko bojo frcali od zemlje k bogcu, ki jih bo vecno mazilil.

Je pa se druga plat kovanca, se dobra stran tvoje novice... Bosty cestitam za napredek, namrec prvo ti je sporocal bog (za boga si trdil da je loceno bitje), ker si pac bil popolni bebec, zdaj pa si kar sam dobil to bozjo superiorno inteligenco, v bistvu si to samo odkril, ker imas vecnozdajsnjo akumulirano vrednost ki ti to omogoca in za posledico iz bebca postal nadmoder in nadinteligenten... Od bedaka do junaka bi se reklo. hehehe

UAU Bosty, ne bos verjel ampak v vsej svoji neumnosti si prisel korak blizje resnici, bogca si vrgel na odpad in postal bogec kar sam.

Porocaj, kaksen je obcutek, ko si kralj samemu sebi? Je bolj prakticno kajne? Jah se slej ali prej navelicas bloditi po domisliji in hoces spoznat resnico. Aja to je cisto ok ti kar pisi sem bog, samo napisi clovek-bog to je cisto vredu in cool, ker je pac resnica... Ne pa sem podloznik bogu, to ni bilo ok. Kongradžulejšn Bosty! Ob priliki ti castim kavo v gostilni, ahm mleko, liter pravcatopravcatega od pravcatopravih krav (neletecih)

L.p. in jjjuuuuhhheeejjj samo tako naprej.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #394 - 16.10.2008 at 07:51:39

Zanimivo, da niti tega preprostega stavka nisi razumel . Tongue

Namreč, pisal sem ga v množini, tako da naj bi veljal za vse , kot tudi za mene . Exclaim

Za ostale tvoje zmotne predstave o meni kot nekem "bogu", pa itak ne bom naprej komentiral . Tongue

No, pa dober + manjzmoten dan ti želimo, še naprej, ... Smiley...

by Boštyxz + Sun positivers + # Kiss#

Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #395 - 16.10.2008 at 16:30:25

Boštyxz wrote on 12.10.2008 at 08:40:44:
Namreč, ljudje se moramo odvaditi razmišljati po človeško, in se navaditi razmišljati po Božje  Exclaim.

Ti si res eno omejeno tele, zdaj ne vem, ali smo vsi drugi tako zabiti, ker te nic ne razumemo.

Poglej kaksno zmedo si naredil? Prvo govoris da moramo samo bogu slediti, da si nikar ne mislimo da smo tako superiorno inteligentni, ker smo bebcin in nedorasli bogu in vedno bomo.

Potem pa kar naenkerat iz popolnega bebca zacnes razmisljas po bozje.

Kaj ti je spet bogec novega paketeka poslu, ker mu lezes vsak dan v rit?

Mimogrede ti povem se resnico, kar bog najbolj sovrazi so ritolizniki kot si ti, ce bi bil jaz ta tvoj bog te poscijem debila, ne pa da te mazilim.

Razmisljanje po bozje pa je superinteligentno kot si povedal sam, kaj obazis kak bluzer si! Kaj si res tako zabit in ne vidis da si cepljena osebnost?

Zdaj se odloci kaj si omejen bebav tepec( to si res) ali bozje razmisljujoc superinteligenten?

In to so super primerki bozjega razmnisljanja, pa potem raje razmisljam po kurje, bom vsaj celotna osebnost, ne pa neki zblojeno tele, ki samo nabiva tja v tri dni.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #396 - 16.10.2008 at 19:19:12

Etrex wrote ; " ... ker smo bebcin in nedorasli bogu in vedno bomo. "

Vidiš, Etrex, kako lepo prirejaš moje besede , sebi v prid  Tongue. Angry

Namreč, da razjasniva ; nikoli + nikdar nisem rekel, da bomo vedno v tem stanju /nivoju . Exclaim Angry Tongue Cool ( vse se spreminja ) Exclaim

Ker, ravno to je bistvo, - da nas Bog spreminja v Njemu bolj + bolj podobna bitja . Exclaim Cool

Torej, bi se mu v neki oddaljeni prihodnosti morali precej približati  Cool.

Pa dober + sodoben nebarkovski večer ti želimo, Sončnopozitivni, še naprej, ... Cool...

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #397 - 17.10.2008 at 22:13:23

Boštyxz wrote on 16.10.2008 at 19:19:12:
Ker, ravno to je bistvo, - da nas Bog spreminja v Njemu bolj + bolj podobna bitja .

To je nemogoce, to ti je ze Poet razlagal in jaz ze 100x.

Zato ker si ovca, kar ti spustijo se bo prilepilo nate, ce ti vrzejo drek ga bos sprejel (kar tudi pocnes)... Raziskuj in razmisljaj raje na svojo pest, pa ti garantiram da ne bos vec v tako bebastem stanju, ali kar cela grupa nevem koliko ovac se skriva za uporabnikom Bosty.

Namrec ti sam se spreminjas, pa kaj mislis da te vodi bog kot kaksno bedasto marioneto? To ti pa je vesoljno bistvo. Tebi se ocitno niti ne sanja kaj sploh je bistvo. Tu ni nobenega pomena samo tvoja osebna blodnja. Tvoje pisanje je samo en velik nesmisel.

Bosty ti pac ni namenjeno... Izgovori si besedo JAZ in kaj mislis da tvoja bit obstaja na danes napacnemu razumevanju casa?

Torej zdaj pa par vprasanj, ki mi bojo odgovorila kje sploh si, ker vse mesas, me zanima koliko globoko si v Lorberjevi riti in njegovim RKC klonom boga iz leta 41.

1.Povej mi lepo na razumen in tako prepricljiv nacin, ker drugace brezveze, ker od dreka vec ne vidis realnosti in delujes popolnoma iz domislije in se ta je naucena: Ali lahko kdorkoli karkoli in kjerkoli kaj ustvari iz nic, obratno nekaj izgine v nic, to vkljucuje vse, zivljenje, elementarno vrednost in duhovno, energijsko vrednost stvarstva?

2. Povej mi, ce trdis da se blizas z razvojem bogu, je logicno da postanes nekoc enak njemu, je tako?

Boštyxz wrote on 16.10.2008 at 19:19:12:
Ker, ravno to je bistvo, - da nas Bog spreminja v Njemu bolj + bolj podobna bitja.

Torej, bi se mu v neki oddaljeni prihodnosti morali precej približati.

3.Ker dojemas svojo bit kot ustvarjeno od boga in preblizujoco njemu, te sprasujem, po kaksnih kriterijih te je bog ustvaril? Tvojo samobitnost tvoj JAZ? Zakaj je ravno tvoja bit kar naenkrat nastala od boga? Ki je tu povezava ce te prej ni bilo? Objasni lepo da bo povezano.

To je tista duhovnost, ki ji nisi dorasel a jo tako rad omenjas, v tem vprasanju se vidi koliko si duhovno zrel. Si unikatna samobitna zivljenska pojavnost, to je to *zivljenje, tu ni ustvarjanja, to je tista najvecja modrost in globina vsega- Samozavedanje samega sebe.

Evo ti se na vse odgovorim kar takoj, To pa zato ker je lahko samo tako. Ta tvoj JAZ je kralj zivljenja, ne v smislu vrednosti, ampak funkciji to ti je bistvo. Ta tvoj JAZ si kreira zivljenje, samo ti sam, ki si vecno zdaj. Preteklost in prihodnost so iluzija z trenutnega cloveskega vidika. Vse se izteka v tocki zlitja vecno zdaj, s tem se nic ne izgubi nic ne pridobi. Sam samcat atom ne mores uniciti, ne ustvariti, nobeden temu ni bil nikoli prica, je nemogoce!

Za prakticen primer; vse na zemlji, nam lepo pokaze, kaj je enotna naravna zakonitost. Na zemlji nikoli nic ne zmanjka (ceprav se nic ne pridodaja, tisocletja je vse eno in isto izolirano), pa je lahko clovestvo se bolj pohlepno, kar vzame, pride nazaj v taksni ali drugacni obliki.

Razlog obsesivnega grabljenja materijalnega in strah pred izgubo, je ravno v nerazumevanju tega dela resnice.

Premisli kje je danes clovestvo, v cisto napacnemu grebatorskemu delovanju in ce bi razumeli ta sistem, ne bi ljudje umirali od lakote, pa se vedno bi imeli vsi vse!

Ce bi to razumeli, ne bi bil v strahu da bo kaj izginilo, koncalo tudi umrlo, ker je to samo ples med akumulacijo in realizacijo v sticni tocki vecno zdaj. Ta notranja zlitja ali ples ki je vsepovsod na vseh nivojih, je navzven poenotena nespremenljiva konstanta. Tu imas stvarnika, je lahko stvarnik se kaj vec, ce pa popolnoma vse hkrati?

Na tem nivoju razmisljaj in spoznal bos resnico, kot sem jo sam.

Ne more nobeden spodbiti teh dejstev, veliko jih je poskusalo, duhovno zrelih, ozavescenih a zal prevec izkrivljeno, enostavno ne gre, seveda ce si realen in ne bluzis kar neki ampak spilas po notah resnicnosti.

Zdaj pa Bosty prosim, ne bluzi mi vec, ce ne razumes vprasaj, ne mi pa svoje domislije prodajat, ker imam dovolj svojo in je resnicno neomejena vsemogocna, vse lahko pocnem v njej, tudi tvoje letece krave pasem po saturnu ce si mi zahoce.

In ce si duhovno ozavescen kot se imas, ne bos svoje domislije metal okrog za resnico, ali resnice nekega tepca Lorberja, ki se ima za nosilca bozjih sporocil, vsi smo enako bozji, z enako bozjimi sporocili!

Realnost je realnost, domislija pa sodi za v umetnost,  ne pa za norce brit s prodajanjem tega kot resnice! Razigravat kaksno zivljenje je na saturnu in kup neomejenih bedarij, ki niso za nikamor.

L.p.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #398 - 18.10.2008 at 08:38:20

1 ) Ne .

2.) Skoraj .

3.) - Po Njegovih .
    - Isto.
    - Stvarjenje ni nastalo kar na1X, ampak je potekalo v dooooooolgih časovnih obdobjih, in tudi moja bit se je kasneje morala izoblikovati skozi neko obdobje , že pred tuzemsko inkarnacijo.
   - Vsi smo bili že prej, vendar nekako ( po Lojzetovo) "akumulirani" v Stvarnikovem Načrtu z nami - kot idejami-zamislimi.

Dovolj povezave ?  Cool

Pa dober + povezan realen dan ti želimo, sončnopozitivni, še naprej,

from Boštyxz + God's brothers + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #399 - 18.10.2008 at 17:29:25

Bosty ravno zaradi taksnih bleferjev lorbercku in vseh NEKAKO in SKORAJ, so se mi taksni duhovni bleferji, razkrili v vsej svoji zblujenosti.

Premores se kaj drugega po Lorberju razen zblujena nejasna, kot je tvoj um sam, nekako in skoraj?

Kaj samo nekako ti je povedal tvoj vsevedni, s katerim imas tako odlicno kumunikacijo? Grin Reci tvojemu modremu da je za en kurc vreden.

Ravno zato sem preprican v Alojza, ker mi je obrazlozil to brez enega nekako, vse je trdno kot skala in kristalno jasno.

V momentu sem skozlal vse skoraj in nekako, ki sem jih staknil od nekih duhovnih veljakov, no veliko boljsih v svojem delu (a zal se vedno premalo) kot Lorberjevo sranje, za katerega pa moras bit res opicen da nasedes.

Kakorkoli... Ocena je taksna, duhovno si razvit slabse kot tvoja lastna zblojena leteca krava, resnica je megla skozi katero skoraj nekaj vidis, nekako se vse skupaj miksa in preliva, nic ni trdno.

Svetujem ti da drugih ne ucis tvojega modrega sranja, ker s tem bos naredil skodo posledicno tudi sebi, ker bojo postali tudi sami debili prvega reda. Nevednost ni izgovor, ker zdaj sem ti to povedal, zato tudi pretvarjanje odpade. Imas pa svobodno voljo in ni ga boga da bi ti jo oskrunil, ampak tudi za malenkost zato ne bo usmiljen za posledice.

Edin tvoja sreca je da se nisi rodil par stoletij nazaj, ker takrat bi imeli tvoji grunti celo vpliv na kaksnega, zdaj pa nic vec. In... srecen sem da je tako Tongue

L.p.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #400 - 19.10.2008 at 09:02:08

Moja sreča je, da sem se rodil "TOČNOSEDAJ" , + da imam taaakšne privilegije od Dobrega + Modrega Boga , ki mi moje življenje dela vsak dan boljše + tako boljše tudi drugim okrog mene Cool Cheesy  Roll Eyes Cheesy Cool .

In, daj, mi ti prosim malo detaljneje razloži, kako to izgleda, če skrbiš za "vesoljno" življenje , kot praviš  Roll Eyes .

Hvala lepa za odgovor + lep pozdrav iz duhovnih nižav, nekoč višav, čawwwww, ...

by Boštyxz + God's brotherzzz + # Kiss#

Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #401 - 19.10.2008 at 12:42:30

Boštyxz wrote on 19.10.2008 at 09:02:08:
Moja sreča je, da sem se rodil "TOČNOSEDAJ" , + da imam taaakšne privilegije od Dobrega + Modrega Boga , ki mi moje življenje dela vsak dan boljše + tako boljše tudi drugim okrog mene Cool Cheesy  Roll Eyes Cheesy Cool .

In, daj, mi ti prosim malo detaljneje razloži, kako to izgleda, če skrbiš za "vesoljno" življenje , kot praviš  Roll Eyes .

Hvala lepa za odgovor + lep pozdrav iz duhovnih nižav, nekoč višav, čawwwww, ...

by Boštyxz + God's brotherzzz + # Kiss#

Bosty, ocitno si ponovno spregledal ampak ok.

Skrbeti za vesoljno zivljenje, na nivoju Elohim- samospoznanega cloveka. Mi dandanes ne moremo skrbeti za vesoljno zivljenje, ker ne zmoremo skrbeti niti za zivljenje na zemlji. Med drugim pa nam to ni omogoceno, zaradi nepoznavanja vesoljne naravne zakonitosti, katera nam omogoca neomejeno potovanje po stvarstvu.

Ko pride dokvantnega zlitja zemlje- smrti- rojstva, se ni problem, ker vrste ostanejo zive (ni receno da vse) in tako se ni potrebno vmesati, duse ki ostanejo na planetu do kvantnega zlitja, upadejo v novo 28000 letno obdobje v tem primeru zemljinega cikla. Zacne se normalno z homo neandertalisom za cloveka, tako kot se je ze zgodilo (v vesoljnemu smislu) nedolgo nazaj.

Kakorkoli ze ce te to zanima si preberi za nazaj ali na P.D.

Dejstvo je da ko pride do samozlitja osoncja ali celotnega zlitja galaksije, je potrebno na novo naseliti zivljenje na planete kot je zemlja.

Ker duse ne skacejo po namisljenem duhovnem svetu iz planeta na planet in nato v duhovni svet, kot v kaksni knjigi, gurujev ki nimajo pojma, je nam samim garancija, za zivljenje in nas smisel, razumljivo?

Preden je bilo zivljenje na zemlji po nekem ciklu na neskoncni premici le teh torej nikoli zacetih in nikoli koncanih, so nanesli prvo velike vrste, kot so dinozavri in velike rastline.

To je bilo potrebno za vecje kolicine biomase, ki je potrebna za bolj fine, danasnje vrste. Tako da niso dinozavri cudezno izumrli.

Zadovoljen?

L.p.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #402 - 20.10.2008 at 07:50:37

Ja, torej ne delaš nič, razen tega da se izobražuješ od guruja Lojzeta   Cool .

No, torej ne delaš nič posebnega, drugačnega, drugega, kot vsi ostali ljudje  , ... ali pač  Questioning

Lep pozdrav iz duhovnih nižav, nekoč višav, čav , ... Huh

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #403 - 20.10.2008 at 19:49:23

Boštyxz wrote on 20.10.2008 at 07:50:37:
Ja, torej ne delaš nič, razen tega da se izobražuješ od guruja Lojzeta   Cool .

No, torej ne delaš nič posebnega, drugačnega, drugega, kot vsi ostali ljudje  , ... ali pač  Questioning

Lep pozdrav iz duhovnih nižav, nekoč višav, čav , ... Huh

from Boštyxz + # Kiss#

Bošty

Počasi se bi že lahko malo prebudil in si priznal,da si po meni zgolj pastir izmišljenih letečih krav iz Saturna. Torej si neverodostojen sogovornik na Zemlji,ker si pač iz drugega planeta,kjer pasete leteče krave in delate vodikov sir. Za nameček pa se lepe 'duhovne deklice' po Merkurju lovite. Bošty pojdi malo na Venero mogoče se ti prikaže kakšen 'Bedanc' v obliki ježa.

Lp Alojz
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #404 - 20.10.2008 at 21:51:50

Takoj sem videl, da sem svetla zvezda pred teboj  Cool .
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 25 26 27 28 29