Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 24 25 26 27 28 29
(Read 69996 times)
Poet
Ex Member

Re: Sodobna Noetova barka
Reply #375 - 10.10.2008 at 11:36:41

Boštyxz wrote on 10.10.2008 at 07:26:54:
Quote:
Boštyxz wrote on 09.10.2008 at 21:52:32:
Dream on ,   Grin Wink Cheesy Grin Cool

Reva   Grin Grin Grin

No, sem mislil, da imaš kak boljši pristop, ne pa z opijanjanjem  Embarrassed.

Pa dober + nepijan dan ti želim

Boštjan nepijan + # Kiss#

Bošty, ti se boš zadavil že z mojim mlekom in mojimi piškotki!  Grin

Torej, za pokušino ti bom dal en mali piškotek pa en mililitrček mojega mlekca, važi? Evo, takole gre=Piškotek številka 1: Vse tvoje misli o čemer koli so produkt lažne realnosti. Misel je orodje življenja samega, s katerim življenje samo sebe razdeli na tebe (opazovalca) in obči tok življenja samega. S tem v samem sebi ustvari trenje in produkt je tvoja lažna iluzorna in tranzitorna osebnost, katero umetno vzdržujejo tvoje ideje.

Mlekec številka 1: Vse kar sem zgoraj zapisal je lažno, ker je vse to napisala misel, katero pa življenje ne priznava in tudi ne potrebuje. Še več, na vsakem koraku se življenje trudi uničiti vse naše misli, za katere se mi tako vztrajno borimo.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #376 - 10.10.2008 at 11:45:36

Poet wrote on 10.10.2008 at 11:36:41:
Boštyxz wrote on 10.10.2008 at 07:26:54:
Quote:
Boštyxz wrote on 09.10.2008 at 21:52:32:
Dream on ,   Grin Wink Cheesy Grin Cool

Reva   Grin Grin Grin

No, sem mislil, da imaš kak boljši pristop, ne pa z opijanjanjem  Embarrassed.

Pa dober + nepijan dan ti želim

Boštjan nepijan + # Kiss#

Bošty, ti se boš zadavil že z mojim mlekom in mojimi piškotki!  Grin

Torej, za pokušino ti bom dal en mali piškotek pa en mililitrček mojega mlekca, važi? Evo, takole gre=Piškotek številka 1: Vse tvoje misli o čemer koli so produkt lažne realnosti. Misel je orodje življenja samega, s katerim življenje samo sebe razdeli na tebe (opazovalca) in obči tok življenja samega. S tem v samem sebi ustvari trenje in produkt je tvoja lažna iluzorna in tranzitorna osebnost, katero umetno vzdržujejo tvoje ideje.

Mlekec številka 1: Vse kar sem zgoraj zapisal je lažno, ker je vse to napisala misel, katero pa življenje ne priznava in tudi ne potrebuje. Še več, na vsakem koraku se življenje trudi uničiti vse naše misli, za katere se mi tako vztrajno borimo.

Dobro torej, če tako praviš . Ampak jaz ne potrebujem laži, zatorej napiši raje kaj resničnega .

Lp
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #377 - 10.10.2008 at 13:54:35

Ti nažalost nič ne razumeš. Tvoja trenutna "resnica" je čista civilizacijska laž. Pa še veš ne.

Bok
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #378 - 10.10.2008 at 16:42:08

Glej, v vsem tem času nisi doumel, da jaz ne govorim o človeških razmišljanjih/razglabljanjih, ampak o Božji Resnici, ki je Edina Večna.  ExclaimVse drugo je minljivo + zato v bistvu laž . Tongue

Pa dober + resničen dan ti želimo, še naprej,

by Boštyxz + Truthlovers + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #379 - 11.10.2008 at 19:10:27

Boštyxz wrote on 10.10.2008 at 16:42:08:
Glej, v vsem tem času nisi doumel, da jaz ne govorim o človeških razmišljanjih/razglabljanjih, ampak o Božji Resnici, ki je Edina Večna.  ExclaimVse drugo je minljivo + zato v bistvu laž . Tongue

Ta tvoja Božja resnica je delo nalitih ljudi, ki so se ga zadevali na meskalitu in podobnih substancah še veliko prej kot si pa ti pokakal svojo prvo plenico.

Boštjan! Tvoja Božja Resnica je človeško delo. Želim ti lep zasanjan dan še naprej, juhhheeejjjjj!!!  Cool
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #380 - 12.10.2008 at 08:40:44

Poet wrote on 11.10.2008 at 19:10:27:

Ta tvoja Božja resnica je delo nalitih ljudi, ki so se ga zadevali na meskalitu in podobnih substancah še veliko prej kot si pa ti pokakal svojo prvo plenico.

Boštjan! Tvoja Božja Resnica je človeško delo. Želim ti lep zasanjan dan še naprej, juhhheeejjjjj!!!  Cool

Glej, Matija ; ti to tako vidiš, ker razmišljaš še po človeško, kar pa je napaka  Exclaim.

Namreč, ljudje se moramo odvaditi razmišljati po človeško, in se navaditi razmišljati po Božje  Exclaim.

Štekaš ?

Šele takrat spoznaš, kako v zmoti si + se ti razjasnijo nekatere skrite stvari , o katerih se ti prej niti sanjalo ni  Cool.

Pa dober + štekan dan ti želimo ...

by Boštyxz + Sun Positivers + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #381 - 12.10.2008 at 09:40:47

Boštyxz wrote on 12.10.2008 at 08:40:44:
Poet wrote on 11.10.2008 at 19:10:27:

Glej, Matija ; ti to tako vidiš, ker razmišljaš še po človeško, kar pa je napaka  Exclaim.

Namreč, ljudje se moramo odvaditi razmišljati po človeško, in se navaditi razmišljati po Božje  Exclaim.

Štekaš ?

Šele takrat spoznaš, kako v zmoti si + se ti razjasnijo nekatere skrite stvari , o katerih se ti prej niti sanjalo ni  Cool.

Pa dober + štekan dan ti želimo ...

by Boštyxz + Sun Positivers + # Kiss#

Ja, samo ti ne razmišljaš po Božje, ti razmišljaš po ovčje, kar je pa še slabše, kot če bi vsaj razmišljal kot človek. Ker človek razmišlja tako, da vsaj enkrat v življenju se vpraša o življenju tukaj sedaj in ne goni nekih onstranskih traparij.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #382 - 12.10.2008 at 12:27:53

Tukaj + sedaj se učimo za boljšo prihodnost ki prihaja v sedanjost  Exclaim.

Sploh pa se na Zemlji pripravljamo + usposabljamo za pravo + resnično življenje, ki je duhovno življenje + se prične onstran - v "duhovnih dimenzijah" . Exclaim Cool

Pa dober +  usposobljen dan za Duhovno Življenje ti želimo, ... Roll Eyes...

Boštyxz + Spiritual Lovers + # Kiss#
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #383 - 12.10.2008 at 12:35:05

Boštyxz wrote on 12.10.2008 at 12:27:53:

Sploh pa se na Zemlji pripravljamo + usposabljamo za pravo + resnično življenje, ki je duhovno življenje + se prične onstran - v "duhovnih dimenzijah" . Exclaim Cool

Nekam dolgo se že pripravljaš? kaj ko bi prešel v akcijo, da te ne bo smrt prej doletela.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #384 - 12.10.2008 at 12:41:31

Quote:
Boštyxz wrote on 12.10.2008 at 12:27:53:

Nekam dolgo se že pripravljaš? kaj ko bi prešel v akcijo, da te ne bo smrt prej doletela.

Lp,Igor

Smiley Ja, samo a ne veš, da imata Bošty in pa Mali Lulček podpisano pogodbo z življenjem, vsi drugi po njima pa pogodbo s smrtjo. Torej se ni za bati, Bošty bo preživel kot kakšen Lorberjev vampir, kar mislim da Mali Lulček resnično je en psihološki vampir, joj, kaj pa zdaj?

V glavnem, za vsako bedarijo se palica najde.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #385 - 12.10.2008 at 12:42:13

Glej, Igor, še veliko se imamo za naučiti, zato je tudi ta doba našega zemeljskega šolanja krajša kot bi lahko bila ( včasih je bila skoraj 1000 let , dandanes pa komaj 100 ) , sedaj pa je zaradi degeneriranosti naših teles to onemogočeno , in moramo pohiteti  Roll Eyes.

Lp + action all the time  Cool
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #386 - 12.10.2008 at 12:45:39

Boštyxz wrote on 12.10.2008 at 12:42:13:
Glej, Igor, še veliko se imamo za naučiti, zato je tudi ta doba našega zemeljskega šolanja krajša kot bi lahko bila ( včasih je bila skoraj 1000 let , dandanes pa komaj 100 ) , sedaj pa je zaradi degeneriranosti naših teles to onemogočeno , in moramo pohiteti  Roll Eyes.

Lp + action all the time  Cool

Telo ni nič degenerirano!!!

Tvoj UM pa je degeneriran na kvadrat, ja!!! To pa to.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #387 - 12.10.2008 at 12:48:02

Lp

Ali veš, da je znanje končno? Ne boj se tako smrti in se zatekati v neko učenje, večnost, nesmrtnost.

Res lahko postaneš nekakšen učeči, pripravljalni vampir.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #388 - 12.10.2008 at 12:55:17

Quote:

Lp

Ali veš, da je znanje končno? Ne boj se tako smrti in se zatekati v neko učenje, večnost, nesmrtnost.

Res lahko postaneš nekakšen učeči, pripravljalni vampir.

Lp,Igor

Heh, Igor, mar ti nisem že velikokrat razložil, kako je pri meni z telesno smrtjo , pa še vedno govoriš o nekem strahu katerega mi zmotno podtikuješ  Cheesy Tongue.

Očitno nikomur več ne verjameš na besedo, verjetno še sam sebi ne  Huh.

No, pa ne se tako plašiti resnice , ampak jo samo sprejmi + deluj po njej  Cool.

Resda bo malo boleče, vendar te bo osvobodilo kot grenko zdravilo ki ozdravlja . Roll Eyes

Pa lep pozdrav do tedaj , ...

by Boštyxz + TruthLovers + # Kiss#
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #389 - 12.10.2008 at 12:59:28

Ne more se ti verjeti, ker si šele pripravnik, učenec.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 24 25 26 27 28 29