Boštyxz wrote on 06.10.2008 at 19:52:33:Poglej kako grdo govoriš, jaz sem te pa pred petimi minutami povabil na mleko in piškote. Jejhata, dragi Boštjan, kot sem že rekel se moraš kar lepo poboljšati, če hočeš priti k meni na piškote, veš? No, nikar ne smeš več tako prazno slamo mlatiti in nekega frajerja špilati, ne ne, to ni lepo od tebe. Ti se moraš lepo poboljšati, potlej bova pa midva fejst prijatelja. No, potlej bova pa skupaj šla k najinemu skupnemu prijatelju Milanu Lončariču, ki se bo medtem tudi sam poboljšal in bo zato lahko z nama pil mleko in se mastil z mojimi piškoti, veš. Ampak prej pa ne, ne ne, sedaj sta še preveč poredna, takih otrok pa ne maram, ki so poredni, ne ne. Zato pa se vidva hitro poboljšajta pa bomo najboljši prijatelji na svetu, a si za to, Boštjan? No, vem da si, ker tudi vem, da si tak v redu fant s katerim bi jaz lahko delil svoje mleko in piškote. No, pa priden bodi in ne nagajaj preveč, ker bom jaz za to zvedel potem te pa ne bom več vabil, potlej si pa kar sam sebi pripiši svoje zmote, ja ja, tako je to.
Tvoj prijatelj, Piki Jakob