Alojz in Sandib wrote on 04.10.2008 at 11:02:31:M.L. wrote on 03.10.2008 at 22:54:55:Etrex wrote on 03.10.2008 at 17:01:20:Ce bi mopral na podlagi tehle zadnjih Bostyjevih postih dolociti leta avtorju tega, bi mu dal med 6 pa najvec do 10 let. Resno mislim.
Bosty pejt spat pa ne strasit vec.
L.p.
Na Lojzeka si pa pozabil.
pqa lep pozdrav.
M.L.
Jaz vas povečini napadam po vašem izzivanju z namenom,ki je v službi vesoljnega življenja.
Ti pa trosiš neke moralne nauke,a nisi sposoben uvideti lastne totalne zlaganosti,skodoželjnosti,nefer tekmovalnosti ,ker nisi dojel smisla lastnega bivanja.
Vse kar znaš in premoreš je neko neargumentirano egoistično-samovšečno vase zagledano nakladanje in žaljenje,drugih. Si se sploh sposoben vprašati o namenu tega foruma? Služil naj bi osebnostni rasti vsakogar,ki sodeluje in bere naše poste.
Če še nisi ugotovil nikoli ne začnem napadati,ampak vedno udarim nazaj šele potem ko sem izzvan. Mene osebno ni mogoče užaliti,ker vem in se v popolnosti zavedam v kaj sem se prostovoljno podal in čemu sem kot večno-sedanja živa individualna samobitnost zavezan.
Dolgo sem vas pustil,da ste mi dobesedno srali na glavo a malokdo med vami je bil sposoben zaznati bistva mojega sodelovanja na tem forumu.In zato bom jaz tisti,ki bo prvi spremenil slog komunikacije na tem forumu!!!!!!
Zakaj? Zato,ker je po večini tu sodelujočih (čast izjemam) slepih in samovšečnih miselnih palčkov. To jaz vem in tudi neobremenjeno sprejemam. Čas je,da se pričnemo kulturno pogovarjati. Če tega ne zmoremo, prenehajmo!!!!
Lp Alojz
Alojz sem vedel ze na zacetku, da ste prevec resnico direkten, brez vmesnih zablod za vecino tukaj, zato jim pa je tako hudo, na celu pa sta najvecja zblojenca M.l in Bosty...
Tako veste Alojz, ce je nekomu full nekaj krivo in vas na vse pretege napada v smislu, kaj morte se to temo uniciti (v resnici uniciti blodnje po oblakih in vreci temo v golo realnost), temu duhovne blodnje dajejo varnost pred resnico in bolj ko mu ogroziste te blodnje, bolj bo skakal kot kaksen palcek brez moci ki je resnica, tako da bolj kot je duhovno zasanjan, bolj se bo pretegaval.
Tako se ve stopnja spranosti iz strani kvaziduhovnih naukov in se res lepo vidi, tisti ki verjamejo v letece krave (RKC bebca) se nejbolj skacejo, tisti pa ki malo manj, so vseeno malo bolj pri pameti a se vedno verjamejo v duhovno bivanje brez telesa, tako to gre

. Tako se oceni z zvezdicami (5najvec) stopnjo duhovne megle... zaenkrat sta RKC bebca, ki si zasluzita in zmagujeta z petimi zvezdicami v popolni duhovni megli, par jih ima stiri, vecina pa verjetno dve, tri.
Vsa cast tistim ki znajo sami razmisljati in to so: Poet, Nahate, Saso, Ajgor, Matija in se kaksen bi se nasel. Ti niso ovce in niso padli pod razne duhovne pol nauke (mix resnice, lazi in nejasnih blodenj) in da bi jim brezkompromisno sledili, kljub jasni razlagi zakaj je to duhovna megla.
L.p.