Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 13 14 15 16 17 ... 29
(Read 70247 times)
Nahatee
Ex Member

Re: Sodobna Noetova barka
Reply #210 - 30.07.2008 at 16:57:43

Poet wrote on 30.07.2008 at 14:30:06:
Koprončina, sedaj se pa malo zberite, roti vas Poetek bosopetek!

Kaj s'pa ti začel drago našo Nahatee napadati, a? Saj ti nič hudega noče, samo tvoje interpretacije resničnosti hoče malo razdreti, nič drugega.

Pasluš: kje ti vidiš kako hinavstvo? Ne ti ne Nahatee nista nobena hinavca, samo s to razliko, da tebe še precej krščanski pogled na svet daje, plus malo samoljublja in egoizma, drugače pa kar gre. Dej, dej, kopron, nimaš bit kej užaljen, aja, pa dej še kej napiš na Prometejevo Darilo Človeštvu, ne morš bit tolk užaljen, če ti Alojz reče, da ne smeš več pisati - seveda lahko pišeš. He he, a sploh ne vidiš, da si sam sprejel to igro ne pisanja po PD topicu, Alojz je samo izrekel nekaj ti si pa to vzel za sveto - kar samo kaže na to kako močno te še mučijo avtoritete + kar nekaj braniš to svojo namišljeno identiteto kopron/Bošty pa sploh ni resnična, prav tako tudi tvoja identiteta v "resničnem življenju" ni resnična, in je ne rabiš nič braniti. Jeli?

Živeli!

Poet  točno tako je, kot si povedal.  Smiley

Bošty preberi si ta post, podrobno in razmisli malo zraven.   Smiley

Lep pozdrav   Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #211 - 30.07.2008 at 21:11:00

Kaj s'pa ti začel drago našo Nahatee napadati, a? Saj ti nič hudega noče, samo tvoje interpretacije resničnosti hoče malo razdreti, nič drugega.

Pasluš: kje ti vidiš kako hinavstvo? Ne ti ne Nahatee nista nobena hinavca, samo s to razliko, da tebe še precej krščanski pogled na svet daje, plus malo samoljublja in egoizma, drugače pa kar gre. Dej, dej, kopron, nimaš bit kej užaljen, aja, pa dej še kej napiš na Prometejevo Darilo Človeštvu, ne morš bit tolk užaljen, če ti Alojz reče, da ne smeš več pisati - seveda lahko pišeš. He he, a sploh ne vidiš, da si sam sprejel to igro ne pisanja po PD topicu, Alojz je samo izrekel nekaj ti si pa to vzel za sveto - kar samo kaže na to kako močno te še mučijo avtoritete + kar nekaj braniš to svojo namišljeno identiteto kopron/Bošty pa sploh ni resnična, prav tako tudi tvoja identiteta v "resničnem življenju" ni resnična, in je ne rabiš nič braniti. Jeli?

Živeli!

Ne, kolega, poglej ; Jaz sem resen, ( vsaj poizkušam bit' ), in zato se tudi držim dogovorov ( čeprav se jih nekateri raje ne ), in zato tudi rad ustrežem prosečemu ( trpečemu ) ( Alojzu ), iz usmiljenja , ki prihaja iz sočutja  Cool Roll Eyes Kiss Smiley. Tako je to pri meni  Cool.

No, pri Nahatee, ki me je najprej začela obtoževati nekega hinavstva, sem jaz potem potegnil črto, ... in ugotovil, da nisem nič bolj hinavski kot ona sama  Huh . Sedaj pa študiraj ( jaz ne bom več ) Wink Cool.

Praviš užaljen ? Zaradi česa ? Nebivedu  Huh Roll Eyes Tongue.

Jeli, da bi še pisu tam gori ? Eh, ... mah, ...kaj pa vem, ...ni toliko moje vrste stil teme  Roll Eyes Wink Cool Smiley. Tko, da ... vseeno sprejmem nasvet Lojzeta, in raje nebi  Cool. A bo okej ?  Roll Eyes

Bawčaw  Cool, ...

by Boštyx + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #212 - 30.07.2008 at 22:16:36

Boštyxz wrote on 30.07.2008 at 21:11:00:

Živeli!

Ne, kolega, poglej ; Jaz sem resen, ( vsaj poizkušam bit' ), in zato se tudi držim dogovorov ( čeprav se jih nekateri raje ne ), in zato tudi rad ustrežem prosečemu ( trpečemu ) ( Alojzu ), iz usmiljenja , ki prihaja iz sočutja  Cool Roll Eyes Kiss Smiley. Tako je to pri meni  Cool.

No, pri Nahatee, ki me je najprej začela obtoževati nekega hinavstva, sem jaz potem potegnil črto, ... in ugotovil, da nisem nič bolj hinavski kot ona sama  Huh . Sedaj pa študiraj ( jaz ne bom več ) Wink Cool.

Jeli, da bi še pisu tam gori ? Eh, ... mah, ...kaj pa vem, ...ni toliko moje vrste stil teme  Roll Eyes Wink Cool Smiley. Tko, da ... vseeno sprejmem nasvet Lojzeta, in raje nebi  Cool. A bo okej ?  Roll Eyes

Bawčaw  Cool, ...

by Boštyx + # Kiss#

Bošty

Svobodna volja-jaz sebe ne vidim kot avtoriteto. Mimogrede da boš zaštekal zadevo,. Zame osebno si ti čist kul fant.Malo te bomo še sfrizirali dali slamco v ritko in boš poletu med zvezde.

Lp Alojz Grin Grin Grin
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #213 - 31.07.2008 at 00:18:33

Bawčaw  Cool, ...

by Boštyx + # Kiss#

Pa koga ti farbaš tukaj, špilaš neko igro milostnika.   Vsi okoli tebe so ubogi in trpeči  in ti bi jih reševal, ker si boljši ampak ubogi reveži te nočejo poslušati.  Oh kako krut je ta svet za zjokat.    Cry Cry Cry
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #214 - 31.07.2008 at 08:01:27

Quote:

Bawčaw  Cool, ...

by Boštyx + # Kiss#

Pa koga ti farbaš tukaj, špilaš neko igro milostnika.   Vsi okoli tebe so ubogi in trpeči  in ti bi jih reševal, ker si boljši ampak ubogi reveži te nočejo poslušati.  Oh kako krut je ta svet za zjokat.    Cry Cry Cry

Eh,  kaj farbam, ... nikogar Exclaim. In tudi nič ne "špilam" , igram, ampak to delam, ker to sem  Cool Roll Eyes.

Vsi okoli mene so ubogi + trpeči, ... vključno z mano vred  Roll Eyes. Pa če se tega zavedajo, ali pa ne Tongue.

Poslušajo pa me marsikateri, ... marsikateri pa tudi ne  Roll Eyes.

A da je krut svet ? No, pisano je ; " ...ne išči pravice na tem svetu ..."

Pa dober + nekrut dan, vam želimo , ...

Boštyxz + # team, + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #215 - 31.07.2008 at 08:06:21

Alojz wrote ; " ... dali slamco v ritko ... "

Oj, Alojz, ... ti ti pacek pokvarjen star iztirjen, ... kaj bo z teboj ...  Tongue Angry Sad

Res, ... "težko" bo še z teboj ...  Embarrassed

No, ampak, ... tudi zate raste zdravilo , ... verjemi  Cool.

Stvarniku na travniku raste  Cool.

In, dober + zdravilen dan, ... vam vsem želim, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #216 - 31.07.2008 at 09:17:45

Bošty

Kaj se bojiš slamce? A bogca imaš na svoji strani!Lp Alojz
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #217 - 31.07.2008 at 09:53:45

Alojz in Sandib wrote on 31.07.2008 at 09:17:45:
Bošty

Ne slamce, ampak tvoje nezavedne skrite pokvarjenosti  Huh.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #218 - 31.07.2008 at 10:00:06

Boštyxz wrote on 31.07.2008 at 09:53:45:
Alojz in Sandib wrote on 31.07.2008 at 09:17:45:
Bošty

Ne slamce, ampak tvoje nezavedne skrite pokvarjenosti  Huh.

A ti ko res pokvarjeno namiguješ si pa čist. Ko sem bil še otrok smo lovili komarje (brencle) in smo jim vtikali v zadke slamco,da so mal frleli okrog s slamco v zadku. Tako so nas starejši učili. Na takšnega frlečega brencla me ti spominjaš-oprosti! čiv-čiv bz-bz-bz

Lp Alojz Grin Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #219 - 31.07.2008 at 14:17:28

Vem, poznam te fore , ...bedne fore mučenja  Angry Angry Angry.
Hmm, ampak, res maš čuuudno pokvarjene asociacije zame, ... al' kaku bi reku ... Tongue.
Kot da sem koga mučil do smrti, al' kaj podobnega  Huh Tongue Roll Eyes Undecided

No, pa živ dan, vam želim, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj,...

by Boštyx + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #220 - 31.07.2008 at 16:19:45

Boštyxz wrote on 31.07.2008 at 14:17:28:
Vem, poznam te fore , ...bedne fore mučenja  Angry Angry Angry.
Hmm, ampak, res maš čuuudno pokvarjene asociacije zame, ... al' kaku bi reku ... Tongue.
Kot da sem koga mučil do smrti, al' kaj podobnega  Huh Tongue Roll Eyes Undecided

No, pa živ dan, vam želim, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj,...

by Boštyx + #

Bošty

Ti svoje celotno življenje mučiš samo samega sebe. Vem,da nisi mučitelj si pa mali Hi....r.

Lp Alojz Grin
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #221 - 31.07.2008 at 21:59:33

Ja, no , saj ne rečem, da nekoč nisem bil, ... vendar me ti v zdajšnjih časih precej prekašaš  Cool Cheesy Grin Wink Huh Shocked Tongue Cool

Pa dober + zdajšen večer, ... vam želim, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyx + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #222 - 01.08.2008 at 07:49:33

Boštyxz wrote on 31.07.2008 at 21:59:33:
Ja, no , saj ne rečem, da nekoč nisem bil, ... vendar me ti v zdajšnjih časih precej prekašaš  Cool Cheesy Grin Wink Huh Shocked Tongue Cool

Pa dober + zdajšen večer, ... vam želim, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyx + # Kiss#

Volk menja dlako-narave ne! Torej si še vedno H Cheesy
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #223 - 01.08.2008 at 08:26:50

Hja, vidiš, spet napačno razmišljaš, oziroma "sklepaš po sebi" .

Namreč, pri meni gre ravno za menjanje (notranje)"narave"  Cool.

Tko, da, ... si spet v zmoti, pa še prekašaš me v njej  Wink Cool.

Pa dober + neprekosljiv dan, ti želim, ...

Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #224 - 01.08.2008 at 19:54:04

Boštyxz wrote on 01.08.2008 at 08:26:50:
Hja, vidiš, spet napačno razmišljaš, oziroma "sklepaš po sebi" .

Namreč, pri meni gre ravno za menjanje (notranje)"narave"  Cool.

Tko, da, ... si spet v zmoti, pa še prekašaš me v njej  Wink Cool.

Pa dober + neprekosljiv dan, ti želim, ...

Boštyxz + # Kiss#

Bošty

Pozabi kdo koga prekaša-nepomembno. Kdo je lepši,boljši,kratkoviden,dalnoviden,črn bel zelen,rdeč,butast,pameten,pohabljen,zdrav,bolan,omejen,Nepomebno!!!!!
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 13 14 15 16 17 ... 29