Poet wrote on 30.07.2008 at 14:30:06:Koprončina, sedaj se pa malo zberite, roti vas Poetek bosopetek!
Kaj s'pa ti začel drago našo Nahatee napadati, a? Saj ti nič hudega noče, samo tvoje interpretacije resničnosti hoče malo razdreti, nič drugega.
Pasluš: kje ti vidiš kako hinavstvo? Ne ti ne Nahatee nista nobena hinavca, samo s to razliko, da tebe še precej krščanski pogled na svet daje, plus malo samoljublja in egoizma, drugače pa kar gre. Dej, dej, kopron, nimaš bit kej užaljen, aja, pa dej še kej napiš na Prometejevo Darilo Človeštvu, ne morš bit tolk užaljen, če ti Alojz reče, da ne smeš več pisati - seveda lahko pišeš. He he, a sploh ne vidiš, da si sam sprejel to igro ne pisanja po PD topicu, Alojz je samo izrekel nekaj ti si pa to vzel za sveto - kar samo kaže na to kako močno te še mučijo avtoritete + kar nekaj braniš to svojo namišljeno identiteto kopron/Bošty pa sploh ni resnična, prav tako tudi tvoja identiteta v "resničnem življenju" ni resnična, in je ne rabiš nič braniti. Jeli?
Živeli!
Ne, kolega, poglej ; Jaz sem resen, ( vsaj poizkušam bit' ), in zato se tudi držim dogovorov ( čeprav se jih nekateri raje ne ), in zato tudi rad ustrežem prosečemu ( trpečemu ) ( Alojzu ), iz usmiljenja , ki prihaja iz sočutja

. Tako je to pri meni

.
No, pri Nahatee, ki me je najprej začela obtoževati nekega hinavstva, sem jaz potem potegnil črto, ... in ugotovil, da nisem nič bolj hinavski kot ona sama

. Sedaj pa študiraj ( jaz ne bom več )

.
Praviš užaljen ? Zaradi česa ? Nebivedu

.
Jeli, da bi še pisu tam gori ? Eh, ... mah, ...kaj pa vem, ...ni toliko moje vrste stil teme

. Tko, da ... vseeno sprejmem nasvet Lojzeta, in raje nebi

. A bo okej ?

Bawčaw

, ...
by Boštyx + #

#