Quote:In, ker so se pozneje oddaljile od Njegovega Prvotnega reda, so se hkrati oddaljile tudi od Njega , ... čeprav še vedno prebivajo v Njegovem telesu ki je Njegovo Stvarstvo. ( ker drugam itak ne morejo iti, ker vse kar je , je Njegovo Stvarstvo , + On sam )
Problem je le, da niso v skladju/harmoniji z Njim, in zatorej so "oddaljeni" od Njega - znotraj Njega, ker niso (dovolj) povezani z Njim
Boštko...
...zdej pa mi ni jasno...
...če dam primer: če je nekaj del mene, kako je lahko to tudi oddaljeno ali pa ne dovolj povezano...s čim se meri intenziteta nepovezanosti? Ker tudi, če je oddaljeno je še vedno del mene, enako, kot nekaj kar je blizu...še bolje; nekaj kar ti je blizu je včasih bolj oddaljeno, kot tisto kar je daleč...
...prosim razloži zgornje in spodnje vprašanje, ker si čist zamešal pojme...
...kaj oz. kdo je stvarnik in kaj oz. kdo je njegovo stvarstvo...in kaj je njegovo telo?
To pa da je nekaj v disharmoniji je pa normalen pojav, kamorkoli se obrneš-je pač nasprotno od harmonije...jin jang princip?!
Če nimam prav pa razloži...pa prosim razumljivo...če maš pa probleme s pisanjem oz. komuniciranjem, pa to prosim povej oz. priznaj!
Pa še nekaj o hinavščini katero tako rad vidiš pri drugih...
...sem malo bral za nazaj in če dobro prebereš lahko vidiš, da so se vsi kolikor toliko umirili-omilili, ali pa so vsaj na enaki stopnji oštrine...ti pa postajaš, za razliko od drugih, vse bolj agresiven v svojem pisanju in se tako tudi kažeš (KOMAJ SEDAJ PO TOLIKEM ČASU) v svoji pravi luči.
Toliko o hinavskem vedenju

Lep hinavski pozdrav,
Sašo