Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 ... 29
(Read 70039 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Sodobna Noetova barka
Reply #105 - 12.07.2008 at 11:18:31

Boštyxz wrote on 12.07.2008 at 11:02:17:
M.L., ... saj sem vedel, da ne bodo dojeli Tongue.

Ker sem tudi sam imel večletne težave z "prebavo" tega znanja  Wink Cool

Sedaj je že "nekaj" (malega) za mano  Wink Tongue Cool

No, morda bi jim še malo pomagali, da se jim tale "barka" čisto ne potopi  Grin Roll Eyes Cool.

No, je pa "teeežka" reč, tale SNB . Grin Wink Cheesy Tongue Grin Cool Grin Roll Eyes Grin Wink Smiley Grin Tongue Cool Cool

No, pa dober + lahek dan, v tem omejenem materialnem delu Stvarstva, znotraj večnega + neskončnega enotnega duhovnega prostora Stvarstva,
vam želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyxz + #

p.s. ; še kar čakam na Alojzov nasvet / odgovor  Roll Eyes Cool

Eno sem pokadil Bošty zdaj jo boš pa še ti.

A si kdaj  pomislu,da lahko Lik elektromagnetno seva  telo.Pa na koncu prideš do zaključka da je kvadrat kocka krog-krogla vse skupaj pa  poenoteno telo -vseh teh teles. Si kdaj pomislu kaj o tej zadevi. Bošty? Kar človeštvo danes ve in razume je za na odpad,skupaj s tvojim in M.L. vedenjem in skupaj s tistimi,ki sodite vse zgolj po sebi in kar ste se papagajčki naučili od drugih,ki ravno tako kot vi nič ne vedo. Si pogadil eno,če ti ni dovolj lahko prideš ti bom dal K.. cigaro v usta.

Lp Alojz  Grin Grin Grin Shocked Cry Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #106 - 12.07.2008 at 11:36:31

No, ja, zdaj se nisva čisto razumela Embarrassed.

Torej, vprašal sem te, če nam vsem Zemljanom svetuješ, da pokadimo kak cigaret  Roll Eyes.

In, pol mi ti prideš nazaj z neko čisto drugo teorijo, ki nima zveze z cigareto , ampak kvečjemu z , ...  Lips Sealed.

No, daj, sedaj vsaj povej, kaj si hotel povedati z tem EM sevanjem nekega lika in nekega telesa ?  Questioning Roll Eyes Questioning. In, potem še povezave/zveze z ostalim. Roll Eyes

Ker, drugače se ti bosta tvoje telo + tvoj lik potopila združno z SNB  Grin Wink Cool.

Lp from Boštyxz + # Kiss#

p.s. moram zdaj nekam iti , nekaj narediti, ...  Cool Roll Eyes
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #107 - 12.07.2008 at 13:28:08

Bošty

lahko ti samo rečem,da si pomilovanja vreden v svojim bogcem v ustih.
Bogec tebe nima tako rad kot ti sam misliš.Če bi te imel,bi ti vedel,kaj ti sporoča oz ti sporoča v drugi individualni življenjski samomanifestaciji,tako,da v bistvu bogec večno-sedaj sporoča zgolj sebi Bošty. Tvoj,ki si si ga ti sam izmislu pa tava nekje po tvoji glavi!!

Lp Alojz Grin Roll Eyes Shocked Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #108 - 12.07.2008 at 19:45:04

Heh, potem ti tudi sam sebi sporočaj še naprej, SNB pa bo itak sporočila SOS znak ko bo čas za to  Cool.

Ko bi pa ti vedel, kaj vse mi je taisti Mojster Bog že dal v življenju, ... + mi daje vsak dan več +  Exclaim - najboljše kar je možno ŠELE pride , ( kar mi je tudi obljubil ) ... resnično, potem nebi takole žalostno govoril o meni .

Joooooooj, kako sem vesel  Cheesy Smiley Cheesy Smiley Cheesy ... Roll Eyes Kiss Kiss Kiss ...

No, pa vesel večer, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

from Boštyxz + Si-spiritual team + # Kiss#

+ let's go now Cool
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #109 - 12.07.2008 at 21:38:08

Boštyxz wrote on 12.07.2008 at 19:45:04:
Heh, potem ti tudi sam sebi sporočaj še naprej, SNB pa bo itak sporočila SOS znak ko bo čas za to  Cool.

Ko bi pa ti vedel, kaj vse mi je taisti Mojster Bog že dal v življenju, ... + mi daje vsak dan več +  Exclaim - najboljše kar je možno ŠELE pride , ( kar mi je tudi obljubil ) ... resnično, potem nebi takole žalostno govoril o meni .

Joooooooj, kako sem vesel  Cheesy Smiley Cheesy Smiley Cheesy ... Roll Eyes Kiss Kiss Kiss ...

+ let's go now Cool

ha ha ha hudo smešno Bošty, Bog ti obljublja, ta pa je dobra.   Cheesy
Ali ni ravno tvoj osovraženi ( tisti, ki tako rad govoriš o njem in se ves treseš pred njim ) satanček tisti, ki rad tala obljube.  Grin
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #110 - 12.07.2008 at 22:11:57

Boštyxz wrote on 12.07.2008 at 11:36:31:

Torej, vprašal sem te, če nam vsem Zemljanom svetuješ, da pokadimo kak cigaret  Roll Eyes.

In, pol mi ti prideš nazaj z neko čisto drugo teorijo, ki nima zveze z cigareto , ampak kvečjemu z , ...  Lips Sealed.

No, daj, sedaj vsaj povej, kaj si hotel povedati z tem EM sevanjem nekega lika in nekega telesa ?  Questioning Roll Eyes Questioning. In, potem še povezave/zveze z ostalim. Roll Eyes

Ker, drugače se ti bosta tvoje telo + tvoj lik potopila združno z SNB  Grin Wink Cool.

Bošty

Saj ti je Alojz odgovoril, obsojaš in sodiš druge po sebi.

Lahko ti povem resnico, tisto kar najbolj obsojaš, tisto te v resnici privlači.

Tako kot večkrat daš na videospote kak komad, ter se pritožuješ nad pohujšljivim videom.  Ampak gledaš ga pa vseeno rad, ali ne  Questioning
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #111 - 13.07.2008 at 00:06:08

Sem vedel da se bo kmalu razkril ta bosty, izmisljena duhovna barka- domislija se bo kmalu potopila in potem bo spoznal Bosty da se sploh ni imelo kaj potopiti, ker ce necesa ni se se potopiti ne more.

Zdaj bog daje ze obljube  Grin Grin Grin Grin Grin Grin res da pocis od smeha.

Prvo si razrezal boga na tri dele, potem si ga sestavil v vse mogoce oblike, samo tapravo ne, nato si mu se zalepil samostojno razmisljanje s superiorno inteligenco in potem si tega izmisljenega pajaca poimenoval kar bog  Grin  Zdaj da bog obljublja si pa res dokoncno potrdil vse he he he hi hi hi.

Bosty bolj zlahjka s to domislijo, ti se M.L.jcek kmalu vec ne bo verjel, ker vedno bolj otrosko smesne prijavljas.

Kaksni vici neki, samo bostya preberem pa je smeha polna skleda...

L.p. Smiley
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #112 - 13.07.2008 at 09:08:55

Quote:
Boštyxz wrote on 12.07.2008 at 11:36:31:

Bošty

Saj ti je Alojz odgovoril, obsojaš in sodiš druge po sebi.

Lahko ti povem resnico, tisto kar najbolj obsojaš, tisto te v resnici privlači.

Tako kot večkrat daš na videospote kak komad, ter se pritožuješ nad pohujšljivim videom.  Ampak gledaš ga pa vseeno rad, ali ne  Questioning

O neee, ne+ne, bejbi : gledam ga ne rad, aAampak ga pa poslušam rad  Cool Cool Cool.

Pa dober + poslušan dan, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

Bošte + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #113 - 13.07.2008 at 09:12:46

Quote:
Boštyxz wrote on 12.07.2008 at 19:45:04:

+ let's go now Cool

ha ha ha hudo smešno Bošty, Bog ti obljublja, ta pa je dobra.   Cheesy
Ali ni ravno tvoj osovraženi ( tisti, ki tako rad govoriš o njem in se ves treseš pred njim ) satanček tisti, ki rad tala obljube.  Grin

Hmm, ja, heh , - he - seveda je Satanko tisti ki TUDI daje obljube Tongue. Vendar - tiste so lažne  Angry . Kar kmalu se izkažejo za lažnive  Tongue.

Božje obljube pa so VEČNE  Cool Kiss Cool

Pa večno obljubljeno življenje, nam želim še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by small brother boštjanko + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #114 - 13.07.2008 at 09:23:57

No, glede Alojza pa sem mislil tako :

Če je on že res tako naj+naj , najboljši med nami , ... ga bi morali imeti za vzor Roll Eyes.

Torej, naj bi kar sedajle takoj, vsak izmed nas prižgal eno cigareto   ( po Alojzovem dobrem zgledu )  Shocked.

In - da, še otrokom jo moramo ponuditi  Smiley. Da bodo čimprej prišli na Alojzovo pot (po njegovem zgledu).

Začeli bi pa že kar pri dojenčkih ( če bi se dalo ) Huh.

Ali pa , že pri nosečnicah  Huh . Nosečnice bi recimo lahko dobile "normo" , koliko morajo zakaditi na dan/na uro , da bo imel še plod v maternici kaj od tega. Shocked

Kaj menite ostali o teh idejah ?

Menda se tako zelo dobro + lepo "služi življenju" . ( lep način, vendar vprašanje kateremu "življenju"  Lips Sealed)

Menda bi morali tudi pobiti čim več živali za potrebno hrano , ker vegetarijanska hrana menda ni "dovolj zdrava" Tongue Cry.

Verjetno se z pobijanjem + jemanjem življenja živalim tudi "služi življenju"  Shocked .

Iz tega sledi : prizadejanje bolečin = "služenje življenju" ( po Alojzevo  ).Čeprav rastline (še) ne čutijo toliko kot živali  Tongue.

Tako bi to razložila Alojzova SNB  Tongue Shocked Sad Huh.

Pa razložite še ostali kaj  Cool, da se bo kaj videlo  Roll Eyes.

No, pa dober + dobro razložen dan, še napreeejjjjjjj,

from Boštyxz + # Kiss#

p.s., Etrex, ... Bog je Neskončen, tudi v neskončno majhnih deljivih/nedeljivih delčkih  Wink Cool Roll Eyes Smiley
Back to top
« Last Edit: 13.07.2008 at 10:55:41 by Boštyxz »  

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #115 - 13.07.2008 at 12:00:38

Boštyxz wrote on 13.07.2008 at 09:23:57:
No, glede Alojza pa sem mislil tako :

Če je on že res tako naj+naj , najboljši med nami , ... ga bi morali imeti za vzor Roll Eyes.

Torej, naj bi kar sedajle takoj, vsak izmed nas prižgal eno cigareto   ( po Alojzovem dobrem zgledu )  Shocked.

In - da, še otrokom jo moramo ponuditi  Smiley. Da bodo čimprej prišli na Alojzovo pot (po njegovem zgledu).

Začeli bi pa že kar pri dojenčkih ( če bi se dalo ) Huh.

Ali pa , že pri nosečnicah  Huh . Nosečnice bi recimo lahko dobile "normo" , koliko morajo zakaditi na dan/na uro , da bo imel še plod v maternici kaj od tega. Shocked

Kaj menite ostali o teh idejah ?

Menda se tako zelo dobro + lepo "služi življenju" . ( lep način, vendar vprašanje kateremu "življenju"  Lips Sealed)

Menda bi morali tudi pobiti čim več živali za potrebno hrano , ker vegetarijanska hrana menda ni "dovolj zdrava" Tongue Cry.

Verjetno se z pobijanjem + jemanjem življenja živalim tudi "služi življenju"  Shocked .

Iz tega sledi : prizadejanje bolečin = "služenje življenju" ( po Alojzevo  ).Čeprav rastline (še) ne čutijo toliko kot živali  Tongue.

Tako bi to razložila Alojzova SNB  Tongue Shocked Sad Huh.

Pa razložite še ostali kaj  Cool, da se bo kaj videlo  Roll Eyes.

No, pa dober + dobro razložen dan, še napreeejjjjjjj,

from Boštyxz + # Kiss#

p.s., Etrex, ... Bog je Neskončen, tudi v neskončno majhnih deljivih/nedeljivih delčkih  Wink Cool Roll Eyes Smiley

E Bošty tu pa se vidi, da si tipični papagaj.

Ali tebi vzor pomeni, da moraš za nekom vse posnemati.   Questioning

Sploh pa so vzorniki, bolj neka opora, za ljudi ki ne vedo kaj resnično hočejo in se obesijo na vzornika, ker je na njih naredil vtis.

In potem vzornik naredi nekaj človeškega, naprimer prižge cigareto in so vse "bergle" skurjene.  ha ha ha počiš od smeha   Grin

Potem pa iščejo krivdo v vzorniku, ampak resnica je da so si sami krivi.

VSAK SAM ODGOVARJA ZA SVOJA DEJANJA  Smiley

Ni problem v ljudeh, ki so odkriti v svojih dejanjih in tudi znajo sprejeti odgovornost za svoja dejanja.   Exclaim

Bolj pa se je potrebno paziti ljudi, ki so na zunaj svetniški,  v ozadju pa se skriva še marsikaj drugega.   Exclaim

Lep pozdrav    Smiley

Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #116 - 13.07.2008 at 12:31:25

Kar malo otročji je tale Bošty.

Povej kaj je bolje, da trpi žival, ko jo ubiješ, da se nahraniš ali ti sam, ker ne ješ mesa in se vseskozi tolažiš, kako zdravo živiš. Katero trpljenje je po tvoje boljše?

Grem na kavo in cigaret.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #117 - 13.07.2008 at 13:54:49

Quote:

Povej kaj je bolje, da trpi žival, ko jo ubiješ, da se nahraniš ali ti sam, ker ne ješ mesa in se vseskozi tolažiš, kako zdravo živiš. Katero trpljenje je po tvoje boljše?

Grem na kavo in cigaret.

Lp, Igor

Logično , da je trpljenje povzročanje bolečine Roll Eyes.
Ker pa jaz z svojim nenasilnim načinom prehranjevanja ne trpim, je več kot očitno, kaj je slabše.

Anything else, brotha' ?  Roll Eyes

A pol tudi ti svetuješ, da je kajenje koristno ? Cheesy

Lp from Boštjanko + # Kiss#

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #118 - 13.07.2008 at 13:57:26

Hja, Nahatee, seveda vsak sam odgovarja za svoja dejanja  Roll Eyes. Logično , mar ne ?  Cool

In, če nekdo nekoga vpraša za nasvet , še tudi ni nujno, da bo to tudi storil , mar ne ?  Tongue Cheesy Grin Wink Cool Smiley

Pa dober + odgovoren dan, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #119 - 13.07.2008 at 14:54:11

Boštyxz wrote on 13.07.2008 at 13:54:49:
Quote:

Grem na kavo in cigaret.

Lp, Igor

Logično , da je trpljenje povzročanje bolečine Roll Eyes.
Ker pa jaz z svojim nenasilnim načinom prehranjevanja ne trpim, je več kot očitno, kaj je slabše.

Anything else, brotha' ?  Roll Eyes

A pol tudi ti svetuješ, da je kajenje koristno ? Cheesy

Lp from Boštjanko + # Kiss#

Če ne trpiš in nimaš nobenih želja po mesu je v redu, saj s tem potem živiš in tega načina življenja potem ne propagiraš in prodajaš kot nekaj zveličanega drugim. Poleg tega se s tem ne tolažiš, kako boljši si.

Kajenje ni za vsakega koristno, prav tako je z njim, kot z vegetarjanstvom.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 ... 29