Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 29
(Read 70001 times)
M.L.
5

I Love YaBB 2!

Re: Sodobna Noetova barka
Reply #90 - 11.07.2008 at 10:17:26

Quote:
Žal mi je Etrex, tako pač je in to si nisem jaz izmislil. Vsak 3D prostor ima meje in se nekje konča, če pa se nikjer ne konča, pa ni 3D prostor, ampak nekaj drugega.

Kdo pa si je potem to izmislil, da ima prostor meje?

Tebi ajgor, ki še nisi čisto siguren, če je 2x2 štiri, bo težko dopovedati, kako je z mejami prostora v matematiki.

Lep pozdrav in ne postavljajmo neumna vprašanja.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #91 - 11.07.2008 at 11:01:44

M.L. wrote on 11.07.2008 at 10:17:26:
Quote:
Žal mi je Etrex, tako pač je in to si nisem jaz izmislil. Vsak 3D prostor ima meje in se nekje konča, če pa se nikjer ne konča, pa ni 3D prostor, ampak nekaj drugega.

Tebi ajgor, ki še nisi čisto siguren, če je 2x2 štiri, bo težko dopovedati, kako je z mejami prostora v matematiki.

Ajgor je čist dobr vprašal, res kdo si je spoh izmislil prostor in meje.

Zakaj je potrebno, omejevati neomejeno.   Exclaim
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #92 - 11.07.2008 at 11:32:54

Hmm, logično, da si jih je "izmislil" le Tisti, ki jih je tudi postavil tja Roll Eyes. In , nihče drug  Cool

Pa lep + "postavljen" dan, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyxz + spiritual team Si + # Kiss#
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #93 - 11.07.2008 at 12:27:23

Quote:
Quote:

Nahate, ali ima tvoje telo meje, seveda jih ima, ker vsako materijalno ima meje pa če ti hočeš ali pa nočeš.

Ali tvoja misel, ljubezen in še podobna duhovna stanja imajo mejo, seveda nimajo, ker niso v prostoru, ampak v večnosti ali v duhovnem vesolju in imajo tudi te zakonitosti večnega.

To ti logično pove, kaj je večno in kaj ni večno, kaj je omejeno in kaj ni omejeno. Če imaš vsaj kanček razuma, ti tale zadeva ne more delati preglavic.

No pa večne misli in ljubezni nam želim.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #94 - 11.07.2008 at 14:15:40

M.L. wrote on 11.07.2008 at 12:27:23:
Quote:
Quote:

Nahate, ali ima tvoje telo meje, seveda jih ima, ker vsako materijalno ima meje pa če ti hočeš ali pa nočeš.

Ali tvoja misel, ljubezen in še podobna duhovna stanja imajo mejo, seveda nimajo, ker niso v prostoru, ampak v večnosti ali v duhovnem vesolju in imajo tudi te zakonitosti večnega.

To ti logično pove, kaj je večno in kaj ni večno, kaj je omejeno in kaj ni omejeno. Če imaš vsaj kanček razuma, ti tale zadeva ne more delati preglavic.

No pa večne misli in ljubezni nam želim.

Najraje bi te nekam poslal M.L. Vsaka Stvarnikova individulna pojavnost mept* ima meje znotraj večno-sedaj same vseobsežne vesoljne konstante mept*,ker je večno-sedaj ta individulna Xmept* pojavnost samoizraz večno-sedanje te iste vseobsežne vesoljne konstante mept* same. Da ima Nahatee razum ti pa ne, je že dokazala sama,ti pa ker si omejen ne veš,da je njen duh posledica in vzrok njene materialne akumulirane in realizirane življenjske vrednosti,ki je većno-sedaj stvarnikov individualni življenjski samoizraz v lastni pojavnosti ,ki se samo izraža v samo pojavnosti Nahatee. Kje vidiš ti tu omejeno 3D dimenzijo prostora.Čas, Prostor,masa energija,življenje  so pojmi človeškega razuma,ki jih stvarnik samo realizira,v svojih individualnih življenjskih (človeških) samoizrazih zaradi lastnega samospoznanja v njih -in še veliko več.

M.L. tvoje razlage ne presežejo niti praga pravega vesoljnega samo zavedanja Stvarnika samega v tvojem individualnem življenjskem samo manifestiranem samo izrazu lastne svobodne volje,ki je resnično večno-sedaj njegova volja. Misli ne govoriti in peti,da RAZUMEŠ!!!

Lp Alojz Grin Grin Grin Grin Grin Grin Roll Eyes Embarrassed Tongue Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #95 - 11.07.2008 at 15:04:13

Heh, Alojz , spreglej svojo zmoto , da imaš omejen razum Cheesy Huh Exclaim Tongue Roll Eyes.

Ker - če bi to vedel, potem ga tudi nebi imel omejenega Tongue Cool.

Tako pa je to tako samo zaradi "materialne" omejenosti  Tongue.

Šele M.L. ti je dobro razložil ( kar dvomim da boš kaj kmalu dojel  Tongue Embarrassed Cry), da je samo Ljubezen + njej podobne lastnosti posebnih vrst EMF-duha, lahko neskončna. Cool Cool Cool

Dotlej pa lepo se imej, juheeejjjjjjj, ...

from Boštyxz + spiritual team + # Kiss#

(p.s., seveda se Stvarnik izraža, vendar pa se vmes izraža tudi Satan , zaradi svobodne volje ; odtod negativnost )
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #96 - 11.07.2008 at 15:07:48

Pa še 1. vprašanje za Alojza :

Ali potemtakem Alojz nam vsem svetuješ, da tudi pokadimo kako cigareto ?  Roll Eyes

Lp

B + #
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #97 - 11.07.2008 at 17:18:00

M.L. wrote on 11.07.2008 at 08:20:04:
Žal mi je Etrex, tako pač je in to si nisem jaz izmislil. Vsak 3D prostor ima meje in se nekje konča, če pa se nikjer ne konča, pa ni 3D prostor, ampak nekaj drugega. Žal je tudi materijalno stvarstvo 3D prostor in to kar mi vidimo in čutimo je ali pa so prostori v prostoru. Tudi nepravilne oblike so prostor in vsaka zaključena celota je prostor.
Zatorej je več, kot na dlani, da je materijalno vesolje omejeno z svoimi mejami in se nekje tudi konča. Le norec lahko trdi drugače.

O razsežnostih duhovnega stvarstva ali vesolja, ti pa ne mislim govorit, ker je tvoj um zelo omejen, tvoja duhovna razvitost, pa še na začetni živalski stopnji, zato tudi ne bi mogel razumeti, kar bi ti jaz povedal.

No pa lep pozdrav in stopimo na naslednji klin duhovne lojtre.

O prostoru res ne bi, ker samo debil ne ve da samo um omejuje prostor, saj se prostor vedno nadaljuje. Dej razlozi kako je lahko drugace ce ti to ves ?

Um ti lahko naredi omejen prostor, kaj pa je naprej? Je drug prostor buca, ki je pa del vseobseznega enega in istega prostora ali stvarstva.

O tvojem duhovnem karkolizeju, pa mi sploh raje ne govori, ker nisi se nic realnega ali uporabnega povedal razen kup v nebo vipijocih bedarij ki se zacnejo z, duhovno..., duhovno,... duhovno,... ,...

In ne serji o duhovni razvitosti, kako ti ves kaksna je moja duhovna razvitost?

A gotovo je merilo to da so vsi duhovno na psu, ki ne priznavajo debilizma ki ga meces z lopato vsepovprek! In ja tudi um steje sem, zato imam tudi um omejen... debilcek ti si nasel debilizem, ki omejuje vesolje, nevem kdo je zdaj umsko omejen tu.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Etrex
5

Reply #98 - 11.07.2008 at 17:21:36

Boštyxz wrote on 11.07.2008 at 15:07:48:
Pa še 1. vprašanje za Alojza :

Ali potemtakem Alojz nam vsem svetuješ, da tudi pokadimo kako cigareto ?  Roll Eyes

Lp

B + #

E to pa se zgodi ko cloveku nic vec na pamet ne pade, razen to da mece taksne neumnosti.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #99 - 11.07.2008 at 17:23:24

Quote:

Ti ne bodi tako neumen, pa bo. Kaj za vraga pa ima poštevanka s prostorom. In ti govoriš o 3D, to je x, y z. Povel mi kje se  konča premica ali kubična parabola, če smo že pri matematiki jo moramo gledati v prostoru, to je, opisno geometrično. Za začetek malo preštudiraj Gaussa, pa tudi Kruger ti ne bi škodil.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #100 - 11.07.2008 at 17:35:47

Quote:
Quote:

Ti ne bodi tako neumen, pa bo. Kaj za vraga pa ima poštevanka s prostorom. In ti govoriš o 3D, to je x, y z. Povel mi kje se  konča premica ali kubična parabola, če smo že pri matematiki jo moramo gledati v prostoru, to je, opisno geometrično. Za začetek malo preštudiraj Gaussa, pa tudi Kruger ti ne bi škodil.

Lp, Igor

Po kmecko povedano M.L jcek, izstreli ravno linijo v vesolje pa povej kje se lahko konca?

Da se malo nasmejemo ce ne drugega.

L.p.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #101 - 11.07.2008 at 17:54:31

Pa ne sklicuj se na Lorberja, je živel po Gaussu in ni bil tako zelo neumen, kot ga želiš ti prikazati.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #102 - 11.07.2008 at 19:08:51

Premica še ni prostor in nikoli ne kaže prostora, ampak je neskončna, se pravi večna, brez časna in matematično v svoji dimenziji ponazarja neskončno duhovnost.

Pa lep pozdrav in naj se nam čim prej zdani.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #103 - 11.07.2008 at 23:29:00

M.L. wrote on 11.07.2008 at 19:08:51:
Premica še ni prostor in nikoli ne kaže prostora, ampak je neskončna, se pravi večna, brez časna in matematično v svoji dimenziji ponazarja neskončno duhovnost.

Pa lep pozdrav in naj se nam čim prej zdani.

Po tvojem je premica v svoji lastni dimenziji ( neka dimenzionirana neskončnost) in ponazarja duhovnost. Krasno.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #104 - 12.07.2008 at 11:02:17

M.L., ... veš, se mi je kar zdelo, da ne bodo dojeli Tongue.

Ker sem tudi sam imel večletne težave z "prebavo" tega znanja  Wink Cool

Sedaj je že "nekaj" (malega) za mano  Wink Tongue Cool

No, morda bi jim še malo pomagali, da se jim tale "barka" čisto ne potopi  Grin Roll Eyes Cool.

Ja, je pa res "teeežka" reč, tale potapljajoča SNB . Grin Wink Cheesy Tongue Grin Cool Grin Roll Eyes Grin Wink Smiley Grin Tongue Cool Cool

No, pa dober + lahek dan, v tem omejenem materialnem delu Stvarstva, znotraj večnega + neskončnega enotnega duhovnega prostora Stvarstva,
vam želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyxz + #

p.s. ; še kar čakam na Alojzov nasvet / odgovor  Roll Eyes Cool
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 29