M.L. wrote on 11.07.2008 at 08:20:04:Žal mi je Etrex, tako pač je in to si nisem jaz izmislil. Vsak 3D prostor ima meje in se nekje konča, če pa se nikjer ne konča, pa ni 3D prostor, ampak nekaj drugega. Žal je tudi materijalno stvarstvo 3D prostor in to kar mi vidimo in čutimo je ali pa so prostori v prostoru. Tudi nepravilne oblike so prostor in vsaka zaključena celota je prostor.
Zatorej je več, kot na dlani, da je materijalno vesolje omejeno z svoimi mejami in se nekje tudi konča. Le norec lahko trdi drugače.
O razsežnostih duhovnega stvarstva ali vesolja, ti pa ne mislim govorit, ker je tvoj um zelo omejen, tvoja duhovna razvitost, pa še na začetni živalski stopnji, zato tudi ne bi mogel razumeti, kar bi ti jaz povedal.
No pa lep pozdrav in stopimo na naslednji klin duhovne lojtre.
O prostoru res ne bi, ker samo debil ne ve da samo um omejuje prostor, saj se prostor vedno nadaljuje. Dej razlozi kako je lahko drugace ce ti to ves ?
Um ti lahko naredi omejen prostor, kaj pa je naprej? Je drug prostor buca, ki je pa del vseobseznega enega in istega prostora ali stvarstva.
O tvojem duhovnem karkolizeju, pa mi sploh raje ne govori, ker nisi se nic realnega ali uporabnega povedal razen kup v nebo vipijocih bedarij ki se zacnejo z, duhovno..., duhovno,... duhovno,... ,...
In ne serji o duhovni razvitosti, kako ti ves kaksna je moja duhovna razvitost?
A gotovo je merilo to da so vsi duhovno na psu, ki ne priznavajo debilizma ki ga meces z lopato vsepovprek! In ja tudi um steje sem, zato imam tudi um omejen... debilcek ti si nasel debilizem, ki omejuje vesolje, nevem kdo je zdaj umsko omejen tu.