Boštyxz wrote on 23.10.2008 at 08:45:40:Sem malo razmišljal okrog Alojzija , in njegovih dogodivščin

.
In sem prišel do zaključka, da je bil neljubi dogodek njegove žene eno opozorilo, poslano od Boga-Stvarnika, da naj ne dela preveč duhovne škode nad Slovenskim prebivalstvom ( Sončnopozitivnim delom prebivalstva

) .
Zdaj, če bo to opozorilo "od zgoraj" sprejel + udejanil, bo obema šlo na bolje, drugače pa ...

.
Sicer se poizkušam izogibati sodb, sploh težjih sodb, pa vendarle sem moral tole izreči, samo za pojasnitev tega opozorila, katerega bi marsikdo ( Lojze ) spregledal .

No, upajmo, da se samovšečnemu + zaslepljenemu Lojzetu + tudi nam obrne malo bolj na bolje, ker še vedno ostane vprašanje, ali bomo vsaj za silo dobri ( + sposobni ) za iti pred Stvarnika-Boga

.
In, da ne nadaljujem tole "opravljanje", moram še povedat', da je ona Beseda, ki je "meso" postala , ko se je učlovečila pred 2000 leti, še vedno ista beseda, ki ima tudi Ime, ter je bila Prva, in je tudi - še vedno - Zadnja , ker še ta hip + "večnosedaj" vse vodi + ureja + vzdržuje + usmerja + poživlja + uči + Živi

.
Naaajlepša hvala Ji

.
No, pa dober + poboljšan dan nam vsem želimo , ...

...
Boštyxz + Positive Spirited - God's brothers + #

#
Ojoj ojoj kaksne prijave, cedalje berem tega Bostyja bolj vidis da je stanje kriticno.
Z eno besedo, Bosty... RKC grunt je to v tisti res cisti obliki in potem ga beres idijota zmesanega, kako nima on nic z RKC.
Evo odlicna prilika za demonstracijo, zamislite si zdaj taksen usekan osebek, ki izgleda tako nedolzno nenevarno bitjece, seveda prekrito, ampak ne za vse, kajti razkrinkal sem ga (itak pa je ze Alojz takoj povedal kako je pokvarjen in gnil)!
Da bi se ta Bosty rodil v svetu, kjer bi imeli te RKC fore za grupiranje ovc kaksno moc si predstavljajte gorje in trpljenje ki ga bi povzrocil en sam taksen kreten?
In iz tu prihajajo tudi razni drugi misteriji za upravljanje crede elegantno na daljinsko in zelo domiselno.
No v tej situaciji je pa to bil res smesen poskus poovcenja;D

samospoznanemu cloveku pride bosty in rece: To pa ker nisi poslusal boga pa te je kaznoval! Ce se ne poboljsas le pazi... kajti to je bilo samo v opozorilo, z drugo besedo: Postani usrana RKC ovca.
L.p.