Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
(Read 4864 times)
Petra.
Global Moderator
p
*****
Offline

All IS Full Of Love
Posts: 10646

Gender: female
Little miss america
14.01.2008 at 03:00:08
 
me zanima, če še kdo pomisli na pedofilijo in mu to ni všeč, kar delajo amričani (morda tudi še kje drugje) z malimi punčkami, al sem med duhovneži edina?

...

...

...

no, če pogledam na mnenja v temle blogu kjer sem na netu našla na brzino te fotke, ki krožijo po mailih z raznimi pripombami, ala: kako so sladke; sam se mi ni dalo jih na net dajat in sem na hitr poguglala. skratka, men tud je to sick...

http://irena.blog.siol.net/2007/06/26/mala-miss-amerike/

Back to top
 

you cant look in the mirror and expect it to smile first
 
IP Logged
 
lola
5
*****
Offline


Posts: 1056
Maribor
Gender: female
Re: Little miss america
Reply #1 - 14.01.2008 at 10:16:03
 
Seveda je to pedofilsko, o tem ni nobenega dvoma. Pa o tem, da je takšna družba patološka.

Back to top
 
 
IP Logged
 
Boštyxz
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 5859
Slovenija
Gender: male
Re: Little miss america
Reply #2 - 14.01.2008 at 15:04:42
 
Ne samo, da je tole že precej bolano, ampak je tukaj v ozadju še nek drug, prikriti problem  Exclaim. In to je, ta, da hočejo razni brezvestneži z brezvestnimi starši vred, že v rani mladosti otroku vzbuditi napuh  Angry . In, tak otrok je potem že na dobri poti , da postane pravcati "hudič"  Huh .
V tem primeru, - ko gre vseskupaj že predaleč, mora vmes poseči dobri Bog , in z boleznijo izgnati tak napuh ven iz otroka Roll Eyes. Zato vam je lahko jasno, da otroci bogatih staršev zbolevajo pogosteje, ker jim ti "vtaknejo v rit " vse, kar si ti otroci poželijo , ker imajo vsega preveč  Tongue. ( no, v pedofilskih primerih jim tudi vse, kar si starši poželijo  Lips Sealed Angry Cry Angry)
Torej, z boleznijo se Bog samo poslužuje, da odstrani, kar si je človek sam nakopal , zato, da ne propade celotna duša  Exclaim.
V skrajnih primerih, je takšnim dušam potrebno tudi odvzeti celo telo, kar pomeni smrt telesa  Cry Shocked. Za to obstajata 2 razloga Lips Sealed. Odtod tudi pogoste smrti ( z boleznimi ) mladih otrok  Cry .
In, vse to se dogaja samo zaradi brezvestnosti staršev, ki obenem še mislijo, da so "najboljši" starši  Angry Shocked Angry.
Joooj, ko bi ljudje vedeli, kakšno trpljenje si nakopljejo že samo z takimi majhnimi - na videz nepomembnimi nemoralnimi dejanji  Shocked Cry Shocked.
Ker, začne se z majhnim "nedolžnim" napuhom , ki pa - če ni takoj zaustavljen ( z boleznijo ) , ali odstranjen ( z drisko ali bruhanjem , kot očiščevalnimi sredstvi Boga ), začne utirati pot vsem ostalim pregrehom + ostalim nemoralnim dejanjem  Shocked Angry Huh Lips Sealed .
In, ko se to razširi nad celotno družbo, pa so to že tudi prvi začetki propada družbe ( civilizacije )  Cry Exclaim Shocked.
Toliko na kratko, za danes, drugič naprej, ...ker je treba še veliko rešiti + narediti , ... Embarrassed Roll Eyes + time is ticking away,  Huh Exclaim...
Pa lep, sončen pozdrav iz višinskih dobrav, iznad te bedne megle ( pokvarjene človeškosti, človeške izprijenosti, človeške megle + oblačnosti ) , ...
čaw,
by Bošt' + #
Back to top
 
 
IP Logged
 
Dayaran
4
****
Offline

I am who I am.
Posts: 408
Ljubljana
Gender: male
Re: Little miss america
Reply #3 - 14.01.2008 at 16:40:18
 
Quote:
skratka, men tud je to sick...

sick je zelo primerna beseda za tole ja
Back to top
 
 
IP Logged
 
samma
1
*
Offline

Ljubezen je najboljše
zdravillo!Paracelsus

Posts: 4

Gender: female
Re: Little miss america
Reply #4 - 16.01.2008 at 15:32:32
 
Me pa pri vsem zanima samo, ali pri vsej anti-patološki usmerjenosti ZDA ne storijo zares nič s starši teh mladih bitij, ki bi morala biti v peskovniku, malce umazana, nič hudega če tudi strgana in skuštrana!  Questioning Exclaim Smiley[/size][/font][/size]. Morda želi družba tako sproducirati bodoče kliente psihiatrov in vseh specialnih specialistov? Mene malce zaboli. Po mojem starši ne razmišljajo o pedofiliji, morda le, kako spet zaslužiti mastne $ na račun tožbe kakega nedolžnega človečka.  Cry. Prav tak primer lahko zasledite pri Mr. NOnose, M. Jacksonu, ki je bil osumljen pedofilije že l.1989, a so v njegov Wonderland starši namenoma pošiljali svoj zarod in nato tožili, tožili, tožili. Kašna mati in oče sta to?! In kdo so "družba", ki to podpira?!
Back to top
 

Kjer vlada ljubezen, ni potrebe po moči. Kjer prevladuje moč, primanjkuje ljubezni.
 
IP Logged
 
tai
3
***
Offline

I am grateful to be ME

Posts: 233

Gender: female
Re: Little miss america
Reply #5 - 21.01.2008 at 20:08:44
 
se spomnm, da sem nekaj podobnega gledala v eni oddaji (ki jo vodi tista rdečelasa cinična baba.. se nikakor ne morm spomnt njenga imena).. uglavnem, spremljali so eno kandidatko za tako tekmovanje. in to, da so bile načičkane ni bilo še nič. mene je najbolj šokiralo, da je ena izmed "disciplin" ena taka mimika obraza - npr. komisija punčki reče, naj pokaže izraz presenečenja in tamala našobi ustnice, izbuli oči in pokaže kako je presenečena. in potem "odigra" recimo tri taka izražanja. in čist tko simpl kokr da bi jedla čokolado, menjava svoje izražanje. vse seveda na čimbolj simpatičen, zapeljiv in seksi način..
tamala pa stara ok. 6 let !! za bruhat, resno.

pa še to - proti koncu so bile tamale živčne, mame so norele in pritiskale na njih. in ko so razglasili zmagovalko, se je po celem prostoru slišalo jokanje, ihtenje, kričanje ostalih razočaranih kanididatk.. mame so se pa drle na njih ali/in jim razlagale, kje so naredile napako.. bolano do konca !

je pa fora, da je že v osnovi vedno več načičkanih otrok. letos imam ogromno znank, ki imajo otroka (lani je bilo očitno plodno leto Wink) in jih večina hodi z načičkanimi tamalimi okrog, ki imajo take obleke, da dol padeš! in vidš majhne otroke, ki so komaj shodili v kavbojkah, džins jaknah,krilu, topu, majčki z razgaljenim hrbtom ki se zavežejo okoli vratu..pa fensi šali, kapce s šildom.. predšolske punce pa imajo že razne šminke, make up, bleščice itd.
se dostkrat dogaja, da vidiš starša in namesto otroka samo eno pomanjšano kopijo starša zraven.
Back to top
 

Be the change you wish to see in the world.
 
IP Logged
 
Dayaran
4
****
Offline

I am who I am.
Posts: 408
Ljubljana
Gender: male
Re: Little miss america
Reply #6 - 21.01.2008 at 23:11:51
 
tai wrote on 21.01.2008 at 20:08:44:
tamala pa stara ok. 6 let !!

verjetn že bl razvita duša, pa ma že tolk mlada take sposobnosti  Smiley


tai wrote on 21.01.2008 at 20:08:44:
se dostkrat dogaja, da vidiš starša in namesto otroka samo eno pomanjšano kopijo starša zraven.

no vidte, da svet duhovno napreduje, se rojevajo že tako razvite duše, da že zlo zgodaj zgledajo kot odrasli  Smiley Wink
Back to top
 
 
IP Logged
 
Viva
1
*
Offline


Posts: 2
Lj
Gender: female
Re: Little miss america
Reply #7 - 30.03.2008 at 22:34:50
 
na to temo je film : mala mis sunshine  Smiley dobr je kr je smešn...drgač pa ko sem videla, da se to dejansko dogaja  Lips Sealed res bolano..mislim-pomoje ni toliko o pedofilstvu ampak bolj na bogate mamice, ki hočejo dokazovati, da je njihov otrok najlepši..meni osebno so kičaste in ne nonormalne. Te starše bi najraje pretepla, ker jim kradejo otroštvo in učijo neke fizične lepote in tekmovanj..ampak kaj druzga pa lahko pričakuješ od novega sveta  Roll Eyes
Back to top
 
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1