ik.kanu.na wrote on 25.12.2010 at 21:40:22:M.L. wrote on 25.12.2010 at 19:37:12:Robi wrote on 25.12.2010 at 19:03:17: Quote:torej niso sposobni sami ohranjat življenje, torej nimajo življenja, kar pa pomeni, da v tem od človeka kloniranem telesu ni samostojnega nosilca življenja. Nosilec materialnega življenja pa je duša, ki si po svoji podobi in razviti stopnji inteligence zgradi/ustvari sebi primerno materialno telo.
Po tvojem torej klonirana ovca ni bila živa, če je bila brez duše ?
Klon je lahko le po telesu, ne more biti pa po duši, sicer so pa duše ene živalske vrste že v osnovi prav za prav tako kot bi bile klonirane in imajo vse eneke lastnosti, razen majhnih odstopanj.
Če misliš, da klonirana ovca po mojem ne more živeti, potem si me narobe razumel. Saj, kot je rekel OMEN SAT, je bila od človeka sprožena samo delitev celic, ostalo je uredila duša sama po naravnem načinu. Pri oploditvi in začetku delitev celic, pa še duša ni navzoča pri zarodku.
Pa lep pozdrav.
Duša je sama uredila po naravnem načinu, zanimivo, ampak kako je to možno?
Glej, vsaka duša bodisi živalska, rastlinska, mineralna ali pa človeška, vsebuje v sebi in je sama sebi natančen načrt po katerem si gradi svoje materialno telo, zato jaz pravim, da si duša uredi/zgradi materialno telo po svoji podobi. Vsaka duša ima prav tako organe in vse telesne dele, kot jih ima potem končno urejeno materialno telo, in jih ureja in gradi točno po svojih duševnih urejenih organih in duševnih delih telesa.
Torej, takšna kakršna je duša/načrt, takšno materialno telo nastane in to po čisto naravnem načinu graditve materialnih organizmov.
Vsak gradbenik ali kakršen koli ustvarjalec ima najprej neko misel o ustvarjenem, ko njegova misel dovolj dozori, da je lahko uporabna, torej služi namenu in sebi, jo prenese na papir in naredi načrt od A do Ž, tukaj še lahko kaj izboljša in ko je načrt nared, lahko začne po načrtu primerno zbirati material in ga sestavljati tako dolgo, dokler ni vse končano.
Glej, po tem prispodobnem redu je bila ustvarjena duša in tudi njeno materialno telo, če si človek dobre volje in veselega srca, boš to z lahkoto razumel.
Pa lep pozdrav.