Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 ... 764
(Read 1194664 times)
Etrex
5
*****
Offline


Posts: 1511

Gender: male
PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
02.01.2008 at 13:27:51
 
Slovenska stran: http://www.prometejevodarilo.com

Zelo pirporocljivo prebrat in se zamisliti!


Pa srecno 2008!!!.... resnicno upam prelomno v pozitivnem smislu.


...
Back to top
« Last Edit: 02.01.2008 at 16:41:32 by Etrex »  

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.
 
IP Logged
 
Etrex
5
*****
Offline


Posts: 1511

Gender: male
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #1 - 09.01.2008 at 15:24:19
 
Cudi me da se ni se nobeden nasel, ki bi imel kaksen komentar na sa stran ki sem jo podal...

Upam da je sploh kdo prebral zadevo, ce ne se mi zdi  Cry...
Back to top
 

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.
 
IP Logged
 
tai
3
***
Offline

I am grateful to be ME

Posts: 233

Gender: female
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #2 - 09.01.2008 at 23:38:05
 
Jaz sem nehala brat pri:
"Podrobno te zadeve še nismo pripravljeni razkrivat,ker zahtevamo,da  Vlada R Slovenije uresniči tisto kar se od nje pričakuje z naše strani. Svetovni javnosti želimo pod njeno ponovno uradno zavezo omogočiti "Zlato zemeljsko dobo".
Naša zahteva je : Bogate države in posamezniki bodo morali prostovoljno darovati za odrešitev lačnih trpečih in pravičnih , da bi sploh pridobili pravico do lastne fizične večnosti. Vedite; Mi lahko legitimno  vsakogar zveličamo,in vsakomur lahko to tudi odrečemo ! ...""

Najprej - ogromno pravopisnih napak. Zelo moteče.
O vsebini pa - je sploh potrebno komentirat?!
Back to top
 

Be the change you wish to see in the world.
 
IP Logged
 
en_bk
5
*****
Offline


Posts: 879

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #3 - 10.01.2008 at 09:08:19
 
Etrex živjo

Zdej, jst sem samo en bk in se na te stvari ma prou nč ne spoznam, res.

Sem se iz, kva pa vem, neke pietete do tvoje prošnje, trudu prebrat tisto pisanje /če lahko temu tko rečem/.

Pa ni šlo. Nekje v drugem al pa tretjem pismu sem obupal. Ker men dobri nameni /kao/, povezani z večvrednostjo in grožnje ne grejo skupaj.

Dobil sem občutek, da je pisec prebiral razne dele tekstov od kaj pa vem kod, ki jih ni razumel, pravzaprav, jih je po svoje, jih zmiksal v neprebavljiv koktail in jih sedaj servira vsem. Zdej, če bi te dele tekstov ponujal samo v razmislek, bi še šlo, ampak on jih je opremil s svojim napuhom, s svojimi zaključki in svojim razumevanjem dokončnosti /to je belo in to je črno/ ter jih zavil v celofan nedotakljivosti.

Dobil sem občutek, da je  avtor tega pisanja odraščal v družini, kjer je bilo tko, kt je oče /al pa mama/ reku in zahteval, ne da bi mu blo razloženo, zakaj. Če pa že, pa v stilu "zato, ker sem jst tko reku, zato, ker jst vem, kaj je najbolje zate, zato, ker ti ne veš... pa tko". Ustrahovanje, disciplina zaradi discipline, ker avtoritete to zahtevajo /starši, cerkev, bog/.

butl Kiss
Back to top
 
 
IP Logged
 
Etrex
5
*****
Offline


Posts: 1511

Gender: male
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #4 - 11.01.2008 at 01:21:18
 
Povem samo to da to clovek ne dela za denar, uspeh,... kot 99,9% delajo ljudje ampak za clovestvo.

In zraven tega se nima za nic vec. Trdi tudi: MISLI in DELUJ po svoje ne da drugi manipulirajo s tabo, bodi svoboden neomejen.

To kar podaja nobenemu ne vsiljuje, le izjavi: Prebavi kar lahko ostalo pusti bo ze. To pove vsak ki je na nekem visjem nivoju.

Besede so besede vsak jih lahko razume drugace, ceprav dojemajo isto.

Ci bi bil to ego bi bilo drugace, recimo sploh ga ne gane, ker ga ne jemljejo resno vrhovni v sloveniji in ostali ljudje. To pa itak naj bi tudi pricakoval, so stvari ki jih ne more vsakdo kar tako na brzino dojet. On je posvetil celo zivljenje temu in to cele dneve!!! In to za nobeno protiplacilo!!!
In ni to nekaj kot si ti mislis en_bk na hitro zmetano in zmiksano, on tega sploh ne objavlja ker verjetno ve kako je to in hoce le pocasi prikazat ce je kdo pripravljen.

Jaz pa sem verjetno res en bik da sem sploh odprl ta post, ker njega ne bos videl tako in sem mu naredil s tem verjetno samo skodo.

Jaz cloveka ne poznam tko direktno, ampak dovolj da mi je nekaj jasno.
Ker drugace ne bi nalepil linka sem gor ker se je tudi meni na zacetku zdelo vseskupaj za lase privleceno in kar nekaj, sploh ker naj bi slovenija igrala tu veliko vlogo in triglav tako pomemben?
Ampak ko sem zacel malo sestavljat sestavljanko se je v meni porodilo malo vecje spostovanje.

Kaj je vesoljni potop in ladja v njem... ni le zgodbica za otroke. Kvantno zlitje: Vse ima svoj zacetek in konec in konec je hkrati zacetek. Od galaksije, ozvezdij do celice, atoma.
Za galaksijo je to ogromna doba za celico zelo majhna. Zemlja naj bi se blizala temu kvantnemu zlitju, on je pac to izracunal(kot popolnoma vse drugo v nulo) in Pravi da je poslan za to za kar pac je.

Poklicite ga ce mislite da je kar nekaj( je tudi tel. st. na strani samo v pismih) , na vse vam bo odgovoril nemudoma brez dosti razmisljanja, ce boste nasli kaksno zanko in si mislili da lahko zavrzete njegovo teorijo ali delcek nje. Pa se potem javite pametnjakovici, potem boste pa tudi mene prepricali da se moti.
Sam kot sem videl ima clovek vse v glavi ne mores ga zaobiti in mu sesuti neke njegove teorije.

Sicer tudi meni ni dovolj jasno vse te njegove slike (v njih lahko dojames bistvo), ampak mi je dovolj jasno da vidim da je clovek nasel nekaj skritega za oko.
Vsi sveti viri, simboli,... govorijo drugace v besedah ali simbolih, ampak  ko jih odkodiras to pomeni dojames, vidis da kazejo vsi v cisto isto tocko.
On se je lotil vse to odkodiravat, na strani so neverjetne kolicine podatkov, za katere mi res ni jasno kako vse je to zlozil skupaj.

Lahko je vse pobirat z raznih virov pa zmetati skupaj, kaj pa iz tega narediti sestavljanko in odkriti bistvo? To pa je nekaj drugega ja.

V nasi dobi naj nebi to se nobeden v popolnosti dojel.

Ste pomislili da smo kot nekaksni zajedalci? Kako bi se pocutili ce bi morali imeti usi na glavi? Vemo pa da je zemlja bitje in kaj delamo? Samo crpamo nic ne damo samo jemljemo.

Kaj univerzum, vesolje ali bog ce hocete jemlje energijo? Tu mislim na materijo. Kaj materijo napajajo kaksne baterije da deluje?

Univerzum (oz. njegov princip) pa kot vemo je v vsakem delcu. Ne potrebujemo goriva nobenih virov energije ki jo moras vzeti od nekje crpati...

Ce je to res bo to najvecja revolucija.

Veliko je clovestvo pogruntalo, tehnologija napreduje ampak se je kaj spremenilo? Resnicno nic, razen tega da smo postali se vecji suznji lastnega ega in se vecji zajedalci vsega okrog sebe s sabo vred.
Tako jaz to razumem. Preberite ce bi radi vec izvedeli, sicer pa kdor je len to prebrat pa zalostno kaj naj recem.

Aja stran je cisto nova, verjetno zato kaksna pravopisna napaka.Back to top
« Last Edit: 11.01.2008 at 17:39:47 by Etrex »  

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.
 
IP Logged
 
M.L.
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 1728

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #5 - 11.01.2008 at 02:40:39
 
Tudi jaz sem prebral nekaj strani, in povem ti, da me nadalnje branje ni več pritegnilo, ker je veliko stvari pomešanih, bistvenih in prihajajo iz blodenj človeške domišlije. Samo nevedni in slepi ljudje lahko nasedejo takšnim motivom, in če ne verjameš me kaj vprašaj in nemuduma ti bom odgovoril, zakaj je tako.

Samo nekaj bi ti še povedal, kar je resnično Božjega se ne meša v ta naš materijalni svet, ampak ostaja v duhovnem, zato že omenjanje neke svoje politične stranke in mešanje v politično vodstvo Slovenije, prežene vso duhovnost in kredibilnost tega zapisa, ki nam ga ponujaš.

Ne bodi slep in ne pusti se slepemu voditi, sicer bosta oba padla v poguben jarek, kajti svetloba je pri Resnici in nikjer drugje. Nikakršnih nad ljudi ni iz Siriusa in ne vem od kod še jih oznajajo, samo ljubezen do bližnjega je najpomembnejša na našem planetu Zemliji, in nič druga ne šteje v vsem vesolju in za odrešenje vesolja.

Tisti, ki nosi v srcu ljubezen do bližnjih, le tisti se bliža Božjemu kraljestvu, le tisti se bliža večnemu življenju, le tisti prinaša mir na to trdo in pusto Zemljo, le tisti odpušča sovražniku, le tisti pomaga za druge nevidnemu revežu, le tisti s potrpežlivostjo prenaša vse neumnosti tega sveta, le tisti bo poskrbel za vse nas nevedne in nam postregel z blagoslovom modrosti in še veliko je tega.

Kdo si upa s tem Prometejevem darilom prihajat k ljudem in govoriti, da je božji, v isti sapi pa še ustanavljat politično stranko. O, kakšna neumnost človeška in nasede ji lahko samo duhovno mrtev človek, ki ne loči
dneva od noči.

Še veliko bi lahko naštel, kar ne ustreza Božjemu, ampak ustreza človeškemu pohlepu.

Še nekaj v vednost; samo na planetu Zemlja obstojamo ljudje z svobodno voljo, v vsem vesolju in nikjer drugje, vsi ostali ljudje različnih planetov v vsem vesolju delujejo po kolektivni zavesti Velikega Duha.
Zato nimajo kaj iskati na planetu Zemlja, ki je določena in edina v vsem neskončnem vesolju za doseganje Božjega otroštva. Lahko se utelešajo na Zemljo, ampak ko so utelešeni na Zemlji, nimajo nič z prejšnim domom ali planetom, ampak se preizkušajo v svobodni volji in stremijo za Božjim otroštvom, kot so si želeli pred utelešenjem na tej Zemlji.

No pa lep pozdrav in veliko veselega srca v preizkušanju svobodne volje, vam želim.
Back to top
 

Vrnimo Življenju življenje.

 
IP Logged
 
Etrex
5
*****
Offline


Posts: 1511

Gender: male
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #6 - 11.01.2008 at 16:20:15
 
M.L. wrote on 11.01.2008 at 02:40:39:
Samo nekaj bi ti še povedal, kar je resnično Božjega se ne meša v ta naš materijalni svet, ampak ostaja v duhovnem, zato že omenjanje neke svoje politične stranke in mešanje v politično vodstvo Slovenije, prežene vso duhovnost in kredibilnost tega zapisa, ki nam ga ponujaš.Tu si pa ga fino usekal mimo.
Vse je bozje, vse izvira iz bozanskega, ga ni materjalnega delca, ki v sebi nebi imel bozansko bistvo.
In materija je le ena nizja stopnja izrazanja bozanskega pa ceprav je privid maya.
Pa zakaj smo pol na temu svetu? Tko malo smo sli na pocitnice iz bozanse dezele? Malo pogledat kaj pomeni nebozansko?

Glej M.L. tudi sam tako razmisljam kot ti... In dosti stvari je ko sem prvic prebral... kaj pa vem cisto mimo se mi je zdelo, ampak ker vem nekaj o cloveku sem se le malo poglobil.
In zavedam se pac da vsega ne vem. Da ce mi kaj ni jasno da se ne pomeni da ne obstaja.

Opazil sem da govori pac v svojem jeziku, neko stvar ki jo pove tako in pomeni nekaj kar jaz razumem drugace a na koncu opazim gre za isto.
Clovek vidi nekaksna navodila, ki jih mora clovestvo ponovno odkriti v razlicnih virih: Sveti spisi, zitni krogi, delovanje vesolja, starodavni simboli, clovesko telo pa kaj vem kaj se vse, kar izzareva princip univerzuma ali bozanskega ce hocete.
Ocitno je nekaj razbral iz tega in vse ga pelje v isto tocko.
Tako jaz razumem.

Zakaj mesanje v politicno vodstvo?

Ce bi prebral do konca bi ti bilo zelo jasno zakaj.

Sploh kdo ve v cemu je smisel tega? Kaj je clovek v resnici odkril? Oziroma bo ponovno odkril? Ja do konca treba prebrat pod razno pa so njegovi osebni zapiski, ki mislim da jih je kar tako prilepil gor ker itak nevem ce bo komu kaj od tistega jasno, ker je osebna dokumentacija.

Ampak njegova namera je ocitna.

Cloveka ze zato spostujem, ker jaz po pravici povedano da bi me tako zavracali bi ze popizdil in vse odjebal priznam...

On pa gleda na vse kot na nevedne otroke, trdi moje orozje je usmiljenje...

Saj tako je to, Jezusa so tudi krizali, ker je govoril bedarije, potem ko so se ljudje ozavestili pa so ga zaceli spostovati.

In sedaj je isto ce kakorkoli iztopas iz krdela, nimas prav, blodis.

Zitni krogi ki se pojavljajo sirom oble ter so iz nekaksnih vzorcev, mislim da ni to kar tako se pojavilo samo od sebe za okras a?. Ja dosti je laznih samo nekateri so avtenticni in verjetno nosijo neko sporocilo v sebi ali so za okras nastali kar sami od sebe?
No mi zna kdo od vas razlozit kaj,zakaj od kod in kaj to pomeni? On mi zna in se vse vklapa mislim da tole ni blodnja aneda?

Ma saj sploh ni vazno, mi je zau da sem sploh odprl ta post, ker njemu to verjetno ne bi bilo vsec, ker bi vedel da je vedno taksen zakljucek ze iz izkusenj.
Pac clovek dela nekaj kar misli da mora(pac vsak ima neko poslanstvo, nekdo se ga loti drugi ne), nekoc mu bomo mogoce hvalezni bolj, kot bi lahko bili za karkoli kar smo do sedaj dobili na tej zemlji.

Pac tu se naj zakljuci, ker konec koncev ne mislim razlagat stvari ki mi niso v celoti jasne.

Pa nadaljujte jokat z posti tipa: Zakaj tako nepravicen svet,  kdaj bomo zaziveli v raju.
Hkrati pa se pritozujte ned idejo da bodo morali bogati dajati revnim, kako je to nesmiselno... Za ego seveda je zelo za duso pa ne. Visja bitja kot so recimo angeli delujejo samo za univerzum ne zase in vsak bo enkrat to dojel.


Jaz vsakemu ki se trudi spremenit ta ne cisto vredu svet na bolje mu le privoscim, no tudi vsakemu posamezniku privoscim le najbolje.
Back to top
« Last Edit: 12.01.2008 at 01:23:16 by Etrex »  

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #7 - 17.01.2008 at 00:19:52
 
Črpano iz vira Prometejevo darilo:

Kje naj danasnji intelektualci iscejo odgovore! Na zemlji ali na nebu? Nikjer! Odgovori so vecno-sedaj tu z nami in v nas samih. Spoznamo jih takrat, ko mine cas nase pokore in ta cas je sedaj tu!
--------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------

Kaj povzroci tako negativen odziv pri bralcih gradiva?

Ko nekdo rece: "Pokori se", se oglasi ta napihnjen ego (ki vodi cloveka v danasnjem svetu) in se vprasa, komu se moram jaz pokoriti, saj sem samostojen, pameten in zelo dobro funkcioniram v vseh okoliscinah.

Toda, ce ti nekdo rece "pokori se", to se ne pomeni, da se je treba pokoriti pred clovekom, ki je te besede izgovoril (tako dojame samo EGO). Pokoriti se je treba samo zivljenju, kajti to je Stvarnikova volja. Vsakdo, ki nam kaj pove dobronamerno, nas hkrati tudi uci. Le besede je treba sprejeti na visjem nivoju zavesti, torej brez ega. Egoisticno razmisljanje nas blokira...v nas pa je nekaj vec...je dusa...dusa pa smo mi v cisti obliki. Ni potrebno razmisljati-nasprotno, treba je ziveti-z duso...In le dusa dojame se tako zahtevne in za ego nesprejemljive besede, da so kazipot do samospoznanja!

Ko izrecem besedo "drevo na mojem dvoriscu", si lahko predstaljate le drevo, katerega lastnosti ste si priklicali v spomin na podlagi lastnih izkusenj. Toda mojega drevesa niste obcutili...to bi se zgodilo, ce bi ga prisli pogledat k meni
in preucili njegovo bitje z vasim bitjem...torej bi bili eno z njim...

Torej pridite in obcutite, kar vam besede ne morejo dati!

Kaj pomaga brati besede g.Alojza, ce vas zaposleni egoisticni um isce povezave z vasimi preteklimi izkusnjami...
poizkusite nekaj novega, poizkusite brati in besede zacutiti brez vpletanja ega...napisano je le vodilo-kazipot do vasega spoznjanja...vsak pa si pot izbira sam...

Dojemajte po svoje, samo da boste dojeli...

Torej berite besede Alojza z duso in ne z egom, ki nas tako ali tako dela nevredne stopiti v vecnost.

Sem, torej sem-vecno sedaj...
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #8 - 18.01.2008 at 21:30:40
 
Prometejevo darilo je namenjeno celotnemu clovestvu.Zavedamo se, da je za intelektualce, ki so jim prali mozgane v obstojecem izobraievalnem sistemu nase pismo skoraj nesprejemljivo. Ravno tako to pismo toliko sprejemajo verniki, ki verjamejo cerkvenim parazitom, ki v resnici nic ne vedo o vzrokih nasega zemeljskega bivanja. Pismo pa ni sprejemljivo tudi za t.i. novodobne ezotericne spekulante, ki z lastnim namisljenim znanjem zavajajo Ijudi. Posteno naj se vsi ti vprasajo, kaj vsi ti dajejo clovestvu, ce izvzamemo njih same? Zakaj smo kot civilizacija dobesedno v riti ?!!Pismo ni sprejemljivo tudi za kapitaliste, ki si na neposten nacin kopicijo bogastvo. Isto se z vsebino nasega pisanja ne more strinjati nobena oblast. Oblast je nepravicna izraba izvorne enakosti vseh Ijudi v sluibi oblastnikov. Za koga je potem Prometejevo darilo sprejemljivo?

Za vse lacne, izkoriscane, trpece, nevedne in za vse tiste, ki dvomijo in iscejo resnice nasega zemeljskega bivanja. E -stran je odprta od bozica 2007, mnogi med vami jo ze sodite po lastnih merilih. Pa ste se zmozni vprasati, ali so vase sodbe verodostojne in na mestu? Kaj je v narobe svetu lahko pravilno? Vsi se boste strinjali, da je v bistvu resnica samo to, da smo samo zavedna bitja, ki imajo moznost izrazanja osebne svobodne volje v okviru zapovedanih in omejenih druzbenih normah. V bistvu je vse narobe, ce vemo, da obstaja vesoljna resnica nasega zemeljskega bivanja, ki pa jo le redki poznamo. In ti imamo nalogo vam pokazati in odkriti to resnico. Odlocitev ali jo boste sprejeli ali zavrgli pa je vecno-sedaj vasa osebna odlocitev. Vedite kdor sodi nepoklican nase delo, bo kot poklican tudi sojen!

Nekateri med vami so si vzeli pravico sodbe ko trdijo, da je nase delo nekaksen kolaz
ze poznanega. Mi jih vprasamo? Ali so res nase pismo prebrali in pregledali v celoti? Naj odgovorijo! Kje kdaj in kdo je izpisal enacbo enotne vesoljne naravne zakonitosti mase, energije, prostora t.casa *zivljenja?
Kdo je pokazal poenoteno telo-kocke-krogle? Kdo pozna INmept* akumulirano in RImept*realizirano vrednost vsake X pojavnosti mept*,ki se vecno-sedaj navzven izraza enotno skozi vsako X mept*?
Kdo kje in kdaj je opisal dejstvo, da se s kvantnim prehodom AIfa Omega obeh vrednosti med seboj znotraj vsake X vrednosti v bistvu enotua X vrednost mept* VECNO-SEDAJ V NICEMER NE SPREMENI !?
Kdo kdaj in kje je obrazlozil vesoljno dimenzijo mept* vecno-sedaj?
Kdo kje in kdaj je izrisal mept* zivljenjsko obliko galaksije, osoncja, atoma, kvarka? Kdo kdaj in kje je povedal kaj predstavlja crna luknja znotraj galaksije? Kaj predstavlja planet Jupiter znotraj nasega satelitskega osoncja? Kdo kdaj in kje je povedal, da Merkur in Venera nista planeta nasega osoncja, ampak sta zgolj satelita Sonca! Kdo je povedal, da so zemeljske vode akumulirana vrednost Zemlje? Kdo kdaj in kje je opisal galakticni cikel, cikel osoncja in cikel Zemlje? Kdo kdaj in kje je povedal od kje izvira sveta zapuscina clovestva? Kdo je opisal vzroke nasega izgona iz raja Galakticne soncne dinastije clovestva? Kdo je utemeljil, da Darwinova teorija ne drzi in tudi povedal zakaj? Kdo kdaj in kje je razumel enojno trojno vez in dvojno trojno vez, vseh in vsake X pojavnosti mept* in kdo ve, kaj to sploh pomeni? Kdo, kdaj in kje si je upal javno razkriti Einsteinovo teorijo in obrazloziti zakaj je popolnoma napacna? Kdo kdaj in kje je povedal da je elektromagnetna sila nosilna sila vseh sil, ki je socasno vzrok in posledica vecno-sedaj socasnih vrednostnih prehodov znotraj vsake X pojavnosti od kvarka do galaksije brez izjem??! Kdo kdaj in kje je obrazlozil, da vesolje umira in se socasno rojeva na nivoju galaksij in socasno na nivoju vsake X pojavnosti mept*? Kdo kdaj in kje je obrazlozil, utemeljil samo ohranitev, samozadostnost in samo
delovanje vecno-sedaj, vsake X pojavnosti mept*?? Ljudje se teh pojmov ne poznate in ne razumete, ne pa da bi jih lahko sploh razumeli, razlagali in sodili!!
Kdo kdaj in kje je resil uganke piramid, zirugatov, Stonehenga in vseh ostalih starih megalitskih struktur, ki zaobjemajo celotno tempeljsko gradnjo!?
Tisti, ki je resnicno prebral nase pismo bo spoznal vse te resnice! Kdo kdaj in kje je utemeljil, da so trenutne klimatske spremembe na Zemlji posledica galakticnega letnega casa? Kdo kdaj in kje je povedal, da nasi mozgani delujejo na EM valovanje stirih letnih casov galaksije in da je od letnega casa galaksije odvisna prostornina nasih mozganov? Kdo je povedal, da smo Ijudje izpostavili in izpostavljamo vecno-sedaj ciklicno celotno reprodukcijsko verigo zemeljskega *zivljenja?
Kdo kdaj in kje je obrazlozil zemeljske magnetne silnice? Kdo kdaj in kje je podvomil v Curijevo tocko 730°C razpada magnetizma, ce je magnetno polje Zemlje ujeto v razpon od -60 do plus 60C ob povprecni temperaturi med 11-14°C. Ce se zemeljska povprecna temperatura poveca za 5C stopinj to avtomaticno pomeni razpad zemeljskega magnetnega polja. Kdo kdaj in kje je povedal, da ima clovek razpon magnetnega polja komaj dobrih 10°C  ob konstanti 37°C. +/-5°C odstopanja pomeni konec delovanja cloveskega magnetnega polja. Vzrok je podhladitev ali pa presezek telesne temperature! Curijeva tocka velja za Fe magnete. Ostale pojavnosti mept* imajo razlicen razpon magnetnega polja! Kdo kdaj in kje je to lahko Ze povedal, prebral, vedel?

Kdo kdaj in kje je razkril povedal, sporocil, prebral, da ima clovek socasno akumulirano in realizirano misel? Kdo je obrazlozil pojme dusa-duh-telo? Kdo kdaj in kje je povedal, da je vsaka nasa smrt socasno nase novo rojstvo? Kdo kdaj in kje je povedal zadnjih 21000 let zakaj ima zivljenje podvojeno trojno zrcalno vez DNK molekule, ki mu omogoca reprodukcijo? Kdo kdaj in kje je povedal, da se *zivljenjska reprodukcija celotnega vesoljnega *zivljenja vecno-sedaj vzdrzuje po clovestvu? Kdo kdaj in kje je povedal, da je *zivljenje na vsakem osoncju, ki je starejse od tri milijarde let od njegovega zadnjega kvantnega prehoda (zlitja) izpostavljeno po cloveku!!
Kdo kdaj in kje je opisal naso Galakticno Soncno dinastijo, ki nas je izgnala na Zemljo? Kdo kdaj in kje od Slovencev ve, kaj pomeni Crni panter Karantanije? Kdo od Slovencev ve, da je izrocilo Karantanije in slovenstva, poslanstvo in ne narodna pripadnost? Kdo od Slovencev ve, da smo zadolzeni, da celotno zemeljsko civilizacijo popeljemo v novo zIato dobo? Kdo kdaj in kje je to povedal razen nas?
Kdo kdaj in kje je povedal prebral, da poznamo znotraj galakticnega telesa (galaksije so najvecja nebesna telesa, ki jo sestavljajo planetarna, satelitska osoncja in crna luknja!!! Kdo, kdaj in kje je povedal, da so satelitska osoncja celice galakticnega telesa, planetarna osoncja pa organi galakticnega telesa,crna luknja pa predstavlja socasno prisotno fotonsko, akumulirano, galakticno vrednost, ki si casovno povecuje gravitacijski vlek, kar omogoca galakticne cikle na 120 milijard let socasnega samoumiranja in rojevanja. Povprecna zivljenjska doba galaksije od cikla do cikla zlitja je 120 milijard let. Vesolje socasno umira in se rojeva na nivoju galakticnih teles!!! Kdo kdaj in kje je opisal cikel satelitskih osoncij znotraj galakticnega telesa? Kdo, kdaj in kje je obrazlozil, da tako kot mi na 7 let menjamo celice tako jih tudi galaksije!!? Kdo, kdaj in kje je lahko to ze prebral, da lahko nase darilo imenuje kolaz ze poznanega??? Temu, ki tako trdi se je verjetno kaj cudnega sanjalo!!
Kdo, kje in kdaj je obrazlozil *zivljenjski pomen zlata za nas? Kdo je obrazlozil pravo vrednost zlata za nas? Nek sanjac je nekje sanjal, da je zlato pomembno za izpostavljanje atmosfere na nekem planetu znotraj nase galaksije! To je bedarija in ne nase pisanje!! Kdo kdaj in kje lahko ovrze in je ovrgel vse teorije od Homerja naprej do danasnjih znanstvenih teorij? Mi edini in vecno-sedaj edini! Tisti, ki racunajo, da je


atomska energija prihodnost clovestva, so v veliki zmoti. To je Demekljev mec nad celotnim zemeljskim *zivljenjem? Kam smo torej prisli s svojim osabnim umom? Prisli smo v rit, ko ne vemo kako naprej ob vecni atomski groznji in klimatskih spremembah, ki nam grozijo s propadom!

Problem, ki ga imamo je moralen. Mi smo namrec brezpogojno zavezani sluiiti *Zivljenju, pa ce se je to pokazalo se tako nevredno!
Kdo kdaj in kje je opisal vzroke narascajoce zivljenjske depresije ljudi? Nihce, ker nihce ne ve in ne pozna vzroka! Problem je v moski realizirani energiji, ki ne more vec slediti akumulirani zenski energiji! Vzrok je vse vec gejevske populacije, neplodnih parov in razocaranih ter ljubezensko nepotesenih ljudi.
In fic firic, ki trdi, da je nase pismo blef, naj spregleda svoj napuh, nevednost, osabnost in nezmoznost razumevanja lastne biti. Naj bo vesel, da nekdo misli na njegovo stisko in da ta deluje na tej Zemlji ravno zanj.
Ce takemu osabnemu samovsecnemu fic firicu obrazlozimo, da je vecno-sedaj ziv, bo gledal kot vol v nova vrata in se oziral kam naj se prime, da ga ne bo kap! A sodil bi ta fic firic, tiste, ki ga odresujejo iz kazni, ki si jo je sam nekoc pravicno zasluzil! Na Zemlji ni nedolznega! Vsi smo bratje in sestre istega rodu. Eni to zato, da vas odresujemo, drugi ste zato, da vas odresimo! Ce nam reecte »hvala ni potrebno«, bomo mi vsekakor spostovali vaso voljo. Samo vedite ostane vam samo jok in stok in skripanje z zobmi v trenutku resnice, ki se neizbezno bliza po naravni poti brez nase pomoci!!!

Mi smo vase *zivljenje in garancija, da boste odreseni pred gorjem, ki prezi na vas!! Zlo in dobro bijeta vecno-sedaj vesoljni boj. Od nas je odvisno na kateri strani smo v casu odlocilnega galakticnega spopada med njima!!! Razumes fic-firic, ki sodis pred odlocujoco sodbo!
Fic firic povej, kdo ti bo dal Vecno-Luc, da bos lahko fizicno zapustil Zemljo ob njenem potopu? Jo bos dal ti nam, ali mi tebi? Ali sploh ves kaj je Vecna luc-ladja bogov, Agregat EL-Eliona, ki angelom moc in ime daje? Ali ves da bos v njemu tisoce let bival, potoval in sluzil *Zivljenju in ne sebi tako kot danes to na Zemlji. Ce bos v casu sodbe izrazil svobodno voljo in zeljo, da si zelis spreobrnitve in odresitve, bos lahko hodil po nasih poteh!
Kaj vam sedaj ostane? Ostane vam zgolj to, da se cimbolj trudite, da bi razumeli in spoznali, kaksno resnicno vrednost pomeni nase pismo za vase *zivljenje in za celotno zemeljsko *zivljenje: Za to *zivljenje niste nikoli znali skrbeti kot dobri skrbniki, ampak ste bili zgolj unicevalci in tirani, ki si zagajo vejo na kateri zivijo! Zakaj? Zato, ker ste nevedni po lastni krivdi. In nevedni bodo zaradi vesoljnih modrecev postali ponovno pravicni in eticno zavezani skrbniki celotnega vesoljnega *zivljenja.
Fic- firic, si se pripravljen soditi, tiste ki tebi oproscajo tvojo neargumentirano nadutost in samo vseenost? Vsaka nasa trditev in navedba se lahko takoj, kdajkoli in kjerkoli vecno-sedaj, takoj prakticno preveri. In takrat se bo pokazalo, kdo je lahko sodnik in toznik in kdo je obtozeni!

L.P.
Alojz, ki oživi sfingo...
Back to top
« Last Edit: 19.01.2008 at 10:35:30 by Alojz in Sandib »  

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
Etrex
5
*****
Offline


Posts: 1511

Gender: male
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #9 - 19.01.2008 at 02:13:48
 
Zgoraj napisano je od avtorja strani Alojza. Ne ni to kar mislite da je, ni nekaksen tip cloveka ki bi crpal vire iz interneta in se kr neki poigraval.

Cloveka ima samo to v glavi in ves dan dela samo za to.

Ce sploh kaj razumejo pametnjakovici ki so prejle pametovali naj se zdaj izkazejo.

Saj ni treba da kdo komu sodit pa nevem kaksne bedarije, prvo se vprasajte kaj sodite in tu je ocitno kdo se dela nekega sodnika.

Mislim da bi moralo biti vsakemu bedaku jasno: PRVO PREVERI POL PA SODI IN SE DELAJ BEDAKA IZ SAMEGA SEBE! SAJ VES KAKSEN JE OBCUTEK CE KDO TO STORI TEBI?
Back to top
 

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.
 
IP Logged
 
Etrex
5
*****
Offline


Posts: 1511

Gender: male
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #10 - 19.01.2008 at 02:47:04
 
Pa se ena misel mimo katere ne morem...

Saj vem v cloveski naravi sta dva pola in ko pade eden v skrajnost, kot je v temu primeru tukaj.

Ce te nekdo pljuva se avtomaticno obranis...

Zamislite si svet v katerem bi ti vsakdo ponudil roko, gonilna sila vsega ali stvarnost sama le odloca na podlagi tvojih odzivov, torej v bistvu se vedno odlocas zase samo ti.

Pa tudi ta forum je odprt v dobrobit tega

Mislim da bi bilo lepo da bi bile na enemu topic-ku samo vprasanja in razlage brez  pljuvanja ki ne koristi nicemur.

Ce vidis nekje faljeno teorijo, pa enostavo to lepo razlozis cloveku zakaj je tako.

Mislim da bi morali otroke ze v vrtcu uciti tako.
Back to top
« Last Edit: 19.01.2008 at 16:22:26 by Etrex »  

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.
 
IP Logged
 
Boštyxz
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 5859
Slovenija
Gender: male
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #11 - 19.01.2008 at 10:54:46
 
Okej, dobro torej, ... sem že mislil, da bi (  Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed )  tole vseskupaj, pa sem se zadnjega trenutka tega zadržal .
Edino škoda, da tega nisem prebral že takoj, na začetku , prvi dan .
In, torej, da povem , da se mi zdijo one definicije okrog naših duš precej, zelo, preveč, premočno, zgrešene, sfaljene, nelogične, napačne .
Kaj bo to sedaj ???
Ali ima zagovornik/pisec še kaj za dodati v svojo obrambo kot zagovor ?
Ker, drugačeeeeeeeeee ,  Grin Grin Grin Lips Sealed ... Lips Sealed Cool
... bomo nadaljevali drugič  Cool (  Wink )
+lep dan, še naprej ...

Back to top
 
 
IP Logged
 
Etrex
5
*****
Offline


Posts: 1511

Gender: male
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #12 - 19.01.2008 at 14:17:10
 
Da ti se enkrat razlozim .

Clovek je vse to sam preveril kar je napisal.

Danes je tako... internet in drugi mediji so tako mocni in so ocitno postavili nekaksen okvir tudi tu.

Pa ne se prehitro smejat, saj verjamem da ti je nekaj smesno ce tega ne razumes.
Stvar samo hitro preletis primerjas s svojo trenutno superjorno stopnjo inteligence in z trenutnimi vzorci zacepatenimi v glavi, zamahnes z roko ces: haha jaz sem pameten in vem da se ne rabim poglobit v to ker ze itak vem da vse to ni res oziroma ne drzi.

In tu se lahko opeces. Gres cez cesto ne da bi pogledal levo in desno, ker ti tvoja logika pravi: ma kaj ces gledat saj vem da ni avta. In potem se sprasujes zakaj toliko smrti na cesti... ah ja saj res, s tem sploh ni nic narobe.

Ze na strani vidis da ne gre za nekega taksnega cloveka. Clovek je vse na roke pisal, risal( Mislim da nima niti nita).

Da se nekaj tako trudis pa mogoce celo 2x toliko kolikor ste vi na svetu( tisti ki pametujete).

In lepo je razvidno da se ne dela za nic vec. Se ne dela kot vi ega osvobojeni, razsvetljeni posamezniki.

In da v temu casu ko vi neki bluzite in pogrevate, je clovek dejansko se za nekaj potrudil(pa trudil ne zase, za clovestvo) in to hoce pokazat sirsi javnosti.

Verjame da je on kljucnega pomena. Pa se egovski prevod: Da je njegovo poslanstvo kljucnega pomena.

In se enkrat gotovo da neko stvar ki jo jaz tako razumem jo razume on drugace.
Saj tako je narejeno recimo sveto pismo, kar skriva v sebi ne more povedat z besedami ko pa dojames tiste zgodbice za otroke z duso pa ti je nekaj jasno.

In tocno to se je dogajalo skozi zgodovino, nekdo ki je v nekem momentu izstopal, je bil bedak.

No hvala bogu te danes lahko samo popluvajo in ne zakurijo in pribijejo kot vcasih, ampak se vedno gre za iste ovce.

To so tisti ki so najbolj pametni. Tisti ki ze po enem stavku hitrega branja vidijo stvari dejansko taksne kot so.
In se ne vjame z njihovo logiko, ker je itak ona do konca izpopolnjen vesoljni racunalnik.

Pa ce vse vemo pol kaj smo se v fizicni realnosti???

Jaz osebno mislim tako: tudi ce se v 50% moti, je se vedno tu ena svetovno pomembna stvar, ki bi popolnoma preobrazila zivljenje.

Za tistih 50% pa jih ne morem zavreci, dokler jih dejansko ne preverim.
Pa vem da kljub temu da desetic ze ponavljam eno stvar, se bo spet najdu kdo ki bo brez najmajnjsega znanja o temu nekaj sral cez to.

Saj ni problema zavrzi teorijo, pa zavrzi jo s svojo nadmocno logiko, ce ze drugace ne.
Ok to bi se razumel, me ne neko egovsko napihovanje, tega pa ne razumem.

In ne da se mi vec pisat ker imam obcutek, kot da bi pisal otrokom iz vrtca ki me samo podjebavajo v glavo, medtem ko jim hocem nekaj pomembnega povedat: Dobro je pogledati levo in desno, potem pa bodi preprican z jasnino ki si si jo sam ustvaril in je le tvoja lastna.

Cetudi ti jo kdo zanika, se se vedno smehljas v sebi.
Back to top
« Last Edit: 19.01.2008 at 15:37:29 by Etrex »  

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.
 
IP Logged
 
Nahate.d
Ex Member
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #13 - 19.01.2008 at 14:34:26
 
Alojz in Sandib wrote on 18.01.2008 at 21:30:40:
Fic firic povej, kdo ti bo dal Vecno-Luc, da bos lahko fizicno zapustil Zemljo ob njenem potopu? Jo bos dal ti nam, ali mi tebi? Ali sploh ves kaj je Vecna luc-ladja bogov, Agregat EL-Eliona, ki angelom moc in ime daje? Ali ves da bos v njemu tisoce let bival, potoval in sluzil *Zivljenju in ne sebi tako kot danes to na Zemlji. Ce bos v casu sodbe izrazil svobodno voljo in zeljo, da si zelis spreobrnitve in odresitve, bos lahko hodil po nasih poteh!


Kot duše smo že večni in neumrljivi, zakaj bi potem morali fizično zapustiti zemljo.  Questioning

Ob fizični smrti ne umremo mi, umre samo telo.  

Seveda se potopov in podobnih zadev  ljudje bojijo ( v glavnem gre vedno za strah pred smrtjo- izgubo telesa  ), le zaradi vezanosti na svoje telo.  

Zavest je pomembna zdaj ta trenutek in v času smrti.

Lep pozdrav   Smiley
Back to top
 
 
IP Logged
 
Etrex
5
*****
Offline


Posts: 1511

Gender: male
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #14 - 19.01.2008 at 14:53:00
 
Quote:
Alojz in Sandib wrote on 18.01.2008 at 21:30:40:
Fic firic povej, kdo ti bo dal Vecno-Luc, da bos lahko fizicno zapustil Zemljo ob njenem potopu? Jo bos dal ti nam, ali mi tebi? Ali sploh ves kaj je Vecna luc-ladja bogov, Agregat EL-Eliona, ki angelom moc in ime daje? Ali ves da bos v njemu tisoce let bival, potoval in sluzil *Zivljenju in ne sebi tako kot danes to na Zemlji. Ce bos v casu sodbe izrazil svobodno voljo in zeljo, da si zelis spreobrnitve in odresitve, bos lahko hodil po nasih poteh!


Kot duše smo že večni in neumrljivi, zakaj bi potem morali fizično zapustiti zemljo.  Questioning

Ob fizični smrti ne umremo mi, umre samo telo.  

Seveda se potopov in podobnih zadev  ljudje bojijo ( v glavnem gre vedno za strah pred smrtjo- izgubo telesa  ), le zaradi vezanosti na svoje telo.  

Zavest je pomembna zdaj ta trenutek in v času smrti.

Lep pozdrav   Smiley


Vidis to pa je ze lepse vprasanje in tudi pri meni ravno ta tocka zbuja negativno odzivanje in zakaj tako misli.

Se vidi da je nekaj energije v temu postu ne samo zamah z roko.

Drugace sem dosti taksnih kamnov spotike presel in opazil da pac clovek govori kot to zna.
Jaz bi to isto povedal drugace, ki bi tretji dojemal spet drugace.

Ampak vemo kako ego hitro prekrije edino resnico.

In ker clovek zivi za to ni vrag da nam ne bo "poskusil obrazlozit" tega vprasanja ki krese iskre med dvemi nasprotujocimi teorijami, kaj dejansko je.

Jaz nevem, ce Alojz to misli dobesedno, ali samo simbolicno v nekem smislu.

Nahate.d se mi dopade da je prvi post ki je v njemu nekaj cloveskega.

Drugi so brez razmisljanja porinili cloveka v prepad in se istocasno horunsko smejali, ti si se v nekem smislu priblizala in PREVERILA.

Spostovanja vredno za razliko drugih.


Drugace pa resnicno tezko vprasanje zakaj bi se bali...V bistvu mislim da narobe razumemo ker v nekem smislu bati se nam ni treba nobenega.

Nevem no, ce bos za primer v potaplajoci ladji, kaj bos stal in rekel: Naj bo kar bo itak bog skrbi zame, jaz se ne rabim nic bat ker bo vse vredu z menoj?

Ali bos pricel takoj z resevanjem svojega zivljenja? (mimogrede: ce pride nekdo s colnom mimo, pa bo samo on odlocal ce te sprejme na svoj coln. Lahko upraviceno sluti da te ne sprejme ker bos ogrozal obadva.)

To je cista realnost to se ti lahko zgodi vsak trenutek. Zakaj imas roke in noge?

Mislim da je to logika prvinske narave, ki jo je pokvarilo neko novodobno kvazi duhovnistvo.

Jaz osebno vem, da se mi ni treba prav nic v zivljenju bati.

Ampak to ne pomeni dobesedno... oziroma lahko pomeni dobesedno ce razlikujes vednost in strah.

V temu primeru je strah res nekoristen, ker ves da je vednost tista ki je dobra.

Drugace ta svet je dobil nekaj samo s trudom in voljo in nikakor drugace.

Back to top
« Last Edit: 19.01.2008 at 17:45:46 by Etrex »  

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 3 ... 764