Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 636 637 638 639 640 ... 764
(Read 1499122 times)
balincek
1
*

I Love YaBB 2!

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #9555 - 23.05.2010 at 19:09:14

Ja, tale Dreammer  je pa res na napačno kretnico zapeljal. Da ti gre tkole srat po temle forumu, pa pol še dol na jug flancat traparije. Mislm, Dreamer dej mal se zamisli  nad svojim početjem, oziroma prav bi blo, da se skenslaš s tega foruma dol. Čimprej !!!
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #9556 - 23.05.2010 at 19:14:28

Zakaj pa misliš, da poudarja, da smo zmanipulirani..Zato, ker je to njegov namen, saj je sam največji manipulator.

Pa da ne boste mislili, da je to njegov osamljeni primer.. Smiley
Je kar precej aktiven v tej smeri.
Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #9557 - 23.05.2010 at 19:27:25

Nevem spet sm mal premisli pa dej nemores se tako obnasat , rad bi neke besede nasel primerne pa mi edino otrocje pride na pamet , ubogi revcek je tako uzaljen od teh par besed ki jih njegov ego ne prenese da zdaj joka tam okol pa tozari ,bemti kam gre ta svet ce so to znaki dviganja zavesti pol bomo pa se svasta vidli na tej nasi zemljici : )
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #9558 - 23.05.2010 at 19:31:35

Quote:
ubogi revcek je tako uzaljen od teh par besed ki jih njegov ego ne prenese da zdaj joka tam okol pa tozari

On je že celo življenje užaljen.

Vendar ni bistvo v jokanju, ampak bi rad nekaj dosegel, pa ne more, ker mu drugi stojijo na poti. Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9559 - 23.05.2010 at 19:36:30

Že dolgo vem,da je v slabem tudi kaj dobrega.Tako da Dreammer naj nas k'r osira v bistvu sebi škodi.Naj uživa,če res uživa v kar pa dvomim-Obžalovanja vreden osebek.Nič več! Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

ego-3p
5

Reply #9560 - 23.05.2010 at 19:45:01

Sej tako kot pravita. Nekaj bo dosegel ,pa ce recem da je to njegovo obnasanje slabo bo na konc svojga tripa spoznal tisto kar je dobro v tem slabem , pr takih spoznanjih si se sam cez cas presenecen : )
Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #9561 - 23.05.2010 at 19:49:14

Alojz in Sandib wrote on 23.05.2010 at 19:36:30:
.Naj uživa,če res uživa v kar pa dvomim Wink Wink

Nekako mora nafutrat svoj jokajoci ego , to je sam trenuten uzitek . Ce nebo sam v sebi razcistil jih bo nekje drugje spet dobil pa bo spet jokal cel sokiran.
Back to top

IP Logged

Dreammer
4

I Love YaBB 2!

Reply #9562 - 23.05.2010 at 20:35:48

balincek wrote on 23.05.2010 at 19:09:14:
Ja, tale Dreammer  je pa res na napačno kretnico zapeljal. Da ti gre tkole srat po temle forumu, pa pol še dol na jug flancat traparije. Mislm, Dreamer dej mal se zamisli  nad svojim početjem, oziroma prav bi blo, da se skenslaš s tega foruma dol. Čimprej !!!

Takrat ko gre Lojz dol ki tukaj zganja vraga in nič prej ne grem!!!

Za mene po mojem je Lojz za odstrel ker če je kdo tukaj glavni manipulator je to on!!!

Lepo vas je že vlekel za nos in naplahtal ves ta čas svojega obstoja tukaj in še lepše vas bo v prihodnje .... hahahhh  verjamete železni škatli z odpadnim oljem robotu ki so ga sklamfali falirani študentje ki so delali 10 x popravca iz robotike I   hahahahhh hahahhh  lol to je to
Back to top

IP Logged

Dreammer
4

I Love YaBB 2!

Reply #9563 - 23.05.2010 at 20:40:24

Alojz in Sandib wrote on 23.05.2010 at 18:10:04:
ja in wrote on 23.05.2010 at 18:00:27:

Ja in Najlepša ti hvala za to informacijo!!! Kako lahko ta človek sploh serje! Sedaj me že z demoni naslavlja.Takoj ko je prišel sem zavohal jeguljo v njemu.Vsi forumaši si lahko preberete Dreammerjevo poštenost in etičnost! Sedaj smo že na hrvaških forumih  demonizirani!!!! Ej Dreammer-vesoljski skretničar!! Ja in -hvala za tole!! Smiley Smiley

Super da ti je všeč!  vidiš kako si popularen Lojz demonski manipulant nr. 1   hahahahhh

me zanima če bi na tem hrv ti tudi tako udarjal po temah o vesoljcih a bi a??
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9564 - 23.05.2010 at 20:42:44

Dreammer wrote on 23.05.2010 at 20:35:48:

Za mene po mojem je Lojz za odstrel ker če je kdo tukaj glavni manipulator je to on!!!

Lepo vas je že vlekel za nos in naplahtal ves ta čas svojega obstoja tukaj in še lepše vas bo v prihodnje .... hahahhh  verjamete železni škatli z odpadnim oljem robotu ki so ga sklamfali falirani študentje ki so delali 10 x popravca iz robotike I   hahahahhh hahahhh  lol to je to

DRe-ammer

In kaj je to? Tvoja obžalovanja vredna maščevalnost in pritlehnost.Imaš kakšen robček pri roki? Obriši si svoje ego solzice!!! Saj te ima mamica rada- jokec mali!!

Kako je kaj na Hrvaškem? Bo tvoj referendum o Prometejcih uspel tam? Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

Dreammer
4

I Love YaBB 2!

Reply #9565 - 23.05.2010 at 20:50:45

Alojz in Sandib wrote on 23.05.2010 at 20:42:44:
Dreammer wrote on 23.05.2010 at 20:35:48:

DRe-ammer

In kaj je to? Tvoja obžalovanja vredna maščevalnost in pritlehnost.Imaš kakšen robček pri roki? Obriši si svoje ego solzice!!! Saj te ima mamica rada- jokec mali!!

Kako je kaj na Hrvaškem? Bo tvoj referendum o Prometejcih uspel tam? Smiley Smiley

hvalabogu da ne verjamejo čvekarijam železne škatle z imenom Lojz  hahahhhh  prav fino je tam ja za razliko od tukaj

solzice sem ti pa v topiču Spami in pravila foruma  .....  obrisal kjer si javkal  malo prej in se smilil svoji srenji tukaj ki si jo pokvaril s svojimi kozlarijami  hahahhhh  revček  si ni kaj   hahahhh  lol
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9566 - 23.05.2010 at 20:55:58

Ma, Alojz, pusti mulca butastega, naj se joka in zganja histerjo

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9567 - 23.05.2010 at 20:57:34

Dreammer

A se že sliši kakšna sirena tam okrog tebe? Beži tabeli gredo po tebe -prisilni jopič nosjo s seboj.Tam na Hrvaškem glih ni bilo nekega odziva na tvoj jok!!!Še ne poznaš Prometejevega mita? Si moral brskat tam po netu.Si ja tako razsvetljen! Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9568 - 23.05.2010 at 21:00:58

Quote:

Lp,Igor

Imaš prav Igor! Vseeno bi pa rad zvedel kaj mi bo ven zjokal.
Dober,da me par dni ne bo doma. .Sedaj mu bom pomagal še malo jokat in mu brisat nosek. Smiley Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #9569 - 24.05.2010 at 09:01:46

Alojz in Sandib wrote on 23.05.2010 at 21:00:58:
Quote:

Lp,Igor

Imaš prav Igor! Vseeno bi pa rad zvedel kaj mi bo ven zjokal.
Dober,da me par dni ne bo doma. .Sedaj mu bom pomagal še malo jokat in mu brisat nosek. Smiley Smiley Smiley

Ne vem, če bi šli v to, kdo je butast in kdo ne: al tisti, ki trdi, da telo ustvarja zavest, al tisti ki misli, da razume peščenega učitelja J. Krishnamurtija in potem zadovoljno druge ocenjuje iz svojega namišljenega prestola?

Recimo da bi sodbe kdo je butast in kdo ne raje pustili za kak drug čas ...
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Pages: 1 ... 636 637 638 639 640 ... 764