Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 523 524 525 526 527 ... 764
(Read 1500059 times)
El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #7860 - 01.02.2010 at 12:00:12

Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 10:45:18:
  Središče življenja je življenjski duh,kjer je misel vsebina tega duha. Sedaj pa lepo na pručko in študiraj?
Središče je življenjsko izmenično EM valovanje tvoje biti-življenja.Samo življenje ima vsebino-misel ki je vsebina tega tvojba EM tokokroga-žiljenjskega!!!!
Ta tokokrog pa izmenično valovi iz  čutil na um- zavest zunanji notranji iz zavesti na um in sočasno obratno. Tako da center življenja je ravno življenjski duh v tvoji živi biti-ko te ni ta duh postane mrtev-elementaren brez misli. Še kaj ni jasnega?

Vidiš kako globoko zagovarjaš tiranijo Ega (ki se, by the way, zelo izraža prek tvojega načina komuniciranja oz. pomanjkanja komuniciranja).

Ti praviš, da je samozavedanje v nas center življenjskega duha, misel je pa vsebina tega "življenjskega duha". Lepa reč, Realijanec Alojz, veliko bolj umirjenih in nepopadljivih ljudi pa pravi, da je misel tista, ki ustvarja ta navidezni center/Ego, torej ta tvoj "življenjski duh", in ti praviš kako fin je ta center. Pa sploh ne veš, da ta "center" sploh ni potreben, da lahko organizem zadiha v celoti šele brez tega centra, ko ti čutiš, da tebe samega več ni, ampak je samo tisto kar je vedno bilo, in tisto kar ti praviš, da je misel brez vsebine v resnici pomeni, da organizem ni več pod tiranijo misli, ki ustvarja navidezni ego center.

Zdaj pa ti pridi v uk k meni, ker te ta tvoj center še vse preveč jebe v glavo in hočeš ta center na vsak način ohraniti, s tem da se samo občasno spustiš na nivo "neoplojenega jajca". S tem samo ohranjaš svojo lažno identiteto in meni sproročaš, da si navaden strahopetec, ker se ne upaš povsem razpustiti v "elementarnem niču", ki bi v celoti prevzel tvoje življenje in bi res bil prosti tek, ne pa da se takole repenčiš in te je strah kdaj bo kdo užalil "tvojo drago osebo".

Alojz, strahopetec si, ne upaš se iti 100% v elementarno, ker potem bi izgubil svoj status Prometejskega mesije! Zdaj pa povej, če ni res, in verjetno tudi misliš, da če bi to storil bi pa umrl oz. nehal obstajati. Jaz pa vem da ne, tvoja osebnost oz. tvoja oseba bi se razgradila življenje bi šlo pa naprej samo od sebe brez tvoje interference. Ta navidezni center, ki ga ustvarja tvoja misel zate, da možgani umetno zgradijo nek avtonomen center sredi vesolja, bi se razblinil in ti ne bi več kokodakal o Elohimih na tem forumu, živel bi pa naprej in to še 100% bolje in lažje in vse, samo neumnosti o tvoji lastni "odgovornosti" do vesolja bi se razblinile.

Tako, LP.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7861 - 01.02.2010 at 12:08:56

titud wrote on 01.02.2010 at 10:43:41:
El Pesnik wrote on 29.01.2010 at 15:27:40:
Zanimivo kako lahko obrneš. A s tem ko bi ti šel v meditacijo bi pomagal meni, al kako? Sploh pa kako lahko pristopiš v tišino svoje biti z nekim ciljem? Saj cilj meditacije je ravno v tem, da ti 100% čisto dojameš svoje bivanje, ne pa da svoje bivanje narediš za nekaj drugega. Naš osnovni problem pa je seveda v tem, da ne poznamo svoje eksistence. In meditacija ni nič drugega kot poglabljanje v bistvo svoje eksistence. Kako lahko napišeš, da boš s poglabljenjem v svoje bistvo pomagal meni? Ne gre.

S tem, da skozi meditacijo dobim neko celostno izkušnjo bivanja, ne dobim hkrati pooblastila, da si misel lahko prilasti to izkušnjo celosti za predmet analize, saj  ta izkušnja celosti izgubi svojo kvaliteto in postane nujno predmet negacije. Logičnega/dialektiktičnega   utemeljitvanju  neke teorije (npr. o razvoju  zavesti) skratka ni mogoče argumentirat  z izkušnjo celosti, ampak je kljub njej (ali pa prav zaradi nje) treba vztrajat na logično/dialektičnem polju utemljevanja neke teorije.

O vlogi mistične izkušnje celosti/enosti (spontane ali izzvane z meditacijo) mitja peruša  v znanosti  lepo polemizira gregor tomc tukaj:
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1013506093/75

Titud

Izgleda,da bom moral svoje mnenje o tebi korenito spremeniti.Vse boljši si!!!!

Sedaj ti bom razložu zmoto Peruše in Tomca!!!

Niti eden od obeh filozofov nima prav!!!! Nič ni mističnega in nič ni nadravnega in nič ni ezoteričnega!!! Vse je naravno in samoumevno,ko zadevo poznaš  razumeš njen samobstoj !!!!!

Nič ni mističnega če ti uspeš svojo bit spravit na nivo neoplojenega jajca-na nivo elementarnega (snovnega) nezavednega  EM tokokroga
kjer tvoj duh elementarno samodeluje brez vsebine (misli)-------razlika od oplojenega jajca (ki ima-to si tudi ti jaz vsi)v sebi že življenjskega duha.Kaj pa opredeljuje življenje? Misel,ki je vsebina tvojega mojega vsakega življenja in njegovega EM izmeničnega valovanja. Štos življenja je misel (res s čutuli zaznavamo) vendar miselno OPREDELIMO  in  s tem opreiramo v življenju.

TAKO,DA JE TU VSAKA DEBATA O MISTIKI,O NADNARAVNEM O KAKRŠNEM KOLI IZJEMNEM OSEBNEM DOŽIVETJU BREZPREDMETNA KER ENOSTAVNO NI V FUNKCIJI  NARAVNE SAMOBITNE RESNICE -JE izmišljotina govorca ,ali misleca(mistika) samega!
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7862 - 01.02.2010 at 12:22:04

El Pesnik wrote on 01.02.2010 at 12:00:12:
Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 10:45:18:
  Središče življenja je življenjski duh,kjer je misel vsebina tega duha. Sedaj pa lepo na pručko in študiraj?
Središče je življenjsko izmenično EM valovanje tvoje biti-življenja.Samo življenje ima vsebino-misel ki je vsebina tega tvojba EM tokokroga-žiljenjskega!!!!
Ta tokokrog pa izmenično valovi iz  čutil na um- zavest zunanji notranji iz zavesti na um in sočasno obratno. Tako da center življenja je ravno življenjski duh v tvoji živi biti-ko te ni ta duh postane mrtev-elementaren brez misli. Še kaj ni jasnega?

Vidiš kako globoko zagovarjaš tiranijo Ega (ki se, by the way, zelo izraža prek tvojega načina komuniciranja oz. pomanjkanja komuniciranja).

Ti praviš, da je samozavedanje v nas center življenjskega duha, misel je pa vsebina tega "življenjskega duha". Lepa reč, Realijanec Alojz, veliko bolj umirjenih in nepopadljivih ljudi pa pravi, da je misel tista, ki ustvarja ta navidezni center/Ego, torej ta tvoj "življenjski duh", in ti praviš kako fin je ta center. Pa sploh ne veš, da ta "center" sploh ni potreben, da lahko organizem zadiha v celoti šele brez tega centra, ko ti čutiš, da tebe samega več ni, ampak je samo tisto kar je vedno bilo, in tisto kar ti praviš, da je misel brez vsebine v resnici pomeni, da organizem ni več pod tiranijo misli, ki ustvarja navidezni ego center.

Zdaj pa ti pridi v uk k meni, ker te ta tvoj center še vse preveč jebe v glavo in hočeš ta center na vsak način ohraniti, s tem da se samo občasno spustiš na nivo "neoplojenega jajca". S tem samo ohranjaš svojo lažno identiteto in meni sproročaš, da si navaden strahopetec, ker se ne upaš povsem razpustiti v "elementarnem niču", ki bi v celoti prevzel tvoje življenje in bi res bil prosti tek, ne pa da se takole repenčiš in te je strah kdaj bo kdo užalil "tvojo drago osebo".

Alojz, strahopetec si, ne upaš se iti 100% v elementarno, ker potem bi izgubil svoj status Prometejskega mesije! Zdaj pa povej, če ni res, in verjetno tudi misliš, da če bi to storil bi pa umrl oz. nehal obstajati. Jaz pa vem da ne, tvoja osebnost oz. tvoja oseba bi se razgradila življenje bi šlo pa naprej samo od sebe brez tvoje interference. Ta navidezni center, ki ga ustvarja tvoja misel zate, da možgani umetno zgradijo nek avtonomen center sredi vesolja, bi se razblinil in ti ne bi več kokodakal o Elohimih na tem forumu, živel bi pa naprej in to še 100% bolje in lažje in vse, samo neumnosti o tvoji lastni "odgovornosti" do vesolja bi se razblinile.

Tako, LP.

Poet ti si v vseh pogledih kar se tiče razumevanja vesoljnega samoobstoja in nas v njemu zame zgolj ''neveden otročji obupanc'', ki bo jutri veselo kikirikal,ko ga bo Alojz spet zbudil za 10 minut.

Potem bo pa spet lajal ,obtoževal nič krive za svojo razcepljeno samovšečno osebo.
Tako,da Poet priporočam ti,da se poglobiš vase in se vprašaš-zakaj si tak samovšečen neuravnovešen bizgec?
Tvoja oseba meni čist lepo pove,da nisi v nič prepričan.

Če jaz hočem mi boš čez deset minut dvogoval kozarce me glorificiral,a v bistvu sploh dojel ne boš zakaj.

To se je tule potrdilo že neštetoktrat vsem na očeh. Premlad si to je problem.
Ti nisi še dozorel v samostojno neodvisno osebo,ki je pa jaz ne sovražim.
Sprejemam te takšnega kot si.Ti sebe ne zmoreš sprejeti -to je tvoj problem!!!!
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7863 - 01.02.2010 at 12:28:32

Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 12:08:56:

Nič ni mističnega če ti uspeš svojo bit spravit na nivo neoplojenega jajca-na nivo elementarnega (snovnega) nezavednega  EM tokokroga
kjer tvoj duh elementarno samodeluje brez vsebine (misli)-------razlika od oplojenega jajca (ki ima-to si tudi ti jaz vsi)v sebi že življenjskega duha.

Nič ni mističnega, ne govorim o tem, samo ti nočeš ostati na tem nivoju neoplojenega jajca in še celo to zmoto goniš, da je edino misel tisto pravo življenje. Pišuka si omejen, lojz! A če pa živiš na nivoju neoplojenega jajca pa to ni več življenje, al kaj? Še več, šele takrat resnično zaživiš, samo ti se bojiš ostati na tem nivoju, zato pa verjetno samo od časa do časa pokukaš tja potem pa hop nazaj v misel in v ego in osebnost, odnosno "tvojo osebo" katero tako vneto braniš.

Kaj pa opredeljuje življenje? Misel,ki je vsebina tvojega mojega vsakega življenja in njegovega EM izmeničnega valovanja. Štos življenja je misel (res s čutuli zaznavamo) vendar miselno OPREDELIMO  in  s tem opreiramo v življenju.

Dreka, a brez misli pa ni življenja? Potem pa ti zelo ozko pojmuješ tole tvojo lubo življenje, ki se mora stalno spominjati "jaz sem, jaz sem, jaz sem". Ti si potemtakem en ubožček, ki se ne more prepustiti delovanju neoplojenega jajca, ampak more verjeti še naprej, da je nek vodja, nek mož, nek oče, nek Slovenceljm itd. V bistvu si kr mal reve, jeli lojz? Ne upaš se prepustiti, da bi te vesolje odplavilo, jeli? Imaš preveč za izgubiti?  Shocked  Izgubiti tvoje lubo slovenstvo, tvoj Nanos, tvoje Elohime, tvoj ponos, tvojo osebo? Si ena navadna Raelijanska reva.

TAKO,DA JE TU VSAKA DEBATA O MISTIKI,O NADNARAVNEM O KAKRŠNEM KOLI IZJEMNEM OSEBNEM DOŽIVETJU BREZPREDMETNA KER ENOSTAVNO NI V FUNKCIJI  NARAVNE SAMOBITNE RESNICE -JE izmišljotina govorca ,ali misleca(mistika) samega!  

Dreka Raelijanskega! Ni v funkciji naravne samobitne resnice???? A samo misel je potlej v funkciji naravne življenjske samobitnosti, stanje brez misli pa ne? Si navadna Raelijanska reva, ki se ne upa izgubiti svoje iluzorne slovenceljnske osebe in voditeljskega statusa!  Cry Tongue Huh
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7864 - 01.02.2010 at 12:35:15

Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 12:22:04:
To se je tule potrdilo že neštetoktrat vsem na očeh. Premlad si to je problem.
Ti nisi še dozorel v samostojno neodvisno osebo,ki je pa jaz ne sovražim.
Sprejemam te takšnega kot si.Ti sebe ne zmoreš sprejeti -to je tvoj problem!!!!

Hja, verjamem, da je tebi lahko sprejeti sebe kot neko kozmično daso, ki se bo peljala na ladji Elohimov globoko v vesolje. In prav gotovo ti ni težko sprejeti, da si "prvi" na svetu, ki je pogruntal celotno vesoljno resnico, in ki si jo pripravljen "blagovoliti" s "počasnejšimi" kalčki. Verjamem, da je tvojemu ego izredno lahko in "naravno" sprejeti tako videnje sebe, to ti povsem verjamem, lojzek prometejski.

Torej ti sebe sprejemaš kot vesoljno daso in zdaj vsak, ki tega ne vidi je to pač njegov problem, ne tvoj. Sweet dreams, lojzek prometejski!  Lips Sealed
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7865 - 01.02.2010 at 12:37:42

El Pesnik wrote on 01.02.2010 at 12:28:32:

kjer tvoj duh elementarno samodeluje brez vsebine (misli)-------razlika od oplojenega jajca (ki ima-to si tudi ti jaz vsi)v sebi že življenjskega duha.

Nič ni mističnega, ne govorim o tem, samo ti nočeš ostati na tem nivoju neoplojenega jajca in še celo to zmoto goniš, da je edino misel tisto pravo življenje. Pišuka si omejen, lojz! A če pa živiš na nivoju neoplojenega jajca pa to ni več življenje, al kaj? Še več, šele takrat resnično zaživiš, samo ti se bojiš ostati na tem nivoju, zato pa verjetno samo od časa do časa pokukaš tja potem pa hop nazaj v misel in v ego in osebnost, odnosno "tvojo osebo" katero tako vneto braniš.

Kaj pa opredeljuje življenje? Misel,ki je vsebina tvojega mojega vsakega življenja in njegovega EM izmeničnega valovanja. Štos življenja je misel (res s čutuli zaznavamo) vendar miselno OPREDELIMO  in  s tem opreiramo v življenju.

Dreka, a brez misli pa ni življenja? Potem pa ti zelo ozko pojmuješ tole tvojo lubo življenje, ki se mora stalno spominjati "jaz sem, jaz sem, jaz sem". Ti si potemtakem en ubožček, ki se ne more prepustiti delovanju neoplojenega jajca, ampak more verjeti še naprej, da je nek vodja, nek mož, nek oče, nek Slovenceljm itd. V bistvu si kr mal reve, jeli lojz? Ne upaš se prepustiti, da bi te vesolje odplavilo, jeli? Imaš preveč za izgubiti?  Shocked  Izgubiti tvoje lubo slovenstvo, tvoj Nanos, tvoje Elohime, tvoj ponos, tvojo osebo? Si ena navadna Raelijanska reva.

Dreka Raelijanskega! Ni v funkciji naravne samobitne resnice???? A samo misel je potlej v funkciji naravne življenjske samobitnosti, stanje brez misli pa ne? Si navadna Raelijanska reva, ki se ne upa izgubiti svoje iluzorne slovenceljnske osebe in voditeljskega statusa!  Cry Tongue Huh

SVA dogovorjena brez žaljenja-lahko komunicirah brež zalitev sogovorca? Lahko?

Odgovori mi samo tole::: Kdo na svetu v vesolju lahko živi brez- da bi potrdil sam sebi svoje lastno življenje bit???Kako se lahko kamen samopotrdi če je kamen samoobstoj,ki si ga ti potrdil? S čim si ga potrdil?

Kako lahko neoplojeno jajce živi (ono samo je snovno stanje nebiti)- postane življenje? A tako,da pihneš v njega? Ali boš jajce nategnu,kot petelin kuro?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7866 - 01.02.2010 at 12:54:51

El Poeta si preštudiral? Pa sam še mimogrede-Realjanci so bili pred parimi leti v Ljubljani in sem jim direktono povedu,da lažejo bolj kot pes teče. Da je sedaj vse jasno!
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7867 - 01.02.2010 at 13:03:41

Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 12:54:51:
El Poeta si preštudiral? Pa sam še mimogrede-Realjanci so bili pred parimi leti v Ljubljani in sem jim direktono povedu,da lažejo bolj kot pes teče. Da je sedaj vse jasno!

Podoben šmorn Raelijanci gonijo s tistim svojim kloniranjem.

Daj si še enkrat preberi tisto kar sem napisal o centru: kdo vidi, kdo sliši, kdo, vonja, čuti, okuša, kdo misli? To so neodvisni čuti vesolja, kje je tu kakšen center, kje je tu ego/jaz, razen če tega centra možgani sami ne ustvarjajo kot del vesoljne igre. In ta center se je ustvaril preko misli - jaz vidim, jaz slišim, jaz vonjam, jaz čutim, jaz okušam, jaz mislim. In misel je vsa ta leta bildala to imaginarno identiteto, ki je sedaj kondenzirana v nek center, kateremu naj bi se vsi ti čuti dogajali. Pa se ne - vsi ti čuti delujejo neodvisno, kje je tu kak center? Edino kar deluje prek teh čutov mora biti vesolje samo, možgani pa igrajo igro, da "človek" deluje prek teh čutov, tako da ne mi govorit, da ni možno "živet" brez misli, ker misel s to imaginarno kreacijo centrom igra iluzijo in organizem/sistem lahko živi rez centra, še več, veliko bolje živi potem in veliko bolj usklajeno.

Tak da ne mi govorit o tem, kako ravno misel osmišlja življenje, sploh ni res, z mislijo se ustvarja imaginarna avtonomna struktura, za katero se potlej zdi, da deluje neodvisno od vesolja. Sedaj mi pa ti povej zaboga, če je to sploh smiselno ali pa je to že ogromna energetska potrata in izguba energije že sama po sebi, da se vzdržuje podoba tega imaginarnega centra? Pa ne mi neke buče prodajat, res, kaj bi morali mi početi z življenjem ne pa recimo življenje z nami.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7868 - 01.02.2010 at 13:25:38

Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 12:37:42:

Odgovori mi samo tole::: Kdo na svetu v vesolju lahko živi brez- da bi potrdil sam sebi svoje lastno življenje bit???Kako se lahko kamen samopotrdi če je kamen samoobstoj,ki si ga ti potrdil? S čim si ga potrdil?

Kako lahko neoplojeno jajce živi (ono samo je snovno stanje nebiti)- postane življenje? A tako,da pihneš v njega? Ali boš jajce nategnu,kot petelin kuro?

Tule je vse.Takoj ti odgovorim ,ko ti meni odgovoriš na to moje  vprašanje. Moje je bilo prvo!! Je res?
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #7869 - 01.02.2010 at 13:37:46

Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 13:25:38:
Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 12:37:42:

Tule je vse.Takoj ti odgovorim ,ko ti meni odgovoriš na to moje  vprašanje. Moje je bilo prvo!! Je res?

Zdaj si pa gotov Poet, če takoj ne odgovoriš, kaj ne veš, da je Lojzek prvi???!!

Pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7870 - 01.02.2010 at 13:49:06

Ne zmoreš odgovorit? El Poeta še enkrat,da si bova čist na jasnem.Lahko debatirava brez opazk drug o drugemU!!!!

U življenju imamo svobodno voljo neoziraje se na to,kako smo soodvisni!
Kaj boš ti s svojim življenjem naradu opravljaj koga kaj,kako je tvoja odločitev,če ti nisi ujetnik koga(teroristov  inkar je še tega).Ti sam odločaš o vsemu kar se tiče tebe samega.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7871 - 01.02.2010 at 13:56:46

ML

Samo tako malo za šalo te bom vprašal.Si ti sposoben normalno komunicirat?.Vprašanje odgovor-brez osebnih etiketiranj in opask! Si? No sam sem! Če tebe moji odgovori jezijo nisem jaz kriv-razumeš! Brez Lojzkov,ker v nasprotnem ti bom takoj vrnil etiketo! Zmorete to tule nekateri?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7872 - 01.02.2010 at 14:16:53

El Pesnik wrote on 01.02.2010 at 13:03:41:
Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 12:54:51:

Podoben šmorn Raelijanci gonijo s tistim svojim kloniranjem.

Daj si še enkrat preberi tisto kar sem napisal o centru: kdo vidi, kdo sliši, kdo, vonja, čuti, okuša, kdo misli? To so neodvisni čuti vesolja, kje je tu kakšen center, kje je tu ego/jaz, razen če tega centra možgani sami ne ustvarjajo kot del vesoljne igre. In ta center se je ustvaril preko misli - jaz vidim, jaz slišim, jaz vonjam, jaz čutim, jaz okušam, jaz mislim. In misel je vsa ta leta bildala to imaginarno identiteto, ki je sedaj kondenzirana v nek center, kateremu naj bi se vsi ti čuti dogajali. Pa se ne - vsi ti čuti delujejo neodvisno, kje je tu kak center? Edino kar deluje prek teh čutov mora biti vesolje samo, možgani pa igrajo igro, da "človek" deluje prek teh čutov, tako da ne mi govorit, da ni možno "živet" brez misli, ker misel s to imaginarno kreacijo centrom igra iluzijo in organizem/sistem lahko živi rez centra, še več, veliko bolje živi potem in veliko bolj usklajeno.

Tak da ne mi govorit o tem, kako ravno misel osmišlja življenje, sploh ni res, z mislijo se ustvarja imaginarna avtonomna struktura, za katero se potlej zdi, da deluje neodvisno od vesolja. Sedaj mi pa ti povej zaboga, če je to sploh smiselno ali pa je to že ogromna energetska potrata in izguba energije že sama po sebi, da se vzdržuje podoba tega imaginarnega centra? Pa ne mi neke buče prodajat, res, kaj bi morali mi početi z življenjem ne pa recimo življenje z nami.  

Zaradi olike bom prvi odgovoril-mogoče si zaseden?

Sliši,čuti,vonja,vidi,kašlja,bruha,raste,se razmnožuje,umira,rojeva,klefta bedarije,samo življenje!!!!!! Wink

EGo je skupek zavesti-uma in samopoveličevanja lastne življenjske biti,ki jo naš življenjski duh projicira ali ne (če je ozaveščen)v svet preko naše misli in našega celotnega stanja -občutkov ecc naše biti-sebstva!!!!

Misel nič ne ustvarja-ustvarjata zavest in um- misel je vsebina življenjskega duha.Našega življenja in vsakega.

MIsel ni samodejavna
JE VSEBINA em tokokroga (tvojega uma in zavesti).

Če NI Čutov - ni življenja!!!!!!!!!!!! Cheesy

Z življenjem,ki nima misli ni kaj počet-to ni življenje -to je elementarni kamen!!!!

Kako bi karkoli počel brez življenja in brez njegove''' vsebine'' misli?

To mi razloži? Evo vidiš da gre brez opask in etiket!!!!!
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #7873 - 01.02.2010 at 14:29:27

Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 13:56:46:
ML

Samo tako malo za šalo te bom vprašal.Si ti sposoben normalno komunicirat?.Vprašanje odgovor-brez osebnih etiketiranj in opask! Si? No sam sem! Če tebe moji odgovori jezijo nisem jaz kriv-razumeš! Brez Lojzkov,ker v nasprotnem ti bom takoj vrnil etiketo! Zmorete to tule nekateri?

Alojz,
Kaj pa ti in tvoje žalitve in etiketiranja ?
Razen, če si občasno pod vplivom kakšnih psihotičnih snovi, da se ne spomniš.... Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7874 - 01.02.2010 at 14:37:48

Robi wrote on 01.02.2010 at 14:29:27:
Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 13:56:46:
ML

Alojz,
Kaj pa ti in tvoje žalitve in etiketiranja ?
Razen, če si občasno pod vplivom kakšnih psihotičnih snovi, da se ne spomniš.... Smiley

POčasi in razmisli!!!!

Kogarkoli tule sem etiketiru sem ga z namenom Grin Grin Ki ga dotična oseba ni razumela in ga ne zmore!!!!

Poglej kolk te žre ego, maščevalnost ,da si komaj čakal,da me spomniš na to,da sem te žalil. Ker te to tako žre si mi moral še pripisat da sem drogeraš,pijanc,vse najslabše!!!
Se mogoče motim- lažem?  

Jaz vsakemu tule vse oprostim in znam.Ti si boš rit pojedu od tega ker te jebe ego-razumeš.

Tule blefirate kako ste duhovni -a iz lastne samovšečnosti ne znate iztopiti.
GrinSi užaljen jaz nič,pa mi lahko rečeš kar češ! Ne veš kdo si???? Grin Grin
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 523 524 525 526 527 ... 764