[quote author=Kozmicni_Poet link=1199276871/7855#7855 date=1265011482][quote author=Sandib link=1199276871/7850#7850 date=1264932300][quote author=Sandib link=1199276871/7788#7788 date=1264851152]
El Pesnik wrote on 30.01.2010 at 12:19:47:bolj se strinjam z M.L.jem kot Alojzem na tem mestu. No in Alojz je koncno povedal, da ima materija dve vrednosti IN ter RI, in ne priznava, da je nekaj nematerialnega, neelementarnega v ozadju vsega tega. on smatra boga za del tega materialnega ustroja, to mi je sele sedaj kapnilo, kot vse materialno skupaj, samo ni. jaz trdim da nekaj nematerialnega, neelementarnega gleda izza materialnih oci, to je to. dost mam teh Elohimskih teorij, grem raje se fokusirat na to neelementarno nedeljeno prisotnost izza materialnih IN ter RI vrednosti telesa, in izza elementarne pojavnosti neoplojenega jajca vesolja. ne mores me prepricat da ne obstaja! Tschuss!!!
He he ČLOVEŠKA omejenost RES nima mej,al kaj'

Ja materija ima dve vrednosti INme +RIme življenje pa še dve dotatni INme ženski in RIme moški gen.Zato dvojna zrcalna vez DNK kromosoma-dvojna vijačnica!
Genska koda življenja(zavest) zato narekuje snovno vezje DNK vsaki vrsti in ne obratno!!!!! Zato pa mora imeti življenje samoreprodukcijsko verigo(gensko dednost- zavest),da snovi elementarnem IN-RI določi vezje v življenjskem IN-RI. Je težko dojemljivo? V tem primeru dobi elementarno EM valovanje življenjskega duha EM valovanje. Še kakšna zmota?

Elementarno samo v življenjski samoreprodukciji dobi zavest drugače je snov mrtva-elementarna samodelujoča-samozadostna večno in sedaj. Sedaj razumete božje samorojstvo v Človeka-Jezusa? Ali še vedno ne?
Središče življenja je življenjski duh,kjer je misel vsebina tega duha. Sedaj pa lepo na pručko in študiraj?
Središče je življenjsko izmenično EM valovanje tvoje biti-življenja.Samo življenje ima vsebino-misel ki je vsebina tega tvojba EM tokokroga-žiljenjskega!!!!
Ta tokokrog pa izmenično valovi iz čutil na um- zavest zunanji notranji iz zavesti na um in sočasno obratno. Tako da center življenja je ravno življenjski duh v tvoji živi biti-ko te ni ta duh postane mrtev-elementaren brez misli. Še kaj ni jasnega?
Bo še pel tvoj nesmisel tvojih lastnih misli El poeta ? Brez žalitev nesmisel -smisla!