Presneta banda tolovajska (he he, opomba prevajalca!

), zdaj bom pa jaz zastavil celo kopico vrlo relevantnih vprašanj, ki so se mi bile pojavljale tako ali drugeče v zadnji čas! Čigkdovor uspe uspešno odgovoriti na moja vprašanja, dobi skledo riža!

1) če hočem jazst v naslednjem življenji biti Afganistanec, kaj se moram preseliti tja dol in v Afganistanu umrčkati, da bi potlej moja duša bila ostala v Afganistani, pa bi se koj kmalu vezala na Afganistansko telesce? Hvala za odgovor.
2) Drugo vprašanje se tiče minotavra zraven bom pa dodal še etični kodeks in prostovoljni izgon iz Raja. Torej takole gre tole vprašanje: torej zakaj se minotavra NE SME ustvarjati. Kaj se pri toti zadevi gre za naslednje - minotaver je pol človek/Elohim pol pa žival/bik. No, in sem jaz takole tuhtal, zakaj to ne gre skupaj je razlog v tem, da ne more tako telo - pol človeški DNK pol živalski, služiti duši Elohima in samozavednemu izrazu zavesti = pride do prčkarij, duša je orenk zmedena kje se je zdaj naselila in minotaver pobezlja ter ugonobi svega in svašta kar lazi po hosti. No, in je to kršenje etičnega kodeksa ker pride do poberkljanja DNK zapisov in to sploh ni lepo za videt, kdor si je to drznil ustvariti pa je izgnan na Zemljo.
A, vidite, tu pa je srž problema in mojega vprašanja: kak za zlodeja grenkega pa lahko Elohim sploh napravi tako grozodejstvo? Saj to najprej prejudicira, da tak Elohim sploh ni samospoznan in vseveden, kak se je spravil ustvarjati tako beštijo grozno. Do pomote pa tudi ne more priti v vseznalskosti takega individuuma, torej tiči zajec v nekem drugem grmu. Torej, Alojz, v katerem grmu tiči zajec, ki se je spravil ustvarjati minotavra in kaj je sploh razlog takemu grozodejstvu.
Ker, Elohim po mojem sploh ne rabi roditi minotavra, da bi se samopozabil in rodil na Zemlji. Po meni se samospoznani Elohim sam prostovoljno odloči za samopozabo in se obda z gostim oblakom kozmične teme, ki napravi da on sam pozabi samega sebe in svojo relacijo do vsega vesolja. In je to prostovoljna pozaba Kralja Vesolja, ne pa neka "napaka" ker smo ustvarili minotavrovo dete. Ta minotaver, Alojz, mi ne gre v račun, jaz vem da nisem nikoli z nobenim minotavrom se pečal, ker se mi zdi čist zgrešena logika, pa tudi nobenega kentavra nisem ustvarjal, in ne krilate veverice. Jaz sem samo lepo se odločil, da se bom samopozabil in obdal z oblakom kozmične teme čisto prostovoljno, ker vem da sem jaz vesolje in je vesolje jaz - kapiš? Tu nema neke namerne napake ali pa nevedenje, kaj če minotavrovo dete meni prinesti, no way.
Tak da ... ja, to so moja pitanja, aja pa še to: kdo je ustvaril vunenega travomlata, baš me zanima. In ali je še kje kakšna variacija tega bitjeca, recimo kakšna ovca ki obenem izredno dobro plava in še zraven kot kaka podivjana veverica skače z drva na drvo. Evo, to me baš zanima, puno vam hvala.

Bok