A vam jazst pavem najblj bolšo resnico našega tozemskega prebivanja???
Kako se na Hrvatskom reče "ovci"? E, pa reče se "vuneni travomlat"!

Torej, kdo ima bolj prav? Tisti ki enotnemu samoizrazu vesoljnega *življenja reče "ovca" ali tisti ki mu reče "vuneni travomlat"? Ker vidite, oboje skupaj ne gre, že po sami naravi realizirane zvočne vibracije dotičnega osebka živalskega spola.
Jaz pravim, da ovce sploh ni! Čist res! Torej, v smislu, sad ga vidiš, sad ga ne vidiš!

Kar pomeni naslednje: kdo sploh pravi, da moramo stvari kakorkoli poimenovati? V smislu, ali nam jezik kakorkoli služi, pri "razumevanju" vesolja in neskončne vesoljne pojavnosti?
Sašo: o DNK živalih sem se podobno spraševal. Domislil sem se sam pri sebi: Elohim imajo DNK vseh živali. Ne samo to: imajo tudi DNK človeka. Kar pomeni: če vsi na Zemlji pocrkamo, pridejo oni in na novo vzpostavijo človeška telesa. Poanta: se imaš v tem neskončnem vesolju sploh česar koli bati? Namig: vprašaj ajgorja, on se boji za "duševno zdravje" svojega prijatelja, pa tako čivka kako mu je vse jasno, pa ne ve niti, da je njegov "prijatelj" samoizraz Stvarnika samega, kar pomeni da nihče v celem vesolju ni boljši Stvarnik kot ravno tisti človek, ki v tem trenutku "hoče prostovoljno" izkušati svojo lastno temo. Še kaj, ajgore mili? Namig: nič več.
Bok