Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 164 165 166 167 168 ... 764
(Read 1492455 times)
Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #2475 - 21.07.2008 at 13:58:13

aja, pa to sem pisala za vse ljudi, ne za ta neka samospoznana bitja, ki naj bi piramide gradila. Wink
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2476 - 21.07.2008 at 14:40:54

Petra. wrote on 21.07.2008 at 13:58:13:
aja, pa to sem pisala za vse ljudi, ne za ta neka samospoznana bitja, ki naj bi piramide gradila. Wink

Sigurno, da niso bili takšni butli, kot si mi domišljamo v svoji aroganci, ker smo pogruntali mikrovalovko in rakete, katero še Bošty uporablja za svoje oglede.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Bamby
5

No pain no gain

Reply #2477 - 21.07.2008 at 15:31:04

Etrex wrote on 19.07.2008 at 21:41:24:
Ker je ze bilo omenjeno nekaj o bosanskih piramidah, naj dodam par slik in link, o teh piramidah ki so pod zemljo: http://www.dmahala.4t.com/photo2.html

onearthtravel.com/blog/wp-content/bosanska-piramida-sunca.jpg

Tako naj bi izgledale.

www.piramidasunca.ch/images/piramida.jpg

matijaZ wrote on 20.07.2008 at 22:53:48:
ŽIVJO VSEM.      ZANIMIVO ETREX ,KAKO SVA V SKORAJ IDENTIČNEM ČASU  RAZMIŠLJALA O BOSANSKIH IN PIRAMIDAH NA SPLOH.VPRAŠI ALOJZA ČE NI TAKO.ZANIMIV PRISPEVEK SEMIRJA OSMANAGIČA POD NASLOVOM CIVILIZACIJE PRED URADNO ZGODOVINO.ZBRAL JE KAR LEP KUP PODATKOV S CELEGA SVETA O GRADNJAH PIRAMID ...

Kakšna  bosanska piramida neki?  Švicarji imajo dosti višjo piramido od Bosancev, visoko skoraj 5000m,  ki vsako leto privablja na tisoče turistov, samo pobožne želje Bosancev:

...

… ki pa pa naj bi pod skalami izgledala takole:

...

Tudi Slovenci imamo kar tri piramide na kupu:

...

… ki pa naj bi pod skalami izgledale takole:

...

… je pa res, da finančno ministrstvo te preklete Janševe vlade ne da denarja za arheološka izkopavanja.

Največjo piramido na svetu pa imajo Pakistanci (8850m):

...

... za katero pa se še ne ve kako naj bi izgledala pod skalami.

Kot je videti je ta bosanska piramida prav minorna, takorekoč nepomembna

Vzpenjanje bosanskega arheologa na bosansko piramido:

...

So pa Bosanci res vseeno nekje prvi na svetu. Ko so Rusi (s katerimi se baje nekaj dogovarja naš glavni Prometejkovec)  pred časom našli na globini 20 m telefonski kabel je bil to dokaz, da so Rusi že pred več kot 200 leti uporabljali telefon.
Bosanci pa so kopali 400 m globoko in niso našli nič, kar dokazuje, da so Bosanci že pred 4000 leti uporabljali brezžične telefone, t.i. mobitele.

Back to top

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2478 - 21.07.2008 at 17:56:45

Bamby

Začuda,da sva tu enakih mnenj Cool . Preberi in se prepričaj!

Lp Alojz Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2479 - 21.07.2008 at 18:16:10

Alojz in Sandib wrote on 20.07.2008 at 21:47:30:
Etrex

Ja ok. Pojdi k kamnolomu v Razdrto in boš videl Nanos kot piramido!!
Pri bosanskih  piramidah ni ravninskega temelja . Temelj pokaže ali gre za gradnjo,ali za samo delo narave. Ni +- na temelj pri tej bosanski
izmišljotini-žal po moje je tako. Vlada ne bi bila proti,če bi v zadevo verjela. Gre za drugačno Medžigorje-sitem je isti-nateg.
Slovenci imamo Ajdno.Misliš,da večina ve za njo. Slovenci nismo duhovni kramarji,ampak smo več.

Lp Alojz Smiley Wink Cool

Bamby

Toliko v dokaz. Malo se brzdaj okrog mene osebno! Če zadeve sam ne razumeš še ni dokaz,da ni takšna kot jo razlagam.

Lp Alojz  Wink Shocked Cool
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2480 - 21.07.2008 at 18:49:17

Bamby

Vse kar smo odkrili v zadnjih 14000 letih je poznano. Spoznano ni tisto,kar je bilo že pred tem in kar še bo.
Kar je bilo,še bo in kar še bo, je že bilo. (Hermes-t) Ponavljoči vesoljni samo cikli in naši  28ooo letni civilizacijski valovi in naše 15 in 150 milijardne selitve skupaj s celotno življenjsko pojavnostjo-stvarstva. Prvič in drugič se selimo na očetovo osončje 28000 in 15 milijardni cikli drugič izven galaksije 15o milijardni cikel. . Prvo 28ooo teološka zapuščina krščanstvo (opisuje kot vesoljni potop) drugo 15 milijard kot izgon iz Egipta( Amon Re-Sonce )in tretjo kot izgon iz galaktičnega (IZ IZ) občestva izgon od doma v Babilonijo. Večno-sedaj pa se vračamo nazaj. Ni panike ni straha Bamby!
Ne bodi prepričan,da res veliko vemo. Vemo toliko,da smo v veliki godlji. Skoraj smo že vse zavozili in ti trdiš,da smo vse!
Izgon iz raja je pa naša prostovoljna odločitev egoistično služiti zgolj sebi na Zemlji.(grob opis) Smo fizične posode padlih duš. Cheesy Grin

REALIZIRAN                            AKUMULIRAN
PRETEKLOST - VEČNO. SEDAJ -PRIHODNOST
NAVZVEN POENOTEN IZRAZ ČASA OBEH VREDNOSTI=VEČNO-SEDAJ

KO SE BOŠ SAMOSPOZNAL V TEJ DIMENZIJI SE LAHKO ZAČNEVA POGOVARJATI -An ban,vija vaja ven-to so tvoja razmišljanja.

Lp Alojz Cry Grin Cool
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2481 - 21.07.2008 at 19:13:52

Petra. wrote on 21.07.2008 at 13:58:13:

Petra

To so gradili Elohim samospoznane individualne (človeške) stvarnikove življenjske samomanifestacije. Ljudje širšega galaktičnega občestva. Stvarnik je vseobsežna vesoljna samozadostna,dsamodelujoča (in perpetuo) večno-sedaj ista vesoljna konstantna samopojavnost. Mi na Zemlji smo zgolj samozavedni ne pa tudi samospoznani individualni stvarnikov samoizraz. Tu smo,da se samospoznamo!

Lp Alojz Wink Cool
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #2482 - 21.07.2008 at 20:03:07

Mene pri temle zanima samo še ena stvar, Lojze tukaj obljublja večno življenje v nekem sarkofagu z možgani in drobovjem v šalci zraven, kar me prav posebej, priznam, ne privlači.

Poleg tega pa obljublja še neskončen vir energije. Glede na to, da me tovrstno večno življenje ne navdušuje pretirano, pa me zanima, kako je zdaj s tem virom energije:
Ali lahko ta vir energije poganja kolo neodvisno od mene, ali gre spet za kaj takega, da bo ta vir energije poganjal mene, jest pa kolo? (al pač kakšnen drug osel, poleg ali namesto mene)

lp bp
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2483 - 21.07.2008 at 20:44:21

Quote:
Mene pri temle zanima samo še ena stvar, Lojze tukaj obljublja večno življenje v nekem sarkofagu z možgani in drobovjem v šalci zraven, kar me prav posebej, priznam, ne privlači.

Poleg tega pa obljublja še neskončen vir energije. Glede na to, da me tovrstno večno življenje ne navdušuje pretirano, pa me zanima, kako je zdaj s tem virom energije:
Ali lahko ta vir energije poganja kolo neodvisno od mene, ali gre spet za kaj takega, da bo ta vir energije poganjal mene, jest pa kolo? (al pač kakšnen drug osel, poleg ali namesto mene)

lp bp

Bp

Nas oslov je več . Smo takšni,ki smo bp in so takšni,ki mislijo,da so bp.
Slučajno Samodejni Magnetni Oscilator ne rabi oslov (bp) brez posebnosti,da bi ga poganjali. Kaj tebe veseli ,ali ne je večno-sedaj tvoja svobodna volja ,kot je moja kaj bom počel v *življenju.
Ko boš to dojel,  boš dojel da si mogoče sam en velik individualni bp tip...o.... Grin Grin Wink Cool.
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #2484 - 21.07.2008 at 20:52:43

Quote:

lp bp

Bp od galaksije do kvarka, na vseh nivojih vse poteka samodejno oziroma je povsod isti princip, neglede kam se obrnes v naravi, vesolju.

Samo clovek se ni spoznal smisla, zato samo crpa, rubi, pobira tudi  poganja (kaksen tlacan).

In ce je neskoncen vir energije, pomeni da ne rabis poganjati, al kaj ti mislis?

Kar pa tebe privlaci sploh ni pomembno, slej ko prej bos prisel do zakljucka.

Me zanima, od kje tebi; nekimi mozgani in drobovjem zraven v salci Roll Eyes?

Kaj nekateri samo povrsno berete ali namerno ustvarjate taksne bedarije?

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2485 - 21.07.2008 at 21:13:36

bp

Ti pojdi na Inštitut za sodno medicino Lj. in ti bodo vzeli vzorec krvi.Na osnovi tega bodo naredili tvojo DNK sliko-vzorec. Mogoče bo bp-mogoče pa ne,nikoli ne veš.

Mogoče si v svojem bp življenju že slišal za Jezusov -torinski prt. Kri na bombažu -DNK. Jezusove besede pijte vino na moj spomin -kri življenje!!!  
Jezus samospoznani človek-stvarnik,ki premaga smrt in od mrtvih vstane. Samospoznani Stvarnik v lastni individulni življenjski samomanifestaciji izreče besede: Jaz sem *življenje.
INmept* EM AO RImept*= Večno-sedaj samospoznani Re-animirani

Zdaj pa to teološko izročilo brez bp mistifikacije sam sebi razloži.

Lp Alojz Grin Grin Grin Angry Shocked Shocked Cool
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2486 - 21.07.2008 at 21:36:08

Alojz in Sandib wrote on 21.07.2008 at 19:13:52:
To so gradili Elohim samospoznane individualne (človeške) stvarnikove življenjske samomanifestacije. Ljudje širšega galaktičnega občestva. Stvarnik je vseobsežna vesoljna samozadostna,dsamodelujoča (in perpetuo) večno-sedaj ista vesoljna konstantna samopojavnost. Mi na Zemlji smo zgolj samozavedni ne pa tudi samospoznani individualni stvarnikov samoizraz. Tu smo,da se samospoznamo!
Lp Alojz Wink Cool

In ljudje na zemlji niso sodelovali?

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2487 - 21.07.2008 at 21:51:37

Quote:
Alojz in Sandib wrote on 21.07.2008 at 19:13:52:
Lp Alojz Wink Cool

In ljudje na zemlji niso sodelovali?

Lp, Igor

EM frekvence so odločilne. Če znaš izpostavit območje EM frekvenc,ki vzdržujejo tvoje metafizično bit v najboljši kondiciji ni problema. Piramide so bile zgrajene pred zadnjim gravitacijskem nihaju Zemlje-pred nastopom ledene dobe. Pred 14000 leti smo bili mi,ki danes predstavljamo sedanji civilizacijski val na stopnji-homo neandertalisa -človeka jame,galaktične zime-zemeljske ledene dobe in civilizacijskega dna-pada.Piramide v Gizi so bile grajena na osnovi računalniške simulacije vesoljnega potopa. Elohim iz zadnjega civilizacijskega vala so pred lastnim v nebo vhodom to asimilacijo izvedli tako natančno,da je glavno sporočilo Gize ostalo. Manjši del naj bi bil v delti Nila. Svobodna volja-borba zla in dobrega je večno-sedanja vesoljna borba-gibalo *življenja. To sem napisal zaradi tistih Aygor ,ki neumno sprašujejo. Kako saj nas je danes več kot pred  14000 leti -EM vezi nebesnih teles so večno-sedanje vezi-mal morate razmišljat tudi sami. Aygor nisi vključen v to kategorijo nerazmišljujočih.

Lp Alojz Wink Cool
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2488 - 21.07.2008 at 21:59:22

Nisem miaslil na nas iz te civilizacije. Govoril sem o nameri po samospoznanju in da namero lahko živiš nisi pa še samospoznan. Je pa res, da je živeti takšno namero največje samozavedanje.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2489 - 21.07.2008 at 22:13:47

Quote:
Nisem miaslil na nas iz te civilizacije. Govoril sem o nameri po samospoznanju in da namero lahko živiš nisi pa še samospoznan. Je pa res, da je živeti takšno namero največje samozavedanje.

Lp, Igor

Ja, tako! Se strinjam !

Lp Alojz  Wink
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 164 165 166 167 168 ... 764