Etrex wrote on 03.07.2008 at 22:26:11:Etrex, ali si res neumen ali pa se samo delaš, kako lahko meni rečeš, da sem igralec, če se pa vi pri P.D.-ju greste in omenjate vseskozi neko igro, potem je ja na dlani kdo je igrelec.
Kdo omenja kaksno igro?
Etrex wrote on 03.07.2008 at 22:26:11:Človek ima svobodno voljo in v to svobodno voljo človeka Bog ne sme in ne more posegati, če bi Bog hotel posegati v človekovo voljo, bi mu ne bi dal svobodne volje, ampak bi že takoj na začetku bila Božja volja v človeku ne pa človeška.
Vidis to je tvoj glavni problem in zato si igralec, ker postavljas boga izven cloveka. Bog, stvarnik ne more narediti izven sebe nic. Ni neka locena identiteta!
Vse kar on naredi, naredi to skozi cloveka ali drugo bitje. Najvisja oblika delovanja boga je samospoznani clovek- elohim.
Boga samega po sebi ni, bog je samo skozi ljudi, zivali, rastline,...
Sestevek vsega stvarstva je bog, stvarnik.
Etrex wrote on 03.07.2008 at 22:26:11:Praviš, da nočem, da bi vsi vedeli resnico, katero resnico si mislil, mogoče vašo, prav za prav Lojzekovo, to materijalno skrpucalo, ki je za pridih resnice v njemu. To vašo resnico pa res nimam namena nikomur preprečevati, jaz samo vam pravim, da ste v zmoti in, da ne vidite prave resnice.
Materijalno skropucalo ti visi M.L., Resnica koncna je samo ena in to ni Alojzeva ne od nobenega drugega. V P.D. ju je vecno zdaj zapisano vse kar si bo tvoja pamet sploh lahko kdaj zamislila in zavest dojela.
Rekel si: Nikdar si ne mislimo da vse vemo. Pa povej na katero vprasanje mislis da clovek ne more vedeti odgovora?
No pa se povej zakaj si ti mislis da je P.D. v zmoti... pravzaprav kaj bi to tebe spraseval, ker si itak duhovno pobebljen!
Etrex wrote on 03.07.2008 at 22:26:11:Vi P.D.-jevci prisegate in častite materijo, ki je mrtva in omejena z prostorom, po drugi strani pa hočete z tem čaščenjem doseči večno življenje. Vidiš, že takoj na začetku ne gre nič skupaj. Povej mi, kako bi lahko dosegel večno življenje v nečem, kar samo ni večno. Če imaš vsaj malo razuma, moraš to razumeti in mi pritrditi.
Evo spet kar neko nakladanje, pa kje si ti opazil da P.D. casti materijo?! S prostorom je omejena samo tvoja pamet.
Prvo se boglobi pa loci akumulirano in realizirano, ki je vecno.
Akumulirana vrednost, nasa dusa in realizirana vrednost, nase telo interakcija obeh je EM, sveti duh, je vse kar je, kaj je se kaj drugega (samo ne omenjaj mi duhovnih delcev, ti ne pridejo v postev)?
Tudi tvoje duhovno o katerem nakladas do onemoglosti, ne da bi sploh vedel kaj resnicno je, je tu notri ze od vedno.
Etrex wrote on 03.07.2008 at 22:26:11:Še nekaj bi te spomnil; čaščenje materije in materijalnega sveta je čaščenje satana, a ti je o tem mogoče kaj znanega. No zdaj pa reči, da to ni res, kar sem zdaj rekel in povej, kako ti prisegaš na čisto edino pravega boga. Ja saj ti verjamem, samo povem ti, da si popolnoma zmeden, če tega ne sprevidiš.
A to bi me spomnil ti pretkani prekriti satancek?
Vse kar je materjalno je satansko, vse kar je duhovno (energijsko) je sveto? Tu lahko samo jaz tebe spomnim, da duhovno in materijalno v interakciji je vecno sedaj dejstvo da sploh je kar je, brez enega in drugega ne bi bilo nic, ker ne bi bilo vzroka in posledice svetega duha EM.
Vem da bos zdaj nakladal, kako je samo duhovno izvor. Vidis to je tvoje na pamet nauceno nabivanje, ki ni in nikoli ne bo resnica.
Kaj si imel kaksen dokaz kdaj za to?
Jaz imam dokaz da je tako kot je zdaj ta trenutek.
V zgodovini je bilo veliko taksnih kot ti, ki so presegali na duhovni in nic materijalno in so na osnovi tega ustvarjali najvecje zlo in trpljenje clovestva skozi zgodovino.
No to mi razlozi?!
Da si duhovno ozavescen in na visoki stopnji, ne rabis niti enkrat uporabiti in sploh vedeti za besedo duhovno. To ni merilo, ce imas socutje, pravicnost,... Je to dovolj.
L.p.