Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 9 10 11 12 13 ... 764
(Read 1493375 times)
Etrex
5

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #150 - 26.01.2008 at 17:37:46

Poet wrote on 26.01.2008 at 17:22:02:
Etrex wrote on 26.01.2008 at 02:27:53:
In Poet, moram ti povedati da sem zadnje case boljse in sem zivahnejsi kot kadarkoli prej. Ti mislis da ce ima clovek ego in ce se pogovarjas z njim te boli glava? Potem imas hude glavobole  Grin

No vidiš, tega pa ti ne razumeš. Pritisk na zatilju čutiš, ko se pogovarjaš z nekom, ki ima ogromno negativne energije okoli sebe. No in ker niti nisi razumel kaj sem vprašal, sploh še nisi sposoben razlikovati energij v prostoru. Če ne bi že vedel, da te javni prostor utrudi, ker tja pač lahko pride vsak in veliko ljudi ima tako slabo energijo okoli sebe. Zato sem vprašal, ne zaradi lepšega. No, zgleda pa tega ti ne bi mogel prepoznati tudi če bi na tem tvojem gospodu sedela sama Senca Vesolja in bi ji ti le kimal.

Poet lepo sem ti povedal, da ne cutim nobenega pritiska na zatilju. Ma res s kje si to pobral? Ce ti cutis pritisk na zatilju, res nevem zakaj razmisljas da bi ga morali vsi?

Jaz osebno cutim, pri taki negativnosti bolj pritisk v pleksusu...Ampak pustmo to.

Za Alojza pa moram povedat dragi Poet nisem nic slabega cutil, kaj ti nisem to ze povedal?... Pa zakaj niso cutili pritiska ljudje ki jim je predaval? Zakaj so ga na koncu se objemali???
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

poet
Ex Member

Reply #151 - 26.01.2008 at 17:46:05

Etrex wrote on 26.01.2008 at 17:37:46:
Poet lepo sem ti povedal, da ne cutim nobenega pritiska na zatilju. Ma res s kje si to pobral? Ce ti cutis pritisk na zatilju, res nevem zakaj razmisljas da bi ga morali vsi?

Jaz osebno cutim, pri taki negativnosti bolj pritisk v pleksusu...Ampak pustmo to.

No, sej razumeš. Sej ni važn kje čutiš negativnost, važn, da jo prepoznaš, al na zatilju ali pa v pleksusu, in se potem kar se da hitro umakneš. Je vseeno. Sploh pa: "pustimo to?" Kaj pa skrivaš, česa ne bi rad razkril, a? Kaj je zdaj s to negativnostjo v pleksusu? Si upaš razložiti? Zakaj naj bi pustili to? To je treba nevtralizirati.

Za Alojza pa moram povedat dragi Poet nisem nic slabega cutil, kaj ti nisem to ze povedal?... Pa zakaj niso cutili pritiska ljudje ki jim je predaval? Zakaj so ga na koncu se objemali???

Pri takih duhovnih zadevah kot je tale, tisto še nič ne pove. Sej so Hitlerja tudi vsi objemali, sej ti droga tudi da nek evforičen občutek, ampak to je laž.

No če so ga pa objemali, potem mi je pa res jasno, da to ni to. Ti pravega mojstra nimaš kaj objemati, ker ti bo ta samo razbil tvoje iluzije, ne bo te hotel prepričati v to in ono, ne bo hotel potrditve s tvoje strani. Ta g. Alojz si očitno zelo močno želi potrditve, zelo močno si želi objemov, drugače ne bi pisal na tem forumu in sploh ne bi napisal tiste strani. Torej, kdo je tu zaveden, kdo je tu nor?
Back to top

IP Logged

OMEN SAT
5

I Love YaBB 2!

Reply #152 - 26.01.2008 at 17:55:04

Poet wrote on 26.01.2008 at 17:46:05:

No, sej razumeš. Sej ni važn kje čutiš negativnost, važn, da jo prepoznaš, al na zatilju ali pa v pleksusu, in se potem kar se da hitro umakneš. Je vseeno. Sploh pa: "pustimo to?" Kaj pa skrivaš, česa ne bi rad razkril, a? Kaj je zdaj s to negativnostjo v pleksusu? Si upaš razložiti? Zakaj naj bi pustili to? To je treba nevtralizirati.

Pri takih duhovnih zadevah kot je tale, tisto še nič ne pove. Sej so Hitlerja tudi vsi objemali, sej ti droga tudi da nek evforičen občutek, ampak to je laž.

No če so ga pa objemali, potem mi je pa res jasno, da to ni to. Ti pravega mojstra nimaš kaj objemati, ker ti bo ta samo razbil tvoje iluzije, ne bo te hotel prepričati v to in ono, ne bo hotel potrditve s tvoje strani. Ta g. Alojz si očitno zelo močno želi potrditve, zelo močno si želi objemov, drugače ne bi pisal na tem forumu in sploh ne bi napisal tiste strani. Torej, kdo je tu zaveden, kdo je tu nor?

tako je poet upam da bojo dojel kaj jim hoceva ze ves cas povedat.
pa jim bo le kliknil v mozganah al pa tud ne.
Back to top

IP Logged

poet
Ex Member

Reply #153 - 26.01.2008 at 18:22:58

Boštyxz wrote on 26.01.2008 at 09:51:02:
da, da, brat Poet, ššš, dobro spoznanje si dobil " od zgoraj, ", pa vendar si se prekmalu izdal. Tudi jaz sem ga namreč dobil, istega. Ampak, sem na srečo iz previdnosti bil raje tiho . Še dobro, da imam še nekaj rezerve zanje . Če ne, bi se bolj slabo končalo .
Toliko za1X, pozneje "potiho" naprej, ( juhej )  Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed

Pa kaj si ti en hinavec, kopron! Tudi ti si dobil 'neko sporočilo', 'istega', ampak si bil iz 'previdnosti' raje tiho. In imaš rezervo? Zakaj pa sedaj potem tole kracaš? Čemu?

Sploh pa, kopron, ti ki si imel toliko za povedati o hudiču -  kaj te je sploh strah prikazni, kaj te je strah česarkoli, mar ne veš, bratec kopron, da se boš moral, če se boš želel razsvetlili, soočiti s samim Satanom? Kaj se bojiš, in tako zveneče potem naokoli piskaš, in pritlehno pritrjuješ tistemu, česar se sam ne upaš izustiti. Kaj potem toliko govoriš o tem in onem, in obenem držiš duhovno figo v žepu? Tedaj raje priznaj, da si strahopetec , in da te je strah. Raje, kot pa da zveličavno žrvgoliš po tisoč in eni veji.
Back to top

IP Logged

snow
Ex Member

Reply #154 - 26.01.2008 at 18:35:36

joj, bolj ko berem vse to...

če je ta topic izraz duhovnosti, ne vem kaj naj si mislim Smiley
Back to top

IP Logged

poet
Ex Member

Reply #155 - 26.01.2008 at 19:05:44

Quote:
joj, bolj ko berem vse to...

če je ta topic izraz duhovnosti, ne vem kaj naj si mislim Smiley

Mogoče pa imaš umsko predstavo o tem kaj je "duhovnost". V tem primeru tudi jaz ne vem, kaj naj si mislim.

Sploh pa, zakaj se želiš "dvigniti" nad vse to z izjavo "če je to duhovnost, potem pa JAZ sploh ne vem, kaj naj si JAZ mislim o vsem skupaj, ker sem JAZ visoko nad vsem." Podobno kot en_bk, isti princip.

Pa upam, da nisi mislil tega.
Back to top

IP Logged

snow
Ex Member

Reply #156 - 26.01.2008 at 19:09:38

Sej mogoče sem se pa res želel dvigniti nad vse to, ne zanikam.
Že lep čas opazujem kar se dogaja in sem razmišljal al nej se sploh oglasim al ne in sem se odločil da se bom.

Back to top

IP Logged

snow
Ex Member

Reply #157 - 26.01.2008 at 19:13:46

Lahko pa razložim zakaj sem se oglasil in zakaj s takim pristopom.

To da sem izbral tak način je bil predvsem zato, da podam svoje mnenje in ostanem neopažen.
Drugo je pa to, da ob takem načinu podajanja duhovnosti kot se tle greste, človek vpraša kaj za vas sploh je duhovnost.

Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #158 - 26.01.2008 at 19:17:31

Poet wrote on 26.01.2008 at 17:46:05:

Jst nevem kaj tko dvoumno govoris...

Alojz ocitno ni hotel ne objemov ne nobenega prepricat. In vidis kako ves,  pravi mojstri se nocejo neki delat, Alojz se tudi ne dela. Je tocno taksen kot je.

Ma res nevem kolikokrat ti naj napisem. Pustmo to sem napisal ravno zato kar je sledilo, torej... Nic nisem cutil ko sem se pogovarjal z A. in tudi drugi ocitno niso pa saj zato sem ti dal tisti primer, verjetno ga nebi objermali ce bi cutili negativnost a? Kako ti naj se drugace objasnim?

Mislim na taksne bedarije ne bom vec odgovarjal.

Pa dej poet zdej pa ti meni odgovori na vprasanja ki sem ti jih malo prej napisal. ok?

Sploh vidim da bo treba to vse skupaj drugace speljat, ker v nedogled bedarije se mi ne da pregovarjat.

Taki kot si ti Poet, pa bodo svoji zmoti, teoriji verjeli tudi takrat, ko bodo videli pred sabo utirjeno megnetno polje.

Tudi takrat ko bos videl nekaj kar ni se nobeden naredil in bo spreobrnilo vse kar si lahko zamislis, se vedno bos trobil neke bedarije.

Sploh pa statistika P.D. strani vse pokaze, koliko je sploh kdo pogledal. Vsi znajo samo tukaj neki trobt brez osnovnega znanja o vesolju(od galaksije do atoma) v katerem zivijo.

Bodi vsaj tiho ce nimas niti najmajn pojma o tistem kar tako zavracas. Vsaj to uslugo si naredite.
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #159 - 26.01.2008 at 19:25:53

Quote:
Lahko pa razložim zakaj sem se oglasil in zakaj s takim pristopom.

To da sem izbral tak način je bil predvsem zato, da podam svoje mnenje in ostanem neopažen.
Drugo je pa to, da ob takem načinu podajanja duhovnosti kot se tle greste, človek vpraša kaj za vas sploh je duhovnost.

No kar naj ti povejo drugi.

Jaz ti pa povem da je duhovnost, ki jo ljudje itak ne razumejo drugace kot teoreticno, energijski svet.

Oziroma je tvoj duhovni nivo energijski nivo.

Sam to bodo rabli se nevem koliko casa da bodo to skapirali. To ti vse pove kje je zablodlo danasnje clovestvo.
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #160 - 26.01.2008 at 19:29:03

Aja pa se nekaj lahko vi dozivite se vsa najvecja notranja stanja. Se vedno boste imeli samo teorijo nic drugega.

P.D. pa vam edino lahko razlozi to vaso teorijo kako je v realnosti.
Back to top

IP Logged

dharma
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #161 - 26.01.2008 at 19:32:39

Grin Grin Grin  enih par vas je pa res  otročjih s tem filozofiranjem in prerekanjem tukaj! Bi bilo bolše če bi to svojo energijo, ki jo vlagate v to pisanje in sedenje pred računalnikom preusmerili v bolj zdravo življenje in šli npr. v naravo in kaj pametnega storili zase.
Duhovnost je življenje in vsak po svoje spoznava in dozivlja Stvarnika.

Objem,dharma.
Back to top

IP Logged

poet
Ex Member

Reply #162 - 26.01.2008 at 19:35:24

dharma wrote on 26.01.2008 at 19:32:39:
Grin Grin Grin  enih par vas je pa res  otročjih s tem filozofiranjem in prerekanjem tukaj! Bi bilo bolše če bi to svojo energijo, ki jo vlagate v to pisanje in sedenje pred računalnikom preusmerili v bolj zdravo življenje in šli npr. v naravo in kaj pametnega storili zase.

Objem,dharma.

Da, eni ga poskušajo razložiti in ogromno investirajo v svoje razlage, teorije in interpretacije, drugi pa pač prostovoljno povemo, da te razlage ponuja tisti, ki je umoril Božjo zavest. In da se tega ne da. Pika.
Back to top

IP Logged

dharma
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #163 - 26.01.2008 at 19:48:20

Grin Grin Grin

"Bog, odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo..."

Grin Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #164 - 26.01.2008 at 20:19:43

dharma wrote on 26.01.2008 at 19:32:39:

Objem,dharma.

Ej ta pa je se najbolj pametna kar sem jih danes tukaj slisal.

Skoda kancka energije za bedarije ki jih nekateri zganjajo.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 9 10 11 12 13 ... 764