Poet wrote on 26.01.2008 at 17:46:05:Etrex wrote on 26.01.2008 at 17:37:46: Poet lepo sem ti povedal, da ne cutim nobenega pritiska na zatilju. Ma res s kje si to pobral? Ce ti cutis pritisk na zatilju, res nevem zakaj razmisljas da bi ga morali vsi?
Jaz osebno cutim, pri taki negativnosti bolj pritisk v pleksusu...Ampak pustmo to.
No, sej razumeš. Sej ni važn kje čutiš negativnost, važn, da jo prepoznaš, al na zatilju ali pa v pleksusu, in se potem kar se da hitro umakneš. Je vseeno. Sploh pa:
"pustimo to?" Kaj pa skrivaš, česa ne bi rad razkril, a? Kaj je zdaj s to negativnostjo v pleksusu? Si upaš razložiti? Zakaj naj bi pustili to? To je treba nevtralizirati.
Etrex wrote on 26.01.2008 at 17:37:46: Za Alojza pa moram povedat dragi Poet nisem nic slabega cutil, kaj ti nisem to ze povedal?... Pa zakaj niso cutili pritiska ljudje ki jim je predaval? Zakaj so ga na koncu se objemali???
Pri takih duhovnih zadevah kot je tale, tisto še nič ne pove. Sej so Hitlerja tudi vsi objemali, sej ti droga tudi da nek evforičen občutek, ampak to je laž.
No če so ga pa objemali, potem mi je pa res jasno, da to ni to. Ti pravega mojstra nimaš kaj objemati, ker ti bo ta samo razbil tvoje iluzije, ne bo te hotel prepričati v to in ono, ne bo hotel potrditve s tvoje strani. Ta g. Alojz si očitno zelo močno želi potrditve, zelo močno si želi objemov, drugače ne bi pisal na tem forumu in sploh ne bi napisal tiste strani. Torej, kdo je tu zaveden, kdo je tu nor?
Jst nevem kaj tko dvoumno govoris...
Alojz ocitno ni hotel ne objemov ne nobenega prepricat. In vidis kako ves, pravi mojstri se nocejo neki delat, Alojz se tudi ne dela. Je tocno taksen kot je.
Ma res nevem kolikokrat ti naj napisem. Pustmo to sem napisal ravno zato kar je sledilo, torej... Nic nisem cutil ko sem se pogovarjal z A. in tudi drugi ocitno niso pa saj zato sem ti dal tisti primer, verjetno ga nebi objermali ce bi cutili negativnost a? Kako ti naj se drugace objasnim?
Mislim na taksne bedarije ne bom vec odgovarjal.
Pa dej poet zdej pa ti meni odgovori na vprasanja ki sem ti jih malo prej napisal. ok?
Sploh vidim da bo treba to vse skupaj drugace speljat, ker v nedogled bedarije se mi ne da pregovarjat.
Taki kot si ti Poet, pa bodo svoji zmoti, teoriji verjeli tudi takrat, ko bodo videli pred sabo utirjeno megnetno polje.
Tudi takrat ko bos videl nekaj kar ni se nobeden naredil in bo spreobrnilo vse kar si lahko zamislis, se vedno bos trobil neke bedarije.
Sploh pa statistika P.D. strani vse pokaze, koliko je sploh kdo pogledal. Vsi znajo samo tukaj neki trobt brez osnovnega znanja o vesolju(od galaksije do atoma) v katerem zivijo.
Bodi vsaj tiho ce nimas niti najmajn pojma o tistem kar tako zavracas. Vsaj to uslugo si naredite.