Alojz in Sandib
|
Vsem !
Ne mečite biserov svinjam !!
Od 10.05 do 17. 05 2008 je Prometejevo darilo imelo rekorden ogled. Zabeleženo je bilo okoli 4000 obiskov. V debati nas je aktivno sodelovalo pet- šest. Kje so tisti ostali ? Kaj je vzrok, da se ne vključijo v debato? Je prezahtevna, ali je bolje ravnati po načelu 'živi bili pa videli'? Mogoče je, da ima njihov strah velike oči? Vsem tem strahopetnim 'ziherašem' sporočam v imenu aktivno sodelujočih na tem topiku: svet premikajo tisti, ki se upajo izpostaviti v imenu *življenja, brez, da bi razmišljali o posledicah tega lastnega etičnega početja! Smisel in cilj našega početja je rešitev *življenja iz krempljev ravno takšnih licemerskih, egoističnih 'ziheraških' bedastih, 'ego'samo cenzuriranih strahopetcev, ki si ne upajo izpostaviti in stopiti v bran svobode mišljenja in svetosti*življenja. Veliko mojih t.i. samo oklicanih prijateljev mi telefonira in se mi hvali, kako berejo Prometejevo darilo. A ti nikoli v svojem egoizmu niso niti pomislili, da bi prispevali svoje mnenje, videnje izkušnjo itd. Nič, oni čakajo, da se jim sam Stvarnik uleže v posteljo. Takrat si mislijo oni, pride čas naše bere!!! Lahko jim zagotovim, da živijo v veliki zmoti. Vaga stvarnikovega *življenja, ki je sočasno naša *življenjska vaga, je nezmotljivo pravična, a oni tega ne želijo spregledati! Mislijo si samo, da smo pri koritu. A h koritu so se sami pririnili in sami postavili. In sedaj, kot brezčutne svinje čakajo biserov *življenja. Raje tisoče odkritih sovražnikov, kot tisoče lažnih prijateljev. Sovražnike lahko naredim za svoje iskrene prijatelje, zato ne rabim lažnih prijateljev - 'egoističnih malih svinj '. Čast mojim pravim prijateljem, ki jih vedno in povsod izbiram in kličem k sebi sam! To sem moral spisati, ker je moja celotna samo realizirana 'samo spoznana' vesoljna individualna bit duše,duha in telesa Stvarnika samega, to je, vse obsežne vesoljne biti mept*- Večno-sedaj sem prostovoljno samo zvezan, kot večno-sedaj živa individualna samo zavedna samo spoznana Stvarnikova življenjska človeška samo kreacija lastni sveti nalogi, prebujati odreševati vse Stvarnikove samo realizirane padle duše in zveličati tiste njegove individualne, človeške, samo realizacije, ki so vredne večnega fizičnega življenja v imenu same Stvarnikove vesoljne svetosti in nadaljevanja vse obsežne večno-sedaj vesoljne (in ne samo zemeljske) življenjske samo manifestacije Stvarnika samega. Stvarnik je vse ! In vsi smo in vse je večno-sedaj njegova individualna in sočasno njegova vse obsežna vesoljna samo manifestacija mase-energije, prostora-časa, življenja. Na Zemlji živite ljudje, ki ste: samo zavedne Stvarnikove življenjske samo manifestacije, ki pa žal še niso samo spoznane individualne življenjske samo kreacije Stvarnika samega. Zato sočasno tudi sam Stvarnik ( vse obsežna vesoljna bit mept*), ni samo spoznan skozi lastne človeške individualne življenjske samo manifestacije. To je skozi vas!!. Stvarnik je vse! Vzajemnosti med Stvarnikom in samo spoznanim človekom-bogom v bistvu ni, ker sta oba eno. Obstaja zgolj navidezna v ciklu samo realizirane teme obeh, ki sta eno. Oba sta v bistvu večno-sedaj povsod v vesoljnem stvarstvu (in na Zemlji danes - žal še ne 'samo spoznano'), večno eno samo zavedno individualno samo realizirano živo človeško telo Stvarnika samega. Tu je sveti duh (EM sila) sočasno večno-sedaj vzrok in posledica svetlih in temnih samo realiziranih ciklov vesoljne konstante mept *življenjskih izmeničnih EM rotacij in valovanj in prehodov. V območju neke planetarne civilizacijski teme se človek in Stvarnik (vse obsežna vesoljna bit mept*) iščeta, kot dva, da bi se v ponovnem cikličnem prehodu teme v svetlobo ponovno (!!!!) samo spoznala(!!!!), kot večno sedaj ena in ista vesoljna *življenjska bit. To kar sedaj berete je večno-sedaj naša edina vesoljna resnica našega lastnega samo spoznanja, ki je hkrati Stvarnikovo lastno zemeljsko samo realizirano življenjsko samo spoznanje. Kdor sedaj ne razume, bo še razumel ! Stvarnik spoštuje in ljubi vsako svojo individualno življenjsko samo manifestacijo od enoceličarja do kita, zato se je Stvarnik individualno življenjsko samo realiziral v vsakem izmed nas. Ni naša naloga zgolj razumeti Stvarnika, mi smo več, mi smo stvarnikova samo realizirana samo zavedna in sedaj tudi samo spoznana individualna življenjska samo manifestacija. Mi vsi smo večno-sedaj najvišja možna Stvarnikova samo zavedna, samo spoznana življenjska samo kreacija Stvarnika samega to je vse obsežne vesoljne biti konstante mase energije, prostora-časa življenja!!!!! Mi večno-sedaj nimamo izgovora pred Stvarnikom in Stvarnik sam nima izgovora med nami, ker smo mi vsi in večno-sedaj vse z nami brez izjem živ individualni del Stvarnika samega-večno-sedaj iste samozadostne,samo delujoče vesoljne konstante mept*, ki se večno-sedaj navzven izraža vse obsežno vesoljno enotno. Ko večno-sedaj prehajata njena akumulirana INmept* in realizirana RImept* vrednost druga v drugo preko sočasne skupne točke zlitja Alfa Omega, kjer vsak konec vse in vsake individualne Stvarnikove X mept* pojavnosti - pomeni sočasno začetek in obratno vsak začetek pomeni konec cikla iste Xmept*. Posledica večnih sočasnih medsebojnih prehodov INmept* –Rimept* znotraj vse in vsake Xmept* je Elektromagnetna sila, ali sveti duh izmeničnega EM samo valovanja –rotacije in kvantnih zlitij INmept*-RImept, kar pa v ničemer večno-sedaj navzven ne spremeni vesoljne konstante mept* in sočasno vsake njene X mept* pojavnosti znotraj nje same. TISOČKRAT TO PREBERITE, DA SE BOSTE KONČNO SAMO SPOZNALI!!!!! Točka prehoda-Večno-sedaj > 0< Xmept* = INmept* EM AO Rimept* = X mept* Akumulirano Sila Realizirano
Ne filozofirajte in ne sodite površno tako kot živite! Poglobite se v tekst razmišljajte!!! Tu je skrito vaše večno fizično *življenje, samo spoznanje, odrešitev in nadaljevanje našega in celotne samo realizirane vesoljne večno-sedanje nikoli začete nikoli končane *življenjske pojavnosti Stvarnika samega. Sedaj naj mi bo dovoljeno, da prikažem Nostradamusovo videnje dogodkov, ki so pred našo zemeljsko civilizacijo. RKC Nostradamusa ne prizna za novodobnega 'preroka', ker je bil pokristjanjen Jud. RKC zmotno ali namerno govori, da se je doba 'Stvarnikovih samo realiziranih individualnih življenjskih sporočil preko prerokov človeštvu ', končala z Jezusom in njegovimi apostoli. Vse kar se dogaja človeštvu in v vesolju je večno-sedaj Stvarnikovo samo realizirano dogajanje. Zato ker, je večno-sedaj vsa in vsaka individualna Xmept* pojavnost njegova lastna samo manifestacija. Edino upanje *življenju je *življenje samo! Vesoljna resnica, ki jo mora vsak med nami sam - samo spoznati !!!!! Stvarnik se ne uleže k nam v posteljo, kot duhec. Mi vsi in vsak med nami smo večno-sedaj izključno njegova samo realizirana individualna življenjska samo manifestacija. On večno-sedaj ni naše upanje, ampak smo mi večno-sedaj njegovo samo realizirano *življenjsko samo upanje. Odgovorni sami sebi, ker je stvarnik samo v nas- samo odgovoren, samo zaveden za svoje celotno samo realizirano vesoljno*življenje. On je večno-sedaj vse in zato vsak med nami večno-sedaj 'njegov X individualni samo realizirani življenjski izraz' tako, kot vse!! MI Zemljani trenutno še nismo vsi njegov samo spoznani individualni *življenjski izraz, kar pa že ni neustavljivo po komer koli med nami –postajamo samospoznani!!! Vedite naše duše so večne! Z vsako našo telesno smrtjo naša duša zamenja telesno obličje. Zato smo drug drugemu *življenje in zato ima *življenje večno-sedaj reprodukcijsko verigo. Na atomski ravni smo večni na življenjski minljivi. Da pa ne bi bili več zgolj enkratna telesno minljiva stvarnikova samo manifestacija, imamo možnost samo spoznanja, ki lahko milostno in učinkovito nadomesti našo naravno življenjsko reprodukcijo.Vsaka druga *življenjska vrsta te možnosti nima. Življenje se ni nikoli začela in se ne bo nikoli končala. Za ohranjanje vesoljne reprodukcije življenja, pa Stvarnik večno-sedaj sam skrbi s svojo individualno življenjsko samo manifestacijo v' samo spoznanega vsemogočnega človeka-Boga' ki je dobesedno življenjski vesoljni- ključ. Torej nič nam ni dano! Kar nam je dano dobro ali slabo Stvarnik daje samemu sebi takrat ko daje nam. Tu je vzrok, da takrat ko človek izda Stvarnika, Stvarnik v bistvu izda samega sebe na svoji samo realizirani individualni življenjski ravni tega človeka. Kdo med nami naj koga obsoja, če je obsojenec' še ne samo spoznan Stvarnik sam' v tej svoji individualni življenjski samo realizirani podobi obsojenca! Stvarnik je sam sebi večno-sedaj sodnik in tožnik, luč in tema, preko vse in vsake svoje lastne svobodne volje individualne samo zavedne človeške življenjske samo manifestacije. Stvarnik je ali pravičen ali nepravičen do samega sebe večno-sedaj zgolj skozi 'samo spoznanega' in samo zavednega človeka. Takšen človek pa je večno-sedaj zgolj njegov individualni (Stvarnikov) samo realiziran izraz njegove lastne življenjske vesoljne mept* samo kreacije in volje!!!!! Obličje Stvarnika zre lastno samo realizirano obličje človeka. Tako sta oba obličja zlita večno-sedaj v samo zavedno ' samo spoznano' samo realizirano Stvarnikovo obličje samo.....
|