sašo wrote on 07.03.2008 at 09:36:17:Boštyxz wrote on 07.03.2008 at 08:56:24:sašo wrote on 06.03.2008 at 23:47:33:Boštyxz wrote on 06.03.2008 at 23:19:44:Etrex wrote :
Vedno je in vedno bo duhovno oz. energijsko in materija. Ni enega nad drugim ter enega brez drugega, ker je vzrok obeh dveh realnost.
No, in, za zaključek pa lahko iz tegale sklepam, da niti ne veste kaj je bilo prej : materija ali Energija kot pra-sestavni del materije .
No, enkrat boste spregledali .
Do tedaj paaaaa ;
Lahko noč Slovenija , kjerkoli že si ...

Boštjan Zupančič, Slovenia, Minkendorf + ###
Oboje skupaj je pra-sestavni del tebe...
Težka zmota tvoja

.
Ti kopron mi včasih povišaš tlak, pa še dobro, da se znam umirit

Potem pa Kopron prosim utemelji, zakaj sem v zmoti!
Ne vem Kopron, kako si ti nastal...jaz sem se rodil...
...ne vem kaj drugega naj bi moje
telo bilo, kot
materija...
...
duša pa rečem, da je
energija...
Da, počasi ti bom zdejle postopoma razložil :
Vidiš, po tvojem zadnjem stavku da je energija = ( tudi ) duša - naša duša , bi lahko sklepal, da ne veš, da sva jaz in ti pač 2 duši , ujeti v to materialno telo. ( btw, dodatno imava tudi energijsko telo ) . Logicly.
In, tvoj predzadnji stavek to potrjuje ; torej moje meseno telo je že res materija, kar pa ni možno trditi za moje energijsko telo moje duše
( z duhovnimi besedami ; energijsko telo mene = moje duhovno telo, katero deluje z mesenim materialnim telesom in ga vozi kot voznik vozi avto )
In, ti 2 stvari je treba ločiti na takšen osnoven ( principelen) način

.
Te osnovne razlage so bile zelo lepo + dobro zapisane ravno v starem delu stare zaveze v SP, vendar so jih ljudje namenoma "malomarno" zapustili/pozabili, zato pa je današnje človeštvo v taki temni temi brez izhoda

.
Še dobro da si mi namignil v katero smer naj ti utemeljim moja prepričanja v tvoje zmote, ker drugače bi težko vedel kje začeti

.
Upam pa, da sem bil dovolj jasen . Če ne , pa še kaj vprašaj, ker tole je bilo precej na hitro + na kratko razloženo.
Pa dober dan, še naprej ...

Boštjan Zupančič + #