Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 
(Read 15972 times)
katarza
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 1

Gender: male
Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
07.11.2007 at 23:12:15
 
Še preden napišem svojo zgodbo, bom v nadaljevanju najprej podal vsebino članka iz revije Hopla iz leta 2001 z istim naslovom kot je naslov tega posta.


S 17 leti je, recimo ji Suzana, še sanjarila „Zaljubila se bom v enega moškega in mu bom zvesta vse življenje.“ Zdaj, po 25 letih zakona in treh otrocih, gleda na zadevo drugače: „Redno skačem čez plot.“

Zakaj? „Z možem je vedno enako. Malce brskanja po prsih, nato naravnost navzdol, malce draženja in preskus, ali sem dovolj vlažna. Najkasneje po petih minutah je vse mimo, potem pa smrčanje in še enkrat smrčanje.“

Zdaj že leto dni skače čez plot - s poročenim moškim. Nobeden od njiju ne razmišlja, da bi se ločil. „To bi bilo bedasto,“ pravi Suzana. „Ljubim moža, toda kljub temu grem lahko z drugim v posteljo. To sta dva različna para čevljev.“ Kar dobra utemeljitev, pri čemer Suzana zanesljivo ni nikakršna izjema v množici poročenih žensk. Je primer za trend 2001, ko velko žensk hodi na tuje. In to v času, ko bi naj bila zvestoba spet združujoča zadeva.

Toda v življenju je že tako: vsi bi bili radi zvesti, želimo si zvestih partnerjev. Realnost je pa precej drugačna: nismo zvesti.

Ženske znajo ločevati seks od ljubezni. Zelo prebrisano se znajo spraviti v tuje postelje in se tam sproščajo še veliko bolj divje od moških.

V zadnjem času nekako povsod velja, da je približno dve tretjini moških nezvestih, pri ženskah pa je ta odstotek celo še nekaj višji in dosega številko 70. Marsikdaj se ženskam vse skupaj celo ne odvija dovolj hitro. Medtem ko si večina moških po poroki vzame pet let za zvestobo, pravijo, da ženske zdržijo le štiri leta, preden prvič skočijo čez plot.

Zlasti lačne afer so ženske, stare več kot 40 let. One imajo zdaj več sle do seksa, medtem ko pri večini precej enako starih zakonskih možeh sla popušča. Kakšnih 15 odstotkov žensk, ki hodijo na tuje, si ustvari stalno razmerje, več kot polovica pa jih tvega enkraten skok čez plot. Mnoge se pri tem držijo naslednjega pravila: spozanati se, seks in zdravo. Nobenega izgubljanja časa s prepiri in dolgočasjem. Po tistem se ponavadi zelo veselijo novih srečanj s svojimi možmi.

Vse skupaj zveni precej „cool“. Za moške so bili skoki čez plot že od nekdaj kot postanek na bencinski črpalki. Dolgo časa je veljalo prepričanje, da ženske skačejo čez plot le takrat, ko doma ni vse vredu. Na primer, če ji mož izkazuje premalo pozornosti in nežnosti ali pa pozabi na obletnico poroke. Toda to je le prazno govoričenje. Ženske to počnejo tudi iz čiste lakote po seksu. In to počnejo tako, kot se spodobi za klasičen skok čez plot: diskretno. Skrivnostnost je zabava in imajo manj občutka krivde.

Zakaj potem veljajo moški še vedno za večje prevarante? Zaradi tega, ker ne morejo držati svojega jezika. Mnogi se bahajo, včasih celo brez potrebe. Večina razmerij pa takega govorenja ne prenese. Že na začetku omenjena Suzana pravi: „Svojemu možu ne bi nikoli ničesar povedala. Niti moja prijateljica ne ve, kaj počnem.“


Deset pravil za skoke čez plot

1.Držati jezi za zobmi, uživati in molčati. Nikoli se ne bahajte, ničesar ne priznajte. Nikoli!
2.Nikoli doma. To je neokusno.
3.Nikoli v krogu znancev. Če boste svojo afero začeli v krogu znancev, se bo to zanesljivo hitro razvedelo.
4.Roke proč od mladih. Ti se prehitro zaljubijo.
5.Enkrat na teden je dovolj. To prežene dolgčas, vas spravi v doboro voljo in ni vpadljivo.
6.S partnerjem, s katerim skačete čez plot, nikoli ne govorite o možu ali ženi. Afera naj bi bila vendar dopust od vsakdanjika.
7.Nobene lažne sentimentalnosti. Nobenih slik, pisem, hotelske račune je treba takoj uničiti.
8.Nikoli ne ostanite čez noč. To prinese same preglavice in solze.
9.Nikoli naravnost na zmenek. Bolje je, če avto parkirate dve ulici proč.
10.Uporabljate kondome.Članek mi je partnerka ponudila v branje pred dvema tednoma, ko sem po nekaj mesečnem sumu našel dokaz in posledično dobil tudi njeno priznanje o obstoju več kot polletne zveze z drugim moškim.

Naj poudarim, da so se mi v trenutku podrli vsi temelji, na katerih je temeljila ljubezen in zaupanje do nje, ki sva jo gradila več kot dve desteletji.

Oba sva v poznih tridesetih oz. na pragu štiridesetih. Čeprav sva v prvih letih oba imela par nedolžnih skokov čez plot, ki so prinesli s seboj v glavnem slabo vest, sva si te odpustila, zaklenila v predal in nikoli več omenjala. Ustvarila sva si dom in družino in zadnjih 10 let sem živel v prepričanju, da smo srečna družina, ki imamo to o čem sva s partnerko sanjala. V teh letih se je spremenil tudi moj odnos do zveze in razmišljenje, saj mi družina in partnerka pomenijo največ, so moj vir življenja.

Verjamem, da jo poznam verjetno bolje kot sebe, vem kako diha in če kaj ne štima, mi tega ni možna prikriti, vsaj na dolgi rok ne. Zadnjih nekaj mesecev me ta občutek ni varal čeprav mi je vsakokrat na pogosta vprašanja, če je vse ok zatrdila pritrdilno. Poskušal sem verjeti njenim besedam, četudi je občutek govoril drugače.

Čeprav je začetna spolna strast po tolikih letih najine zveze na partnerkini strani že nekoliko zbledela, pa tega ne bi mogel trditi zase. Razloga v prid drugi zvezi zaradi pomanjkanja dobrega seksa doma, ni bilo, kar zatrjuje tudi sama. Čeprav trdi, da ji je bilo v času druge zveze, v seksu med nama bolje, večjih odstopanj sam nisem opazil.

V trenutku razkritja zveze sem se počutil čustveno tako prizadetega, kot še nikoli. Kljub temu sem se s partnerko takoj pogovoril na naboljši možen način, umirjeno, brez vzkipljivih izpadov, želel sem odgovore na vprašanja, saj sem smatral, da si jih zaslužim. Takrat nisem videl drugega izhoda kot le konec te najine zveze, saj je bila bolečina ubijalska.

Zakaj mi do konca ni želela priznati zveze? Njen zagovor je, da me ni hotela na noben način prizadeti in je do konca vztrajala s prikrivanjem ker je upala, da bo lahko zvezo zaključila brez tega, da bi zvedel za to jaz. Po njenem naj bi šlo za kemijo na prvi pogled ter izključno za goli seks brez čustvene navezanosti. Morda si je želela tudi seksualne potrditve s strani tega človeka, pravi. Vendar ji je tudi seks v tej zvezi postal po začetni strasti predvidljiv. Hkrati pa bi ji naj pomagal biti srečnješi v najini zvezi.

Najbolj boleče je bilo spoznanje, da kljub pogostim dvomom in vprašnjem nisem dobil iskrenega odgovora od nje kar nekaj mesecev, niti v zadnjih 5. sekundah, ko sva se gledala iz oči v oči kot v kakšnem strelskem obračunu, čeprav sem imel dokaz o varanju že skoraj na dlani.

Najbolj presenetljiva stvar, ki sem jo v teh dneh doživel in zaradi katerega pišem tudi ta post, pa je, da mi je na vprašanje in moje nerazumevanje kako je možno, da je po začetnem skoku čez plot ni zapekla vest, povedala da je najverjetneje ne bom mogel razumeti. Po vztrajanju, da bi jo rad razumel mi je dala prebrati zgornji članek. Ko sem ga prebral enostavno nisem mogel verjeti, da obstajajo tudi taki članki, ki svetujejo kako uspešno prevarati partnerja!!

Dejstvo je, da sem v tem članku videl njo in dobil odgovore na večino vprašanj: zakaj prikrivanje, kako varati … Začel sem spoznavati, morda razumel ne bom nikoli, da je bila moč spolnega sla, čeprav brez čustvene navezanosti, večja nad močjo vesti, saj drugače naslednjih srečanj verjetno ne bi bilo.

Sam vidim srž najinega problma in v tem se strinjava oba, da se zadnjih 10 let nisva iskreno pogovorila na partnerskem nivoju. Na družinskem nivoju sva delovala ok, na partnerskem pa sva zatajila, ker si enostavno za naju nisva uspela vzeti časa ali pa so ga nama pojedle družinske aktivnosti.

In kako naprej?

Danes sem še vedno čustveno zelo razrvan, kljub temu da sva s partnerko zadnjih 10 dni preživela v iskreni debati skoraj dan in noč. Dejstvo, da se je to zgodilo nama in misel na zvezo še vedno močno boli. In čeprav je posledično trenutno moje zaupanje še vedno skoraj na nuli, sem ji odpustil, ampak brazgotina bo ostala. Brez pogojev, razen zagotovila o popolni iskrenosti v bodoče med nama, sva skupaj pripravljena zgraditi nove temelje najine zveze. Oba se zavedava, da bo težko, potreben bo čas in morda celo pomoč kakšnega psihologa ali drugega strokovnega delavca vsaj v začetnem prebolevanju.

Zanima me kako ostali uporabniki tega foruma gledate na objavljen članek in ali se vam ne zdi članek moralno sporen, saj napeljuje k varanju, hkrati pa nikjer niti z besedico ne navede posledice navedenih pravil za partnesko razmerje, družino itd.

Kaj lahko pričakujemo potem v bodoče? 10 pravil kako uspešno prikrivati uporabo drog pred starši?

Ali se vas je kaj uporabnikov našlo v tej osebi, Suznani iz članka? Kako ste oz. bi rešili podobno situacijo, kot je najina?
Back to top
 
 
IP Logged
 
catja
2
**
Offline

čista vest je največji
generator energije
Posts: 50

Gender: female
Re: Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
Reply #1 - 08.11.2007 at 08:44:17
 
mislim, da je čisto vsak odnos obojestranski in da nikoli krivde pripisati le enemu. to naj ti bo v olajšanje
pri odpuščanju Smiley

vsi smo ljudje, trudimo se po svojih močeh. pri tem ne zagovarjam nje, ampak oba.

vse je možno rešiti, če OBA to hočeta in verjetno tudi ne bo tako lahko.

razmišljajta o tem, kaj je v vajinem odnosu škripalo in najdita vzrok vajinih težav, ter tega rešujta.

po mojem je varanje le posledica.
lahko je rešljiva lahko pa tudi ne (npr. če eden izmed partnerjev zadeve noče reševati).

raziskuj v tej smeri.
pomembno je, da najdeta vzroki - to je verjetno povezano z obema.
Back to top
 

ljubi me, ko si to najmanj zaslužim,&&ker takrat to najbolj potrebujem
 
IP Logged
 
bp
Ex Member
Re: Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
Reply #2 - 08.11.2007 at 11:43:24
 
Jest se pa ne strinjam s tem, kar je napisala catja.

Ljubezen je na svetu zato, da nam zameša štrene, premeša postane mlakuže, na novo razdeli karte. No glede na to, da na tem področju velja velika pojmovna zmeda, reciva raje, da to velja za zaljubljenost.

Da zaljubljenosti ni lahko ločiti od spolnosti, pobje ugotovimo navadno že v puberteti. Kasneje beremo v knjigah, da to ni enako ljubezni, oz. ugotovimo, da ni enaka tistemu veselju in zadovoljstvu, ki ga občutimo kasneje, ko vsak dan ob sebi ugledamo ljubljeno osebo.
Če bi vprašal kakšnega moškega, ki ima leta poleg žene še ljubico, zakaj to počne, bi najverjetneje dobil odgovor tipa, da ljubico naravnost ljubi, ženo pa ima srčno rad. Žena ni naredila nič narobe, njun odnos je lahko povsem funkcionalen, celo dober, samo on se malo dolgočasi, pri ljubici pa se mu svetijo oči in navadno se mu hudo mudi z njo v posteljo.

Takšen trikotnik je še najlažji za nekoga, ki je glede tega blaženo neveden, stopnja zavedanja pa po mojem kar sovpada z intenzivnostjo bolečine. Pri vseh vpletenih, celo pri osebi, ki se znajde v sredi in je dejansko razpet med dvema stranema ki ga vsaka po svoje vlečeta k sebi, pa nobeni ne more zares ugoditi.

Razplet pa je v takem primeru lahko negotov. Sicer so "odds or even gods" navadno na eni strani, ampak ni nujno, da je to ravno stran, na katero stavimo, razplete se lahko tako ali drugače. Zato tisti, ki si na vsak način želijo obdržati svojega partnerja, ne postavljajo ultimatov. Ne trdo eksplicitnih, ne potuhnjeno implicitnih, takih ki govorijo o zvestobi ali ljubezni ali zaupanju. Za kaj takega pa se je verjetno treba vprašat, kaj je zares tisto "tvoje", pa seveda tudi kaj je "conditio sine qua non".
Back to top
 
 
IP Logged
 
Dayaran
4
****
Offline

I am who I am.
Posts: 408
Ljubljana
Gender: male
Re: Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
Reply #3 - 09.11.2007 at 00:33:05
 
Tist člank je seveda idiotski, kot verjetn cela revija.
Sicer pa posplošenih mnenj na to temo se je po moje treba izogibat, vsaka situacija ma svojo energetsko dinamiko. In po moje je rešitev, vsaj dolgoročno, v lastni duhovni rasti in zavedanju. Zavedanju "okultnih" procesov in energij, ki se pretakajo med ljudmi, sploh pa v tako tesnih odnosih. Kot si ti npr. že sam začutu, da neki ne štima. To je že tako zavedanje. Če bi blo to zavedanje še globlje, bi pa to začutu še dost prej, še preden je sploh pršlo z njene strani do fizične manifestacije tega "neki ne štima".
Men je bla dost v pomoč, kako šibajo te energije v odnosih, knjiga od Barbare Brennan: "Prebujajoča svetloba"; lahko greš direkt na tista poglavja, kjer govori o odnosih, ker drgač je v knjigi še cel kup drugih stvari...
Back to top
 
 
IP Logged
 
plesnamesecu
Ex Member
Re: Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
Reply #4 - 09.11.2007 at 10:51:14
 
Dayaran wrote on 09.11.2007 at 00:33:05:
Tist člank je seveda idiotski, kot verjetn cela revija.


Smiley
Back to top
 
 
IP Logged
 
titud
5
p
*****
Offline

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Posts: 6736
Markomur
Gender: male
Re: Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
Reply #5 - 09.11.2007 at 11:08:56
 
katarza wrote on 07.11.2007 at 23:12:15:
Sam vidim srž najinega problma in v tem se strinjava oba, da se zadnjih 10 let nisva iskreno pogovorila na partnerskem nivoju. Na družinskem nivoju sva delovala ok, na partnerskem pa sva zatajila, ker si enostavno za naju nisva uspela vzeti časa ali pa so ga nama pojedle družinske aktivnosti.

In kako naprej?

Danes sem še vedno čustveno zelo razrvan, kljub temu da sva s partnerko zadnjih 10 dni preživela v iskreni debati skoraj dan in noč. Dejstvo, da se je to zgodilo nama in misel na zvezo še vedno močno boli. In čeprav je posledično trenutno moje zaupanje še vedno skoraj na nuli, sem ji odpustil, ampak brazgotina bo ostala. Brez pogojev, razen zagotovila o popolni iskrenosti v bodoče med nama, sva skupaj pripravljena zgraditi nove temelje najine zveze. Oba se zavedava, da bo težko, potreben bo čas in morda celo pomoč kakšnega psihologa ali drugega strokovnega delavca vsaj v začetnem prebolevanju.

Zanima me kako ostali uporabniki tega foruma gledate na objavljen članek in ali se vam ne zdi članek moralno sporen, saj napeljuje k varanju, hkrati pa nikjer niti z besedico ne navede posledice navedenih pravil za partnesko razmerje, družino itd.

Kaj lahko pričakujemo potem v bodoče? 10 pravil kako uspešno prikrivati uporabo drog pred starši?

Ali se vas je kaj uporabnikov našlo v tej osebi, Suznani iz članka? Kako ste oz. bi rešili podobno situacijo, kot je najina?


Strinjam se bp-jem, da da je ljubezen na svetu zato,da nam zmeša štrene. Drugače povedano: je stalna inovacija, katere osnovna značilnost je odostnost pravil oz. njeno edino pravilo je, da se ne ravna po nobenih  pravilih.

Iz tvojega opisa je mogoče razbrati, da si v pogovorih s partnerko trudil vzpostaviti neka pravila, na podlagi katerih bi temeljilo vajino medsebojno zaupanje, vendar se je kasenje izkazalo, da so ta pravila vsaj za partnerko nekšna zunanja prisila,  ki se jih sme prav v imenu ljubezni tudi kršti. Kako naj si drugače razlagam dejstvo, da se je tem pravilom zoperstavila z  nekim drugim pravilom, ki si jih je sposodila iz neke sicer osebne izkušnje neke suzane. Ko ti je pokazala ta članek in ti z njim skušala upravičevati svoja dejanja, ti je skušla na tebi edini razumljiv način zrelativizirati pomen (morda predvsem tvojih?) pravil. Skušaj to njeno dejanje razumeti kot neke vrste zapoznelo, a nujno inovacijo v vajinem ljubezenskem odnosu. Seveda jo s tem ne mislim zagovarjati (oziroma pritrjevati njemim/suzaninim pravilom/argumentom), priznavam pa ji inovativnost v tem, da ti je dala vedeti, če se pokoravaš pravilom v ljubezni, potem slej ko prej prideš v situacijo, ko si se prisljen pokoravati množici med sabo nasprotujočih si pravil....

Precejkrat operiraš z izrazom  'iskren pogovor' in nimam razloga dvomiti, da si v teh pogovorih res iskreno izražata stisko, v kateri se je znašel vajin odnos in si hkrati izražata pripravljenost, da bi se vajina ljubezen ohranila in razvijala. Ampak dobro bi se bilo vprašati, ali ni  ta iskerenost morda le  izraz močne potrebe po vzpostavitvi nekega novega pravila, kateremu pokoravanje bi trdneje vzpostavljalo vajino medsebojno zaupanje. Če je odgovor da, potem je po moje to iskrenost s figo v žepu, saj  se bo v primeru resnejše krize  zaupanja zmerom našlo pri roki kako drugo temu pravilu nasprotojoće pravilo, ki bi lahko komerkoli služili kot  'alibi'  za kršenje medsebojnega zaupanja.

Če končam z začetno ugotovitvijo, da je ljubezen stalna inovacija, potem si priznajta, da  vajino medesebojno zaupnje lahko temelji na skupnem priznanju, da sta si skrivnost tako vsak sebi kot drug drugemu, da se tej skrivnostnosti pripravljena vsak dan iskreno čuditi, da sta drug za  drugega prazprav večno  presenečenje in da je način, kako kljub temu življenje  'zvoziti skupaj' lahko samo unikaten, to je stalno inovativen: brez pravila, a ravno zato edino pravilen.      
Back to top
 
 
IP Logged
 
Devi
5
p
*****
Offline

ravno prav
Posts: 5470
Dolenjska
Gender: female
Re: Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
Reply #6 - 09.11.2007 at 16:32:53
 
titud wrote on 09.11.2007 at 11:08:56:
če se pokoravaš pravilom v ljubezni, potem slej ko prej prideš v situacijo, ko si se prisljen pokoravati množici med sabo nasprotujočih si pravil....

Ampak dobro bi se bilo vprašati, ali ni  ta iskerenost morda le  izraz močne potrebe po vzpostavitvi nekega novega pravila, kateremu pokoravanje bi trdneje vzpostavljalo vajino medsebojno zaupanje. Če je odgovor da, potem je po moje to iskrenost s figo v žepu, saj  se bo v primeru resnejše krize  zaupanja zmerom našlo pri roki kako drugo temu pravilu nasprotojoće pravilo, ki bi lahko komerkoli služili kot  'alibi'  za kršenje medsebojnega zaupanja.

Če končam z začetno ugotovitvijo, da je ljubezen stalna inovacija, potem si priznajta, da  vajino medesebojno zaupnje lahko temelji na skupnem priznanju, da sta si skrivnost tako vsak sebi kot drug drugemu, da se tej skrivnostnosti pripravljena vsak dan iskreno čuditi, da sta drug za  drugega prazprav večno  presenečenje in da je način, kako kljub temu življenje  'zvoziti skupaj' lahko samo unikaten, to je stalno inovativen: brez pravila, a ravno zato edino pravilen.      

svaka cast, titud, tole je pa zares globoko dojet vpogled v partnerske odnose
hvala.
Back to top
 

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)
 
IP Logged
 
siaj
5
*****
Offline


Posts: 706
vrhnika
Gender: female
Re: Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
Reply #7 - 09.11.2007 at 17:22:16
 
seks je seks in to je to

seks še ne pomeni ljubezni in ljubezen še ne pomeni, da je tudi seks zraven

to velja enako za ženske kot za moške

torej moj odgovor na naslovno vprašanje: ja, seveda znamo ženske ločiti seks od ljubezni

v partnerstvu pa se postavljajo že neke vrednote, ki spet ni nujno, da jih negujeta oba partnerja

če je obema vrednota zvestoba, pripadnost ni problema

če enemu je, drugemu pa ne, pa je problem

kako rešiti ta problem je stvar človeške iznajdljivosti, mislim, da se je reševanja tega problema tvoja žena lotila zelo ustvarjalno in z argumenti  Cool

tebe, katarza brez nadaljnega občudujem, ker si lahko ženi tako hitro odpustil

seveda so takšni in podobni članki, kot si ga navedel, smešni, še posebno, če prepričajo odraslega človeka

mulci si "zlata" pravila drogiranja podajajo kar brez takšnih člankov, deluje podobno kot mrežni marketing

kakšno terapijo pri strokovnjaku nadvse priporočam

in vama želim, da izgradita in dogradita vajin odnos tako, da vaju bo bogatilBack to top
 

There's no teacher&&Who can teach anything new&&He can just help us to remember&&The things we always knew
 
IP Logged
 
roky
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 2

Re: Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
Reply #8 - 18.06.2009 at 09:32:54
 
katarza wrote on 07.11.2007 at 23:12:15:
Deset pravil za skoke čez plot

1.Držati jezi za zobmi, uživati in molčati. Nikoli se ne bahajte, ničesar ne priznajte. Nikoli!
2.Nikoli doma. To je neokusno.
3.Nikoli v krogu znancev. Če boste svojo afero začeli v krogu znancev, se bo to zanesljivo hitro razvedelo.
4.Roke proč od mladih. Ti se prehitro zaljubijo.
5.Enkrat na teden je dovolj. To prežene dolgčas, vas spravi v doboro voljo in ni vpadljivo.
6.S partnerjem, s katerim skačete čez plot, nikoli ne govorite o možu ali ženi. Afera naj bi bila vendar dopust od vsakdanjika.
7.Nobene lažne sentimentalnosti. Nobenih slik, pisem, hotelske račune je treba takoj uničiti.
8.Nikoli ne ostanite čez noč. To prinese same preglavice in solze.
9.Nikoli naravnost na zmenek. Bolje je, če avto parkirate dve ulici proč.
10.Uporabljate kondome.


Dobri nasveti  Grin
Back to top
 

seksi igrice - erotične igre
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
Reply #9 - 08.07.2009 at 23:28:00
 
Hej

lol
Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Grin Grin Grin Angry Angry

nep,... nisem še vdel punce k bi zanal toel ločiti,.... pač kaj češ, nabriši in zbriši to so mi rekli 50 let stari moški ko sme jih kaj poprašal po teh rečeh,

bodo ze vedeli
Shocked Shocked Shocked
Back to top
 
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5676
Dolenjska
Gender: male
Re: Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
Reply #10 - 09.07.2009 at 01:05:37
 
Potem pa ni čudno, če ni častne punce. Grin
Back to top
 
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
Reply #11 - 09.07.2009 at 10:16:17
 
Hja, kaj nj rečem,... Cheesy

Iščem pošteno in častno, če je pa i pa nisem jaz kriv če me želi izkoristiti. Konec koncev sem jaz bogo bitje k je izkoriščeno. Samo en vem zakaj s emi pol tek smilijo se trikrat bolj,... Roll Eyes
Back to top
 
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5676
Dolenjska
Gender: male
Re: Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
Reply #12 - 09.07.2009 at 10:34:18
 
Ker se ti smilijo, te privlačijo saj meniš, da jih moraš česa rešiti.
Back to top
 
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
Reply #13 - 09.07.2009 at 11:17:11
 
Hm,...

veš nekaj časa sme se sekiral zakajso pucne take k so, sedaj pa me sploh en gane več, če mam z kako kaj ok čene pa ne, kar se mene tiče punc ne moreš jemati resno, tako, da če bo katera tela kaj od mene se bo ze sama potrudila, naveličan sem tega da se skoz neki trudis ona pa s edela norca, pač punce so sej vemo za kaj, zakaj več pa itak niso spsobne oziroma nočejo tkao da nanje gledam kot na čokoaldo, kupiš poješ in vržes stran ovitek ter greš naprej, ko ap s ebo kaka najdla k bo malo drgačna jo bom pa tudi jaz drgac obravnaval, tkao da mi ne nakadat kako sem zabit in ne vem kaj,... sme prevec najebal zaradi njih,.... tkao da s epsloh ne mislim opravicevati,.... zakaj mam tak odnos do njih, mar bi one pomislile kaj so mi naredile preden so em srvile na tak mnenje, koenc koncev pa tako, par let nazaj sme si obljubil da bom vracal oko za oko, tkao da ce me nekdo prevara dobi anzaj polno porcijo, le kdo da puncam pravico da varajo tipe in milijo da lahko odnesejo golo kozo, poznam neki priemrov k so take kandidatke pristale v bolnici, pa dam tipom cisto prav, na zalost se je nekaj tkaih priemrov koncalo z msrtnim izidom, kakor koli,...   tipi nismo igrača in mislim da vsaka pucna k vara in nas ma za igrace zasluzi javno ubesanje na stadijonu,..

Pa brez zamere,...
Back to top
 
 
IP Logged
 
t
5
p
*****
Offline

Ride si sapis!
Posts: 5103
Kozmos
Gender: male
Re: Ali znajo tudi ženske ločiti seks od ljubezni?
Reply #14 - 19.01.2010 at 02:22:14
 

Samo na naslov


Pa menda se ja kurbarije nismo sam mi spoun - nismo tuk inovativni smo pa obzirni  Grin
Back to top
 

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged
 
Pages: 1 2