tai
3

I am grateful to be ME
Zanima me, kako ljubite sebe? Ne v teoriji, ampak v praksi.
Zanimivo je kako lahko spremeniš prehrano, meditiraš, dihaš, se giblješ ipd. in da se pozna - izboljšajo se odnosi z drugimi, živiš bolj mirno, v skladu s sabo..
ampak kmalu res ugotoviš, še posebej, če se boriš recimo z boleznijo, da če si ne popedenaš notranjosti, če ne ljubiš samega sebe, še vedno ostajaš v nekem istem vzorcu. Bolezen je dober pokazatelj koliko si res naredil na sebi. Ker se lahko leta trudiš, ampak dokler res ne spremeniš nekaj v notranjosti, do takrat je vedno ista zgodba in se bolezen ponavlja, vrne ali pa ji enostavno ni konca.
Pri meni je fora v tem, da mi pozitivno razmišljanje pomaga, razmišljanje a la "tukaj in zdaj", sprehodi v naravo, smeh, sprejemanje zunanje mene (videza, uspehov, odnosi z drugimi), ampak mi ob tem ostaja ena velika praznina. Še vedno je v meni preveč bolečine, žalosti in razočaranj. Nad sabo, ne nad drugimi. In si te praznine ne znam zafilat. Zato padam v še večji ektrem tega, da sem po eni strani vesela, da živim, po drugi pa se zavedam, kako si po toliko letih dela ne sebi še vedno ne znam odpustit, ne znam se sprejet (sebe znotraj ipd). Govorim o ljubezni do sebe znotraj, da se sprejmeš, si odpustiš in se ljubiš brezpogojno.
Resno me zanima, ima kdo kakšen nasvet, kako se to naredi v praxi ?
|