ajgor
Ex Member
|
El Pesnik wrote on 12.01.2009 at 22:09:16:Quote:El Pesnik wrote on 12.01.2009 at 21:56:57:No, a si videl druže Trbovc, kakšen veličasten filing je, ko se Zavest ponovno zave same sebe? In seveda ta filing potem samo raste in raste bolj se vrnemo nazaj na to našo zavest. Evo, jaz se od časa do časa znova čist spontano zavem svoje Zavesti same in takrat preprosto obnemim in samo uživam v izrednem občutku. Po mojem pride do tega spontano, ko prideta yang in yin v približno ravnovesje, ker se mi to dostikrat zgodi med hojo, kar pa je yang. Redko pa med čim drugim - takrat med hojo enkrat po uri dveh je najbolj intenzivno in takrat lahko samo uživam v veličastnosti trenutka.
Evo, to je to, druže Trbovc, se je od mojega zadnjega posta tvoja Zavest ozavedla same sebe? Lari-fari, to je osredotočena koncentracija. Užitek je spomin je ideja je čas. Lp,Igor Hahahahahaha!!!! Pa ti stvarno nimaš pojma o čem govoriš!!!! Zate je stanje, ko se zavest nenadoma zave same sebe "osredotočena koncentracija"??? Vidiš, da si vse pobrkljal, druže Trbovc. Koncentracija je na stvari okoli sebe, ampak ko pa Zavest usmeriš nazaj nase je pa to nekaj čisto drugega!!!! Samo jaz sem mislil, da ti to že veš, sedaj se je pa izkazalo, da niti tega še ne veš. Dobro, nič hudega, bomo pa to razčlenili, ker to sploh ni tako enostavna stvar. Ker um stalno prekriva to stanje zavedanja zavesti same sebe, zato mi sploh ni čudno, da si to popolnoma spregledal. Samo pišuka, a res nisi še nikol tega spoznal? Sem pa mislil, da ti je bilo vsaj to jasno. Ker sedaj se naša Zavest zaveda stvari okoli sebe in pa naših misli. Samo na neki točki te pa vrže nazaj na Zavest samo in takrat imaš spet tisti Aha! moment, ki je sploh nekaj enkratnega, samo potem to hitro spet pozabiš, po mojem ravno zato, ker energije niso v ravnovesju. Poglej včeraj sem o tem pisal, mislim, da na linku od Prometeju. Ti se koncentriraš se na um, da je tiho . Osredotočaš se na neko energijo, misel imaš kot orodje, nisi eno. Si razdvojen. To je ta pot, ki te razdvaja, to je čas. Stopi iz poti. Lp,Igor
|